Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Gruodžio » 28

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


28.12.2016, 19:39
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (18023)
Deja, kai kurie žmonės mano, kad geriausias šios problemos sprendimas - skiepai nuo gripo arba antibiotikai. Tačiau, primygtinai rekomenduojame rasti natūralų būdą apsaugoti save ir užkirsti kelią šioms ligoms.
Sužinok daugiau ...
28.12.2016, 16:03
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5021)
Medžiagos esančios mandarinuose gali sumažinti cholesterolio kiekį kraujyje ir pasipriešinti navikų atsiradimui. Kalis yra svarbus kraujo spaudimui.
Sužinok daugiau ...
28.12.2016, 15:56
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2615)
Siera ausyse gaminama ne šiaip sau. Ausų kanaluose esančiose liaukose gaminama siera skirta užkirsti kelią dulkėms ir nešvarumams, kurie gali pažeisti ar sudirginti ausies būgnelį, kad šie nepatektų į vidinę ausį. Dar siera suformuoja vandeniui atsparią ausies kanalo apsaugą, išsaugančią ją sausą ir apsaugančią nuo infekcijas sukeliančių bakterijų. Taigi, siera, kurią kai kurios mamos stengiasi pašalinti, kišdamos į ausis krapštukus, yra reikalinga, nes saugo nuo bakterijų, uždegimų ir pažeidimų.
Sužinok daugiau ...
28.12.2016, 13:16
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2866)

Šį kartą pratęsiu vakcinų temą ir pateiksiu daugiau faktų apie vakcinų pavojų sveikatai. Jei dar neskaitėte mano ankstesnio straipsnio apie vakcinų pavojų sveikatai (Ar tikrai vakcinos saugios ir apsaugo nuo ligų?) tai siūlau būtinai paskaityti.

Sužinok daugiau ...
28.12.2016, 11:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3546)

Žmonės gąsdinami gripu ir vos ne per prievartą verčiami skiepytis. Deja, gripo, kiaulių gripo (H1N1) ir kitos vakcinos nuo ligų neapsaugo ir jos ’stumiamos’ tik norint pasipelnyti, todėl neužkibkit ant tokių gąsdinimų ir neleiskit į savo organizmą nuodų tikėdamiesi, kad jie apsaugos nuo ligų. O jei jau taip pasitikite farmacininkais ir gydytojais (vidutinis gydytojas net vakcinų sudėtinių dalių nežino), tai siūlau pasiskiepyti dviguba doze, kad apsauga būtų garantuota :D.

Sužinok daugiau ...