Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Gruodžio » 06

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


06.12.2016, 22:50
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (38476)

Vėžio žudikas: gerkite šias sultis kiekvieną dieną nevalgius! Geriausias būdas užkirsti kelią vėžiui!

Sužinok daugiau ...
06.12.2016, 21:59
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (26763)

Podagra - uždegiminė liga, panašus į artritą, kuris gali sukelti nepakelią skausmą sąnariuose. Aukštas šlapimo rūgšties kiekis kraujyje - podagros pagrindinė priežastis. Kai valgome maisto produktus, kuriuose gausu purino, pavyzdžiui, gyvulių vidaus organai, mielės ir riebios žuvys - veda prie šlapimo rūgšties gamybos. Šlapimo rūgštis yra išplaunama iš organizmo per inkstus, šlapinimosi metu. Tačiau, jei organizmas gamina per daug šlapimo rūgšties, tai rūgšties kiekis inkstuose ypač padidėja, sukeldama vadinama hiperurikemiją.

Sužinok daugiau ...
06.12.2016, 20:01
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (11880)

Aš nuolat kankinuosi nuo kosulio! Kiek vaistų esu išbandęs! Viskas! Užteks! Atėjo laikas pereiti prie natūralių priemonių! Pirma, jie yra 100% natūralūs ir nekenksmingi! Antra, jie yra labai veiksmini ir padeda kur kas greičiau ir geriau nei vaistai!

Sužinok daugiau ...
06.12.2016, 15:01
Mistika Peržiūrų (3397)

1828 m. gegužės 26 d. į Niurnbergo vartus pasibeldė paauglys. Jis buvo tvirto stoto, šviesių garbanotų plaukų, išblyškusio veido ir ėjo svyruodamas tarsi būtų girtas. Prie jo priėjo vietinis batsiuvys Georgas Veikmanas pažiūrėti, kas čia per vienas, račiau šis teištarė: „Norėčiau būti raitelis, koks buvo mano tėvas“. Jis padavė G. Veikmanui laišką, adresuotą lengvosios kavalerijos šeštojo pulko ketvirtojo eskadrono vadui. Batsiuvys nuvedė jį pas kapitoną. Šis atplėšė laišką, kuriame buvo rašoma, kad berniukas buvęs paliktas pas vargšą darbininką, kuris jį visą laiką laikė uždarytą. Tačiau dabar jis jau galįs tarnauti karaliaus kariuomenėje.

Sužinok daugiau ...
06.12.2016, 14:46
Mistika Peržiūrų (2536)
Per kelis pastaruosius dešimtmečius įvairiose pasaulinio vandenyno ir didžiųjų ežerų vietose įvyko akistatų ne tik su objektais, bet ir su iki šiol nežinomais „subjektais“. Pradžioje atrodo, jog šios žinios primena senų „jūros vilkų“ pasakas. Bet tik pradžioje… Neatsitiktinai primenama, jog net 12 astronautų mindžiojo Žemės palydovo paviršių, o į giliausias pasaulio vandenyno gelmes tik kartą yra nusileidę du akvanautai. Iš tikro vandenynų ir jūrų gelmėse paslapčių ir nežinomybės yra ne mažiau nei Mėnulyje.
Sužinok daugiau ...
06.12.2016, 10:59
Mistika Peržiūrų (3200)

Kiekvieno žmogaus gyvenime kartais nutinka tokie keisti sutapimai, kad nenorom kyla klausimas – ar tai iš tiesų atsitiktinumai? Arba koks nematomas scenaristas žaismingai valdo mūsų likimus?

Sužinok daugiau ...
06.12.2016, 10:45
Hipotezės Peržiūrų (2850)
Senajame indų epe „Mahabharata“, parašytame sanskrito kalba ir sudarytame iš 18 knygų, yra daugiau nei 200 tūkstančių eilėraščių, turinčių duomenų apie Senovės Indijos religiją, pasaulėžiūrą, papročius, istoriją, taip pat legendos apie jos dievus ir herojus. Šis epas parašytas apie 1,5 tūkstančio metų prieš mūsų erą, tačiau jame aprašyti įvykiai vyko žymiai anksčiau, prieš dešimtis tūkstančių metų.
Sužinok daugiau ...
06.12.2016, 10:26
Mistika Peržiūrų (3139)

Kiekvienais metais į Meksiką atvyksta milijonai žmonių, turėdami vieną tiksią – apsilankyti šiauriniame sostinės priemiestyje esančioje bažnyčioje ir savo akimis pamatyti Gvadelupės Mergelės Marijos, kuri laikoma abiejų amerikų globėja, ikoną. Jos atvaizdas išliko ant plonyčio audinio, išausto iš agavos plaušų. Toks audinys turi būtinai būti gruntuojamas prieš ką nors ant jo nutapant. tačiau grunto nėra, taip pat nėra jokių teptuko pėdsakų, jokių dirbtinių dažiklių ar organinės arba mineralinės kilmės pigmentų pėdsakų. Mokslininkų ir tyrinėtojų išvada vienareikšmė – Mergelės Marijos atvaizdą žmogaus rankos negalėjo sukurti.

Sužinok daugiau ...
06.12.2016, 10:20
Mistika Peržiūrų (6942)

Neseniai Kinijos žiniasklaida paskelbė įdomią istoriją. 2003 metų vasario 28 dieną privačioje anglių kasybos šachtoje greta Czisi miesto įvyko avarija. Griūtis užvertė keturiolika ten dirbančių šachtininkų. Gelbėtojai atkasė dvylikos žuvusiųjų palaikus, bet Van Chu ir Leo Pen nerado. Šachta buvo uždaryta, o savininkas nuteistas daugelį metų kalėti.

Sužinok daugiau ...