Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Gruodžio » 15

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


15.12.2016, 22:32
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2863)
Vonios gydomosios procedūros rekomenduojama pacientams be širdies ligų. Kai kuriose ligos stadijose, vonios nerekomenduojamos, patariama naudoti atsargiai ir trumpą laiką.
Sužinok daugiau ...
15.12.2016, 20:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4022)
Lietuvos Sveikatos mokslų universiteto Kauno klinikų ergoterapeutė medicinos daktarė Jolita Rapolienė teigia, kad sveiki sąnariai labai svarbūs kiekvienam iš mūsų, mat, dėl jų deformacijų sutrinka kasdieninė mūsų veikla. Sunegalavus sąnariams žmogus tampa ne tik nejudrus, bet net gali tapti ir neįgalus. Šiandien įvairios sąnarių ligos žmones kamuoja visame pasaulyje, todėl joms įveikti nuolat ieškoma vis naujesnių vaistų ir vis sudėtingesnių gydymo būdų, bet saugiausios priemonės yra mūsų pačių pastangos pasveikti ir vaistai iš gamtos, kuriais dažnai laiku nepasinaudojame.
Sužinok daugiau ...
15.12.2016, 19:15
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (8436)
Tiesiog sumaišykite kepimo sodą ir medų: vartokite 3 arbatinius šaukštelius per dieną, 30 dienų. Šį receptą verta užsirašyti! Natūralus medus turi labai stiprių antimikrobinių savybių, kurios idealiai tinka kovojant su infekcinėmis ligomis.
Sužinok daugiau ...
15.12.2016, 16:28
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (3741)
Dar 19 šimtmetyje Tomas Edisonas bandė sukurti mašiną, kuri sugebėtų komunikuoti su dvasiomis, bet jam nepavyko. 1959 m. švedų filmų prodiuseris Fridrichas Jurgensonas, darydamas paukščių čiulbėjimo įrašus, įrašė į juostą kažkokius garsus. Tai atsitiko atokiame kaimelyje, ir garsai iš tikrųjų priminė paukščių balsus. Jurgensonas tęsė eksperimentą ir atrinko balsus velionių draugų ir giminaičių, kurie tariamai kalbėję su juo. Darbo rezultatai buvo išleisti nepaprasta knyga „Balsai iš visatos“.
Sužinok daugiau ...
15.12.2016, 16:07
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (4323)
Dažnai mirusiųjų, kuriuos gyvenime persekiojo nepasitenkinimo ir pavydo jausmas, dvasios išsaugo savo sunkų charakterį ir pomirtiniame gyvenime. Noras užnuodyti gyvenimą savo likusiems gyviems artimiesiems neleidžia jų dvasioms nusiraminti, ir jos gana dažnai savo išpuoliais šiurpina buvusius sutuoktinius.
Sužinok daugiau ...
15.12.2016, 15:26
Medicinos Naujienos Peržiūrų (6833)
Keliaudamas po įvairius planetos kampelius daktaras Vestonas Praisas pamatė, jog tradicinės visuomenės vertina gyvulinius riebalus. Šveicarijos gyventojai labai brangina savo vasarišką sviestą, eskimai valgo žuvį, padažę į ruonio taukus, o indėnai daugiausia maitinasi briedžių ir elnių mėsa bei vidaus organais.
Sužinok daugiau ...