Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Rugpjūčio » 07

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


07.08.2020, 12:02
Pasąmonės Galios Peržiūrų (1078)

Visi žinome, kad kada nors mirsime – tačiau daug apie tai negalvojame. Kodėl taip yra? Mokslininkai sako, kad taip yra todėl, jog mūsų smegenys daro viską, kad tik negalvotume apie mirtį. Atliktas tyrimas parodė, kad smegenys mus saugo nuo egzistencinės baimės, priskirdama mirtį tiesiog nelaimingam atsitikimui, kuris nutinka tik kitiems žmonėms.

Sužinok daugiau ...
07.08.2020, 10:43
Katastrofos Peržiūrų (1222)
Nors oficialiai teigiama, kad rugpjūčio 4-osios vakarą Beiruto uoste nugriaudėjęs ir pusę miesto sugriovęs sprogimas kilo dėl netinkamai saugoto didžiulio kiekio amonio nitrato ir aplaidaus angarą virinusių darbininkų elgesio, saugumo srities ekspertas Audrius Butkevičius pateikė visiškai kitokią šio incidento versiją. Pasak jo, norint suvokti sprogimo priežastis, būtina įvertinti bendrą situacijos kontekstą.
Sužinok daugiau ...
07.08.2020, 10:23
Mistika Peržiūrų (1065)

Anot ezoterikų, žmogui kasdien siunčiami pranašiški ženklai. Reikia išmanyti jų reikšmes, tuomet pavyks išvengti nelaimių. Dar pirmosios civilizacijos sukūrė sudėtingas simbolių sistemas, kuriose kiekvienas gamtos reiškinys, augalas arba gyvūnas turėjo konkrečią reikšmę.

Sužinok daugiau ...