Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2021 » Gegužės » 25

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


25.05.2021, 20:42
Mistika Peržiūrų (791)

Japonija – ypatinga šalis. Šioje šalyje pačios naujausios technologijos taikiai sugyvena su senovinėmis tradicijomis ir prietarais. Palyginus nedideliame plote, kurį užima Japonijos salos, gyvena ne vienas nelabasis.

Sužinok daugiau ...
25.05.2021, 19:38
Mistika Peržiūrų (846)

Kaip žinoma, antrininkais vadinami tos pačios lyties žmonės, labai panašūs vienas į kitą. Kartais tai būna dvyniai, bet dažniausiai visiškai svetimi žmonės. Antrininkų panašumas neretai praktiškai panaudojamas. Pavyzdžiui, nusikaltėliai pasinaudoja antrininkais, norėdami užsitikrinti tvirtą alibi. Antrininkus turėjo nemažai istorinių asmenybių. Būna atvejų, kad ir paprasti žmonės susitinka su savo kopijomis.

Sužinok daugiau ...
25.05.2021, 18:48
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (675)

Ne viename pasaulio muziejuje galima pamatyti visą kolekciją kankinimo įrankių, kuriuos inkvizicija naudojo gūdžiais Viduramžiais. Dar mokykloje mes sužinojome, kad tais laikais visoje Europoje liepsnojo laužai, kuriuose buvo gyvi sudeginti tūkstančiai raganavimu apkaltintų žmonių. Į inkvizicijos letenas galėjo patekti bet kuris žmogus, nežiūrint į jo visuomeninę padėtį, lytį ir amžių. Yra žinomi atvejai, kai aukomis tapdavo patys teisėjai ir budeliai.

Sužinok daugiau ...