Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2021 » Gegužės » 09

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


09.05.2021, 20:49
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1063)
Gastritas, skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opaligė dažniausiai paūmėja pavasarį ir rudenį. Teigiama, jog šių ligų pavasarinė paūmėjimo priežastis gali būti sezoninė orų kaita, nusilpusi imuninė sistema ir vitaminų trūkumas.
Sužinok daugiau ...
09.05.2021, 12:37
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (2570)

Daugiau nei dvi savaites mylimas lenkų aiškiaregis, žinoma ir daugelio mūsų skaitytojų, p. Krzysztofas Jackowskis, jokių ypatingų ateities prognozių nepateikė ir daugiau kalbėjo apie mistiką ir dvasines praktikas. Vienintelis dalykas, kurį jis pasakė dar balandžio pradžioje, buvo tai, kad artimiausiais mėnesiais Europoje neįvyks karas, o armijos koncentracija aplink Ukrainą buvo pasirengimas kažkam kitam, greičiausiai, kažkokiam konfliktui Viduriniuose Rytuose. Kaip matome, pranašystė išsipildė.

Sužinok daugiau ...
09.05.2021, 11:44
Religija Peržiūrų (848)

Šio sekmadienio Evangelijoje Jėzus mus vadina savo draugais ir įsako vienam kitą mylėti. Šis įsakymas galioja visada – nesvarbu, ar būtume blogos nuotaikos, ar truputėlį užsimiršę, kad su Jėzumi draugaujame. Jėzaus nurodymas lieka net ir tada, kai kurį nors žmogų norime „iškelti“ už Meilės įsakymo ribų.

Sužinok daugiau ...
09.05.2021, 10:56
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (787)

Skaitmeninių pinigų ateitis yra ne Bitcoin, Ethereum ar Dogecoin, šiuo metu garsiausios kriptovaliutos, o „Govcoin“, kaip teigia, „The Economist“ skaitmeninė valiuta, išleidžiama centrinių bankų.

Sužinok daugiau ...