Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai

Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai:


17.10.2017, 12:38
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (10632)
2018-ųjų, metų simboliu taps Geltonasis Žemės Šuo. Jis palankus Ožiaragiams, Skorpionams ir Vandeniams, nors metų pradžia šiems Zodiako ženklams bus sudėtinga. 2017 metų pabaigoje Liūtai ir Dvyniai sulauks ženklų, pasufleruosiančių, kuria kryptimi eiti. Avinai mėgausis šeimynine laime, o štai Mergelės ir Vėžiai, priešingai, rizikuoja netekti artimųjų palankumo. Liūtų ir Dvynių laukia nauji pasiekimai.
Sužinok daugiau ...
13.10.2017, 07:21
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (3514)

Išgirdę penktadienio ir trylikto skaičiaus kombinaciją prietaringi žmonės nejuokais pašiurpsta. Daugelis iš jų nenori net kelti kojos iš namų ar užsiimti įprastais darbais. Astrologė Vaiva Budraitytė perspėja, kad šis tryliktas penktadienis bus tikrai sudėtingas.

Sužinok daugiau ...
10.10.2017, 14:10
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (3579)
Kodėl skirtingi žmonės, atlikę tą patį veiksmą, sulaukia skirtingo rezultato? Tai priklauso nuo to, ar žmogus tam tikrą veiksmą atliko sąmoningai, ar nesuprasdamas, nežinodamas, kad elgiasi gerai ar blogai. Labiau sąmoningas žmogus, žinodamas, kad elgiasi netinkamai, tačiau vistiek rinkdamasis tam tikrą kelią, atitinkamai sulauks blogesnių rezultatų. Mūsų teisės sistemoje už iš anksto sutartą nusikaltimą baudžiama griežčiau nei už spontanišką, netyčinį nusižengimą įstatymams.
Sužinok daugiau ...
10.10.2017, 14:00
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2864)
Šis patarimas valdovui padėjo nukreipti mąstymą teisinga linkme. Kai mes galvojame apie savo veiksmų pasekmes, elgiamės išmintingai. Todėl vertėtų galvoti ne tik apie šį, bet ir apie kitus gyvenimus. Toks mąstymas padės mums tapti geresniais. Jeigu galvoju tik apie šiandieną ir norimo rezultato laukiu tuoj pat, nesirūpindamas, kad gali kas nors nukentėti, – tai toks gyvenimas bus egoistiškas.
Sužinok daugiau ...
29.09.2017, 08:52
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (4386)
„Svarbiausia, niekada nepamirškite, kad ir iš pačios blogiausios situacijos atrandama išeitis. Pavyzdžiui, jei jus paliko mylimasis ar mylimoji, dar neaišku, kuriam iš jųdviejų labiau pasisekė. Praradę regėjimą žmonės džiaugiasi, kad ne lūpas, kuriomis gali bučiuoti mylimą žmogų“, - sakė žinoma Sankt-Peterburgo (Rusija) astrologė Tatjana Volkova.
Sužinok daugiau ...
27.09.2017, 10:10
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (6935)
Vaikai - mūsų ateitis, likimas ir giminės pratęsimas. Tikriausiai ne viena mergina ar moteris iš anksto norėtų sužinoti ne tik kiek ji turės vaikų, bet ir kokios lyties jie bus. Visus rūpimus klausimus dėl palikuonių galima išsiaiškinti pagal vaikų linijas delne. Žinia, ant Merkurijaus kalvos išsidėsčiusios santuokos linijos. Ten pat ir vaikų linijos. Taigi, pagal jas visai nesunku nustatyti kada susilauksite kūdikio ar kelių vaikų. Ne tik dvynukų, bet ir anūkų.
Sužinok daugiau ...
26.09.2017, 16:14
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (7538)

Užmegzti pokalbį su žmogumi nuo frazės „Koks tavo Zodiako ženklas?“ yra labai paprasta (nors ir šiek tiek pavojinga, kad iškart susigadinsite savo įvaizdį kalbantis su žmogumi, kuris niekina astrologija). Tačiau prieš užduodami šį klausimą turėtumėte žinoti, kad iš tikrųjų Zodiako ženklai, priskiriami pagal gimimo datą, yra gerokai persislinkę danguje, todėl ir datos šiais laikais.

Sužinok daugiau ...
25.09.2017, 12:07
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (8754)
Pagal numerologijos teoriją, žmogaus gimimo mėnuo gali daug atskleisti apie jo charakter. Šis aspektas vėliau buvo pagrįstas ir moksliniais įrodymais. Oksfordo universiteto mokslininkai tvirtina, kad gimimo mėnuo gali paveikti žmogaus karjerą ir netgi požiūrį į gyvenimą. Pavyzdžiui, liepą gimę asmenys į gyvenimą žvelgia optimistiškiau, tačiau yra labiau linkę turėti regėjimo problemų.
Sužinok daugiau ...
23.09.2017, 20:27
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (10866)

Amerikos astrologijos tyrimų centro bendradarbiai ištyrė daugiau kaip 60 tūkst. žmonių, gyvenančių įvairiose pasaulio šalyse, duomenis pagal jų gimimo bei mirties datas ir Zodiako ženklus. Informacija buvo renkama iš įvairiausių šaltinių: enciklopedijų, bažnytinių knygų, net nuo paminklinių antkapių. Po to, pagal kompiuteryje įvestą programą buvo apdoroti pirmieji 5 tūkst. duomenys ir pasitvirtino, kad yra akivaizdi priklausomybė tarp žmogaus gyvenimo trukmės ir atitinkamo Zodiako ženklo. Dar praėjus kiek laiko iš kelių Amerikos universitetų sudaryta sociologijos ekspertų grupė pertikrino minėtus duomenis. Rezultatai absoliučiai atitiko ankstesnėms išvadoms.

Sužinok daugiau ...
22.09.2017, 20:43
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (5235)
Mirtis astrologijoje simbolizuoja atitinkamą žmogaus gyvenimo etapą, paženklinantį sukauptą patirtį, nepalankių situacijų įveikimą, giminės karmos atidirbimą.
Sužinok daugiau ...
22.09.2017, 12:56
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (3585)
Ne vienas iš jūsų esate pastebėję, kad būnant tarp kai kurių žmonių, netikėtai apima silpnumas, rankos nusvyra, nebetenkate jėgų, nebelieka noro toliau darbuotis, net nebepajėgiate galvoti. Greičiausiai tai - energinio vampyro darbas, siurbiančio jautrių ir lengvai pažeidžiamų žmonių bioenergiją. Be to, energiniai vampyrai mėgsta konfliktuoti, kelti skandalus ne tik namuose, bet ir darbe, viešose vietose. Šio tipo žmonės patiria didžiulį namalonumą, matydami greta kenčiantį ir išgyvenantį artimąjį ar visai nepažįstamą asmenį.
Sužinok daugiau ...
22.09.2017, 10:06
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (6682)
Ko gero net ir mokslininkai negali atsakyti į klausimą, kodėl vieni išsilavinę, daug dirbantys žmonės tampa turtuoliais, o kiti tokie pat vos suduria galą su galu? Vienareikšmio atsakymo nėra. Tuo tarpu astrologai laikosi nuomonės, kad nėra visiškai nepinigingų ar tik pinigingų Zodiako ženklų. Anot jų, po bet kuriuo Zodiako ženklu gimusiam žmogui gali nusišypsoti finansinė sėkmė. Nepaisant to, vis dėlto dvylikos Zodiako ženklų požiūris į pinigus – skirtingas.
Sužinok daugiau ...
21.09.2017, 10:16
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (4754)
Palyginti, ne tiek daug laiko praėjo nuo to, kai padedant visagaliui internetui, numerologijos žinios tapo prieinamos visiems. Anot žinomos Rusijoje psichologės, parapsichologės, numerologės Marinos Gubenkos, atsižvelgus į numerologiją, galima ne tik išsirinkti tinkamą sau partnerį pagal charakterį, bet ir išvengti nelaimingų santuokų. „Nerasite geresnio „rentgeno“, norėdami pažvelgti į žmogaus vidų, pamatyti jo „povandenines sroves“ ir visus jo „skeletus spintoje“, - teigė numerologė.
Sužinok daugiau ...
06.09.2017, 08:46
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2877)
Santykiai su aplinkiniais žmonėmis kartais neapsiriboja vien dialogu ir abipusiu sutarimu – pasitaiko ir konfliktų. Kaip nutraukti užsitęsusį ginčą ar susitaikyti po audringo pykčio, papasakos jūsų Zodiako ženklas.
Sužinok daugiau ...
06.09.2017, 07:59
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2986)
Ar žmogaus vardas gali nulemti gyvenimą ir turėti įtakos sėkmingai karjerai? Į šį klausimą penktadienį, spalio 24 d., „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „PasaulisX“ bandys atsakyti psichologijos mokslų daktarė Aistė Diržytė: „Ne visada vardas formuoja žmogų, tačiau vardas gali išreikšti tėvų ir artimųjų lūkesčius, vaiko gyvenimo atžvilgiu. Kai tėvai renka vaikui Ąžuolo vardą, žinoma, nori, kad jis būtų tvirtas ir gyvybingas.
Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 22 23 24 25 26 »