Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai

Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai:


22.05.2018, 11:15
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2760)

Kalbant apie astrologiją, kai kurie žmonės gimsta dviejų Zodiako ženklų sandūroje ir pasižymi ne vienam, bet dviem Zodiako ženklams būdingomis savybėmis. Daugiau skaitykite: charakteris, zodiako ženklai, ženklai.

Sužinok daugiau ...
16.05.2018, 17:05
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (1461)
Tarp realybės ir fantazijos. Pagal dantis dažnai net vertinamas kito žmogaus grožis. Šypsena padeda atrodyti kitiems simpatiškesniems, sulaukti palankesnių vertinimų. Todėl nieko nuostabaus, kad visi nori turėti akinamai baltus, lygius, švarius ir sveikus dantis. astrologija, dantys, dantų buklė, dantų ligos, sveikata, zodiako zenklai
Sužinok daugiau ...
15.05.2018, 07:41
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (1446)
Ar kada nors pastebėjote, kad kai kurie kvapai pakelia nuotaiką, o kiti – ne? Kiekvienas aromatas turi specifinį poveikį kūnui ir sielai ir kiekvienas kvapas turi tam tikrą ryšį su konkrečiu Zodiako ženklu. Taigi, nuotaiką pagerinti galima, pasirinkus kvepalus, tinkančius jūsų Zodiako ženklui!
Sužinok daugiau ...
03.04.2018, 10:06
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (1884)

Astrologija. Negalima teigti, jog po vienu ar kitu Zodiako ženklu gimę žmonės yra geresni. Kiekvienas asmuo yra savaip išskirtinis. Nors sužinojus Zodiako ženklą apie jo savininką susidarome tam tikrą bendrą nuomonę, tai nebūtinai atskleidžia asmenines jo savybes.

Sužinok daugiau ...
08.03.2018, 11:45
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2569)
Nežinote, kokias gėles padovanoti savo mylimai moteriai ypatingą dieną? O galbūt pasiklydote tarp visų gėlių rūšių? Jums padės šis sąrašas, kuris atskleis, kokias gėles mėgsta kiekvieno zodiako ženklo moterys. (#gėlė, #Zodiako_ženklai, #Astrologija)
Sužinok daugiau ...
20.02.2018, 13:20
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (1942)
Ar vyras ir moteris tinka vienas kitam galima išsiaiškinti ne tik pagal jų Zodiako ženklus, gimimo datas, bet ir rankų pirštus bei delnų linijas. Pasitelkus chiromantiją, jūs sužinosite ne tik savo, bet ir priešingos lyties atstovų charakterio savybes, jų stipriąsias ir silpnąsias vietas. Taip pat ar dera tarpusavyje jųdviejų seksualinis bei psichoemocinis temperamentas. Galų gale, pagal jūsų abiejų interesus bei gyvenimo vertybes. Ir štai jums viskas kaip ant delno... Beliks priimti apgalvotą ir teisingą sprendimą.
Sužinok daugiau ...
24.01.2018, 19:09
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2079)
Astrologija leidžia vaiko ateitį spėti ne tik iš jo gimimo datos, bet ir iš to, kokios oro sąlygos vyravo jo gimimo akimirką... žmonės, gimimo data, oras, gimtadienis, horoskopai, astrologija.
Sužinok daugiau ...
24.01.2018, 10:17
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2745)

Numerologija yra skaičių galios ir jų mums suteikiamos lemties aiškinimas. Daugeliui įdomiausia, ką lemia jų gimtadienis. Siūlome išsiaiškinti! numerologija, gimtadienis, gimimo diena, gimtadienio skaičius, asmenybės skaičius, gimimo skaičius.

Sužinok daugiau ...
06.01.2018, 15:05
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2864)

Dvyniai Gegužės 22–birželio 21 d. Dvyniai 2018 metais jausis komfortiškai, bet savo aktyvumą reikėtų šiek tiek prislopinti. Nereikėtų stengtis suspėti visur. Dvyniams itin svarbu tinkamai susidėlioti prioritetus ir iš užduočių sąrašo išbraukti viską, kas nereikalinga. Sustiprės įtaka aplinkiniams: į jūsų nuomonę bus įsiklausoma kaip niekada anksčiau.

Sužinok daugiau ...
05.01.2018, 15:00
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (1919)
Kuo ir kaip galime padėti sau ir savo artimiesiems dienomis, kai, rodosi, viskas krenta iš rankų? Pakelkite sau nuotaiką pagal horoskopą! Šis Zodiako atstovas gyvena savo susikurtoje ir jam gerai suprantamoje Visatoje. Mintis apie tai, kad šis asmeninis pasaulėlis gali negrįžtamai pasikeisti, jį itin baugina. Tam, kad nusiramintų, jam reikia įtikinamų įrodymų, kad jo būtis ir buitis išliks tokios pačios. Jautis išties savo egzistenciją sieja su daiktais, materialiais dalykais. Tikėjimą rytojaus diena jam palaikytų mažas apsipirkimas. #depresija, #Zodiako_ženklai, #nuotaika
Sužinok daugiau ...
27.12.2017, 20:05
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (4481)

2018-aisiais šio ženklo atstovams negalima peršalti. Išeidami iš namų nepamirškite šiltos kepurės, rinkitės šiltą avalynę, neiškeiskite komforto į madą – antraip labai dėl to pasigailėsite. Šuns metais nebūsite itin imlūs peršalimo ligoms, tačiau jei susirgsite, pasekmės bus labai nelinksmos, todėl geriau tiesiog pasisaugoti. Turėtumėte sau pradėti skirti daugiau dėmesio: jei ką nors skauda, nenumokite ranka ir nelaukite, kol praeis savaime – jūs puikiai žinote, kad užleistą ligą išgydyti daug sunkiau, negu diagnozuotą anksti.

Sužinok daugiau ...
24.12.2017, 16:47
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2771)
Ateinantys metai vers surimtėti, brandžiau žvelgti į gyvenimą, būti praktiškiems ir atsakingiems, itin vertinti ištikimybę ir stabilumą. Regis, teks labiau skaičiuoti, taupyti, nes tolesnis lėšų švaistymas atneš nekokių pokyčių, susijusių su finansais, ekonomika, verslais. Jei bus krypstama į kraštutinumus, visur pasijus didėjantis savanaudiškumas, per griežti apribojimai ir nelanksčios taisyklės, atsiribojimas, pesimizmas. Tačiau Saturnas suteiks maksimalią koncentraciją į tai, kas mums svarbu, galbūt į karjerą, materialinio pamato susirentimą, stambaus verslo ar šeimos išsaugojimą.
Sužinok daugiau ...
22.12.2017, 17:13
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2848)
Galbūt būtent jūsų telefono numeris tapo dažnų skambučių ir sėkmingų sandorių priežastis. Sužinokite, kokia yra skaičių reikšmė.
Sužinok daugiau ...
17.12.2017, 15:21
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2994)

Antrąją pusę jau suradusių Skorpionių laukia kiek netikėtas idilės laikotarpis - gyvensi ramiai, be didesnių pykčių ir įsiplieskusių emocijų. Vienišos šio ženklo atstovės pajus norą toliau užsiiminėti savo mėgstama veikla – kiršinti ir provokuoti vyrus konfliktams. Pats metas peržiūrėti savo santykius su priešinga lytimi, antraip svajonės apie vestuves taip ir liks svajonėmis. Ateinančiais metais patartina daugiau dėmesio skirti bendravimui, nes tai žada naudingų perspektyvų. Dažniau išeik pasižmonėti į miestą, susitik su senais pažįstamais, nepatingėk bent retkarčiais jiems paskambinti.

Sužinok daugiau ...
11.12.2017, 19:05
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (5447)

2018-ųjų metų simbolis – Geltonasis Žemės Šuo, pasižymintis draugiškumu ir ištikimybe. Taip pat naujųjų metų elementas yra Žemė – viena iš pastovių ir materialių stichijų. Visi šie ženklai reiškia, jog ateinantys metai daugumai Zodiako ženklų bus sėkmingi finansų, meilės, karjeros ir kitose srityse.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 21 22 23 24 25 26 »