Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2016 » Balandžio » 25

Ateiviai traukos spinduliu grobia karvę

Fantastinėse knygose ar filmuose ateiviai ar pažengusios žmonių XXXI amžiaus žmonių rasės, būtinai arba dažniausiai iš savo erdvėlaivių leidžia tai permatomus tai ryškius kūnus pritraukiančius spindulius.
Pritraukiantys spinduliai, traukos spindulys vadinamas (Tracor beam), sugebantys tokiam stebuklui.

Senai "vaikšto" internete vaizdo įrašas, kuris įrodo: pritraukiantis spindulys iš tiesų veikia. Bent jis turėjo pakankamai jėgų pakelti laukuose karvę. Galvijas, kuris ganėsi laukuose, neturėjo jokių problemų, apdairiai žiūrėdama į danguje pasirodžiusį šviečianti diską NSO - reikia manyti į "skraidančia lėkštę".

NSO traukos spinduliu grobia karvę

Manoma, kadrai buvo daryti dar 1983 metais, Argentinoje, Puerto Gaboto regione, kur turbūt ir apsilankė ateiviai. Kas nufilmavo šį reiškinį nėra žinoma. Taip pat koks ir karvės likimas. Bet yra įmanoma, kad šis nufilmuotas vaizdo įrašas, kaip ateiviai vagia gyvulius, ir įkvėpė mokslininkus pradėti tyrimus įgyvendinti pritraukiančio spindulio idėja.

Jau 2011 metais Kinijos mokslininkai teigia, kad šviesos lazerio pagalba, tikrai yra įmanoma pritraukti įvairius daiktus. Pasak mokslininkų, tai priešingo poveikio efektas - šviesos slėgis, kurio pagrindas yra saulės burės.

Daugiau skaitykite rusų k. kaip banginis buvo rastas už 2 km. nuo jūros ir kaip jis tenai atsirado? ufospace.net

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.06.2019 laikas 10:19 Receptai – Patiekalai Daržovių troškinys su pievagrybiais

Gardžių, sveikų ir lengvai pagaminamų daržovių patiekalų receptai. Skanaus!

Skaityti daugiau

28.08.2018 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant radikulito skausmams gydymui

Radikulitas liaudies medicinoje, Radikulitas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo radikulito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

29.08.2018 laikas 07:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Prostatos gydymui
Prostata liaudies medicinoje, Prostata, receptai nuo prostatos, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau