Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Balandžio » 10

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


10.04.2016, 13:28
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (3010)
Švedas Hannesas Sjobladas (39 m.) yra vienas iš tūkstančių žmonių, kurio rankoje implantuotas ryžių granulės dydžio lustas. Lustas Hannesui leidžia rankos prisilietimu atidaryti duris, perduoti skaitmeninę vizitinę kortelę ar atrakinti telefoną. Lietuvoje „Login“ konferencijoje skaitysiantis pranešimą švedas įsitikinęs, kad ateityje implantuojamos technologijos pakeis dėvimus įrenginiu
Sužinok daugiau ...
10.04.2016, 10:27
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (3759)

Ant šios rančos vartų jus pasitinka užrašas: "Laikykitės atokiau!" Jei galvojate, kad šeimininkai yra nedraugiškai nusiteikę svečių atžvilgiu arba bijo plėšikų, tai labai klystate! Per pastaruosius du dešimtmečius čia vyko tokie įvykiai, kurie labiau tinka fantastinio filmo siužetui, nei primena realybę. Tačiau vis tai yra tiesa!

Sužinok daugiau ...
10.04.2016, 09:42
Kosmosas Peržiūrų (4278)
Astronomai, pasinaudodami naujausiais duomenimis, gautais NASA "Keplerio" teleskopu, vien tik mūsų galaktikoje - Paukščių Take - suskaičiavo apie dešimtis milijardų žemės tipo planetų. Jos į mūsų gimtąją planetą panašios ne tik dydžiu, bet ir randasi taip vadinamoje gyvybės zonoje. Šios planetos skrieja tinkamu atstumu nuo savo žvaigždės, kuris užtikrina tinkamas gyvybei sąlygas. O svarbiausia - tokiose planetose gali būti skysto vandens.
Sužinok daugiau ...