Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » Burtai, Magija

Burtai | Magija:


24.01.2018, 10:04
Burtai, Magija Peržiūrų (2041)

Sakoma, kad akys yra sielos veidrodis, tad vien pažvelgus į žmogaus akis galima susidaryti nuomonę apie jo būdą ir pomėgius. Siūlome paskaityti ir palyginti, kuo skiriasi rudaakiai, žalsvai-rudų akių savininkai, pilkas, žalias ar mėlynas akis turintieji. Akys, magija, fenotipologija, žmogaus būdas pagal akis, būdo bruožai pagal akių spalvą.

Sužinok daugiau ...
21.01.2018, 19:46
Burtai, Magija Peržiūrų (14997)
Ar jūs žinote, kad pasaulis juda energijos pagalba? Žinoma, yra keletą išorinių veiksnių, kurie gali mums padėti, kad šios energijos visada mums būtų teigiamos ir atneštų į mūsų šeimą gerovę, taip pat tai priklauso nuo esamų gyvenime emocijų. Energija, teigiama energija, česnakas, lauro lapai, magija, burtai.
Sužinok daugiau ...
20.01.2018, 17:07
Burtai, Magija Peržiūrų (2545)

Ar kada nors pagalvojote ką reiškia skirtingos gimimo žymės ant kūno? Pasirodo, jose užkoduota labai daug: nuo charakterio savybių iki to, koks likimas laukia. Norite tikėkite, norite – ne, bet tokie dalykai yra įdomūs daugeliui.

Sužinok daugiau ...
10.01.2018, 14:02
Burtai, Magija Peržiūrų (3276)
Opalas yra apgaulingų vilčių ir iliuzijų akmuo, apgaubiantis protą tuščiomis svajonėmis ir įvairiais rūpesčiais. Jį gali dėvėti tik labai stiprūs žuvų ir skorpiono ženklų atstovai bei magai, kurie pagal spalvų ir blizgesio pokyčius gali nustatyti artėjančią grėsmę. Turime omenyje jo Europines rūšis, spindinčias ugnine rubino arba mėlynai-žaliais atspalviais su auksinėmis kibirkštimis. Tie, kurie nori imtis veiksmų savo padėties pagerinimui, opalas jiems trukdys. Jis taip pat gali paskatinti bijoti tamsos.
Sužinok daugiau ...
10.01.2018, 13:52
Burtai, Magija Peržiūrų (3124)
Senovėje ir viduramžiais jie buvo laikomi laimingų santuokinių sąjungų amuletu. Prancūzijoje jaunavedžiai pasikeisdavo žiedais su akvamarinu, manydami, kad dėl to jų gyvenimas išlaikys abipusę meilę ir pagarbą, nes šis mineralas turi sugebėjimą savo savininko mintis nukreipti link jį dovanojusio mylimojo. Kad veiktų tinkamai, bangakmenis turi būti fiksuotas sidabru.
Sužinok daugiau ...
04.01.2018, 16:04
Burtai, Magija Peržiūrų (2369)
Visais laikais žmonėms buvo reikalingas tikėjimas stebuklingomis kai kurių daiktų savybėmis bei ritualų magija, jie stengėsi išsiaiškinti paslaptingą nesuprantamą reiškinių prigimtį. Senovėje žmonės jautėsi itin silpni ir bejėgiai galingų gamtos jėgų akivaizdoje. O tai, ko negalėdavo suprasti, siedavo su paslaptinga aukštesniąja jėga. Taip ir gimė prietarai. Prietarų šaltinis, anot mokslininkų, yra seni papročiai, tradicijos ir legendos. Nesunku pastebėti, kad visokie prietarai pagrįsti žmonių baime.
Sužinok daugiau ...
22.12.2017, 16:50
Burtai, Magija Peržiūrų (2637)

Žmonės visada troško bent akies krašteliu žvilgtelėti į savo ateitį. Nuo seniausių laikų iki šiandien mūsų gyvenime pasitaiko įspėjamųjų ženklų, ritualų ir ceremonijų. Ypatingas metas burtams – tylios šv. Kūčių ir Kalėdų naktys. Šįmet Kūčių naktį dar švies jaunatis, kada gali pildytis į visatą paleisti norai. Per Kalėdas stos priešpilnis, o tai laikas, kai palanku burtis, prašant pinigų, meilės, naujo darbo ar namų. Taigi, visi ženklai rodo, kad nuo gruodžio 24 iki 26 dienos yra geras laikas praktikuoti magiją.

Sužinok daugiau ...
08.12.2017, 09:50
Burtai, Magija Peržiūrų (3349)

Savo gyvenime Jūs visada turite turėti piniginę. Nenešiokite pinigų kišenėse. Jei juos nešiosite kišenėse jų pas Jus niekada nebus. Piniginę Jūs turite nusipirkti tiktai patys ir tiktai už tuos pinigus, kuriuos uždirbote sąžiningu būdu. Negalima pirkti sau piniginės už dovanotus pinigus. Nenešiokite piniginės, kurią Jums kažkas padovanojo. Išeis tas žmogus, tuomet ir piniginę jums pavogs, arba Jūs ją pamesite.

Sužinok daugiau ...
07.12.2017, 09:34
Burtai, Magija Peržiūrų (5404)
Nuėjusi pas garsią šalies astrologę, moteris sužinojo, į ką turi atkreipti dėmesį. Jai buvo pasakyta, kad jos šeima gali būti prakeikta. Štai į ką būtina atkreipti dėmesį, jei galvojate, jog esate prakeiktas:
Sužinok daugiau ...
06.12.2017, 20:05
Burtai, Magija Peržiūrų (2161)
Egzistuoja daug būrimo rūšių: iš kavos tirščių, iš akmenų, spalvų, runų, vaško, knygų, taro kortų. Susipažinkime su dar vienu būrimo būdu – iš pieštukų. Egzistuoja daug būrimo rūšių: iš kavos tirščių, iš akmenų, spalvų, runų, vaško, knygų, taro kortų. Susipažinkime su dar vienu būrimo būdu – iš pieštukų.
Sužinok daugiau ...
03.12.2017, 22:25
Burtai, Magija Peržiūrų (9039)

Visiems žinomas prietaras, kuris sako, kad kaip sutiksi Naujus Metus, tokie jie ir bus. Bet, pasirodo, šis prietaras liečia ir gimimo dieną. Būtent tuo metu dedami pamatai jūsų asmeninei programai ateinantiems metams. Atsibudę gimtadienio rytą nusiteikite gerai nuotaikai – taip jūs tapsite maksimaliai atviri teigiamai energijai, kurią jums siunčia Aukštesniosios jėgos tą dieną. Ji pasižymi dideliu potencialu, sugebančiu atstatyti pažeistą energetinį apvalkalą. Gera nuotaika tą dieną net pajėgi išvaduoti jus nuo nužiūrėjimo.

Sužinok daugiau ...
02.12.2017, 08:44
Burtai, Magija Peržiūrų (8466)
Siūlome tau šiek tiek papramogauti ir... pasvajoti! Ar smalsu, kas tavęs laukia artimiausiais metais? Tuomet užsimerk, besk pirštu į žemiau esančią lentelę ir skaityk atsakymą.
Sužinok daugiau ...
01.12.2017, 16:09
Burtai, Magija Peržiūrų (1618)
Paimkite popieriaus lapą ir ant jo užrašykite savo mylimojo vardą. Šalia vardo nupieškite širdelę ir popieriaus lapą perlenkite per puse. Nelenkite lapo daugiau nei du kartus. Tai labai svarbu, antraip burtai neturės savo tikrosios galios. Įdėkite lapą į voką, o ant voko parašykite „paslaptis“. Voką su savo mylimojo vardu paslėpkite taip, kad niekas negalėtų jo rasti.
Sužinok daugiau ...
30.11.2017, 21:33
Burtai, Magija Peržiūrų (2992)

Jeigu žmogus praeina pro šalį, labai arti jūsų, jie gali nesąmoningai pavogti jūsų energiją. Jeigu kažkas staigiai siekia ir sugriebia jūsų ranką, jie sutrikdo natūralią energijos tėkmę jūsų organizme. Kaip pavyzdį galima pateikti situaciją, kai jūs su kažkuo kalbate ir jaučiate, kad tas kitas žmogus yra per daug arti jūsų. Tada gali net kilti minčių, kad: „Jie yra mano asmeninėje erdvėje“ ir sukelti norą atsitraukti atgal. Net menkiausias įsiveržimas į aurą arba asmeninę erdvę gali sutrikdyti asmeninės energijos tėkmę ir sukelti nemalonius jausmus, tarsi kažkas ją būtų suteršę.

Sužinok daugiau ...
30.11.2017, 21:16
Burtai, Magija Peržiūrų (5800)
Sunerkite abiejų rankų pirštus ir pabūkite šalia kibiro su vandeniu į kurį sumetėte monetas. Galvokite apie tai, kad greitai jūs būsite turtingi. Greitai jūsų namus pasieks pinigai. Tada 33 kartus pasakykite: „Kiek daug tavęs upėje, šaltinyje, vandenyje. tave visi myli ir gerbia. Tegul ir pas mane bus visada tiek daug pinigų. Ir pirmadienį, ir antradienį, ir trečiadienį, ir ketvirtadienį, ir penktadienį, ir šeštadienį, ir sekmadienį“.
Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 28 29 »