Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » Burtai, Magija

Burtai | Magija:


30.11.2017, 21:16
Burtai, Magija Peržiūrų (5806)
Sunerkite abiejų rankų pirštus ir pabūkite šalia kibiro su vandeniu į kurį sumetėte monetas. Galvokite apie tai, kad greitai jūs būsite turtingi. Greitai jūsų namus pasieks pinigai. Tada 33 kartus pasakykite: „Kiek daug tavęs upėje, šaltinyje, vandenyje. tave visi myli ir gerbia. Tegul ir pas mane bus visada tiek daug pinigų. Ir pirmadienį, ir antradienį, ir trečiadienį, ir ketvirtadienį, ir penktadienį, ir šeštadienį, ir sekmadienį“.
Sužinok daugiau ...
30.11.2017, 21:01
Burtai, Magija Peržiūrų (2905)
Sekantis būrimosi žingsnis tai perkelti kortų kaladę į save su kaire ranka. Perkėlus atidėkite tiek kortų iš viršaus kiek raidžių sudaro jūsų vardas. Kortų reikšmės atspindės kas jūsų laukia. Patariama burtis nedažniau kaip vieną kartą per dieną.
Sužinok daugiau ...
30.11.2017, 20:43
Burtai, Magija Peržiūrų (6288)
Jei norite susigrąžinti prarastą merginą ar vaikiną šis burtas jums kaip tik. Penktadienį prieš patekant ar nusileidžiant saulei reikia susirasti šluotą. Šluota turi būti supinta iš vytelių. Ją įdėkite į tuščią dubenį ar puodą. Pildami vandenį ant šluotos sakykite „Nuo šios šluotos nubėga vanduo taip pat kaip nuo mano mylimojo nubėga nemeilė man“. Kartodami šiuos žodžius galvokite apie savo mylimąjį. Tikėkite, kad šie burtai tikrai veikia ir jūsų mylimasis sugrįš.
Sužinok daugiau ...
29.11.2017, 09:52
Burtai, Magija Peržiūrų (3739)
Jeigu jūs spėliojate, kada gi jūsų gyvenimas pasikeis ir svajonės pradės pildytis, išmokite pastebėti šiuos ženklus! Juos jums siunčia Visata, kai nori parodyti, kad atėjo laikas pereiti į kitą gyvenimo lygį.
Sužinok daugiau ...
27.11.2017, 10:01
Burtai, Magija Peržiūrų (1852)
Domino kauliukus išdėliokite skaičiais į apačią ir gerai išmaišykite. Mintyse arba garsiai suformuluokite klausimą ir kaire ranka imkite tris kauliukus. Pagal ištrauktus skaičius nustatomas atsakymas. Pirmą kartą burtai domino kauliukais buvo užfiksuoti Kinijoje XII amžiuje prieš mūsų erą. Taip šis būrimo būdas buvo labai plačiai paplitęs Indijoje ir Korėjoje.
Sužinok daugiau ...
24.11.2017, 10:17
Burtai, Magija Peržiūrų (6443)
Ar žinojote, kad tiek turtas, tiek skurdas skleidžia savo ypatingą energiją? Jos iš principo yra skirtingos ir kardinaliai priešingos. Daugeliui tikriausia įdomu, ar žmogus, kuris šiuo metu skleidžia skurdo energiją, gali pradėti skleisti turto energiją. To nemoko mokyklose, universitetuose, nei vienoje įmonėje. Ko gero, yra suinteresuotų asmenų, kad mūsų planetoje nebūtų per daug laisvų ir nepriklausomų žmonių. Sistemai reikia sraigtelių, kurie perka tik būtiniausias prekes, nuolat dirba ir yra labai produktyvūs. Tyrimai parodė, kad jeigu vargšas žmogus, kuris neturi daug pinigų, bet elgiasi taip, tarsi būtų turtingas, pradeda skleisti tam tikras vibracijas, kurios galų gale iš tiesų pritraukia pinigus. Taigi, praturtėjimas visų pirma priklauso nuo to, kokios mintys vyrauja galvoje.
Sužinok daugiau ...
21.11.2017, 19:09
Burtai, Magija Peržiūrų (1886)
Ar kada nors pagalvojote, kad norint sukurti harmoniją namie nieko ypatingo nereikia – tik skambančių vėjo varpelių? Jeigu tikite fengšui, kinų erdvės ir daiktų joje išdėstymo patarimais, tikriausiai tuo net neabejojate? Fengšui vėjo varpeliai yra labai populiarūs ir jų panaudojimo namie būdų yra daug bei įvairių. Vieni mėgsta juos kabinti tarpduryje, tačiau tikriausiai jų vieta yra sode, verandoje arba balkone – ten, kur vėjas…
Sužinok daugiau ...
17.11.2017, 14:38
Burtai, Magija Peržiūrų (2739)
„Šiais laikotarpiais Veneros įtaka bus silpna. Labiausiai pažeidžiamos bus santuokos, sudarytos nuo liepos vidurio iki rugpjūčio vidurio“ - sako V. Volodina. Anot prietarų, nerekomenduojama tuoktis ir gegužės mėnesį. „Šis prietaras egzistuoja ne vieną šimtmetį. Žvaigždės blogų prognozių šiam mėnesiui nerodo, tačiau aš įsiklausyčiau į mūsų protėvių patarimus vien iš pagarbos senovės tradicijoms“ - sako astrologė.
Sužinok daugiau ...
14.11.2017, 16:07
Burtai, Magija Peržiūrų (2794)
Ar kada nors pagalvojote, kad jūsų namuose vaidenasi? Galbūt girdėjote keistus garsus koridoriuje arba jautėtės stebimi, nors nieko šalia nebuvo? Galbūt daiktai dingsta ir atsiranda be priežasties? Gal virtuvėje įsijungia ir išsijungia šviesa taip pat be priežasties? Galbūt staiga namuose pajutote neįprastą kvepalų aromatą? Girdite žingsnių aidą? Ar šiuos fenomenus galima paaiškinti, remiantis tradiciniu mokslu, o gal tai paranormalūs reiškiniai? Gali būti visaip. Gali pasireikšti tik vienas iš ženklų arba keletas.
Sužinok daugiau ...
28.10.2017, 13:08
Burtai, Magija Peržiūrų (2771)

Ateities spėjimas iš kavos ar arbatos tirščių tradiciškai praktikuojamas daugelyje šalių, dažniausiai tarp moterų, kai susirenka šeima ar draugai. burtai iš arbatos lapelių vadinami taseografija, taseomantija arba teomantija, o iš kavos tirščių – kafeomantija.

Sužinok daugiau ...
11.10.2017, 09:48
Burtai, Magija Peržiūrų (4549)
Ezoterikoje ir magijoje veidrodis yra vienas paslaptingiausių daiktų, su kuriuo yra siejami įvairūs prietarai. Senovėje veidrodžius dažnai naudodavo magai ir burtininkai, tai buvo vienas svarbiausių įnagių, galinčių padėti nuspėti ateitį ar prisikviesti dvasias. Nors šiandien magija ir burtais tikima vis rečiau, tačiau veidrodis vis dar yra siejamas su paslaptingumu.
Sužinok daugiau ...
09.10.2017, 13:42
Burtai, Magija Peržiūrų (6303)
Laimingas tas, kuris jaučia harmoniją su savimi ir kitais žmonėmis bei gamta. Tas, kuris griauna tą harmoniją prisišaukia skausmo, kančių ir ligų. Žmogus gali pasirinkti ir gėrį, ir blogį, tačiau pasirinkęs blogį, blogio ir sulauks. Jei bandys padaryti nelaimingus kitus žmones, anksčiau ar vėliau ir jį ištiks nelaimės. Atsisakykite neapykantos, kitų smerkimo, pavydo ir apkalbų. Atleiskite sau ir kitiems, linkėkite visiems tik gero. Niekuomet nė viena nelaimė ar išbandymas nėra toks, kad sužlugdytų žmogų.
Sužinok daugiau ...
09.10.2017, 13:28
Burtai, Magija Peržiūrų (2550)
Analitikai pastebi, kad masinė kultūra vis dažniau nukreipta suaugusiųjų žmonių norams ir fantazijoms patenkinti. Palyginus su ja vertybės, susijusios su vaikais – rūpestingumas, pasiaukojimas, – atrodo pasenusios ir banalios. Meilės formulė buvo žinoma ne vien tik grafui Kaliostro. Dabartinių laikų psichologai, sociologai ir matematikai įvairiose šalyse teigia, jog jiems pavyko apskaičiuoti laimingos meilės ir santuokos formulę.
Sužinok daugiau ...
09.10.2017, 13:18
Burtai, Magija Peržiūrų (2652)
Kiekvieną būsimą mamą ir tėtį kamuoja smalsumas, susijęs su pasaulį išvysiančiu vaikeliu. Pavyzdžiui, gims mergaitė ar berniukas, vaikutis bus judrus ar vangus, šnekus ar tylus, panašus į tėvus ar senelius? Prieš kelis šimtmečius vieninteliai informacijos šaltiniai buvo įvairūs burtai ir prietarai, dabar itin dominantys šiuolaikinius žmones. Vieni jais kliaujasi smalsumui patenkinti, kiti – šeimai planuoti. Senoliai tikėjo, kad ne tik nėščiosios pilvo dydis bei forma, bet ir mamos suvalgytas maistas, išvaizda ar vaiko pradėjimo istorija gali lemti atžalos lytį ir ateitį.
Sužinok daugiau ...
29.09.2017, 08:38
Burtai, Magija Peržiūrų (7360)
Linijos ant jūsų riešo byloja apie jūsų asmenybę, charakterį, sveikatą ir ateitį. Įdėmiai pažvelkite į savo riešą ir sužinokite, kas esate iš tikrųjų.
Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 28 29 »