Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Karo Paslaptys » 2016 » Sausio » 8

Rastas «Ahnenerbe» lobis Adygėjos kalnuose

Rusijos kalnuose rastas keistas ir paslaptingas lagaminas su logotipu «Ahnenerbe» ir dviem kaukolėmis. Šis nutikimas įvyko gana neseniai Adygijos kalnuose.

Kaukazo regiono kalnuose Adygėja buvo rastos dvi kaukolės, kurios priklausė nežinomoms būtybėms ir įvairių SS daiktų, skirtų okultizmui ir antgamtiškiems tyrimams.

Pasak mokslininkų, tikėtina, kad SS nariai buvo suinteresuoti ir domėjosi senovės dolmenų paslaptimis ir aukštu Kišinsko kanjono natūraliu radioaktyvumu. Galbūt, jie ieškojo Kubanės aukso turtų, kurie buvo prarasti šiuose regionuose per Rusijos pilietinį karą (1917-1923 metais).

Su kitais esamai daiktais, mokslininkai taip pat aptiko vokiečių 1941 metų, šio regiono Adygėjos žemėlapį, jie buvo labai nustebę jo tikslumu ir išsamumu. Šie rasti daiktai sukėlė didelį susidomėjimą tarp specialistų.

Artefaktais, aišku, sudomino specialistus. Istorikai žino, daugeli detalių iš Vermachto "Edelveiso" operacijų. Jai naciai užkopė į Elbrusą, patį aukščiausią kalną Europoje ir pažymėjo ten savo buvimo vietą, tam tikra simbolika, esančią Rusijos Kaukaze. Tad kyla klausymas mokslininkams, koks buvo operacijos tikslas Adygėjos kalnuose?

Radinys miške

Tad truputi istorijos, kurios galbūt jūs ir nežinojote. Kad įsitikinti eile radinių autentiškumą, ar tai melas ar tiesa, išvyko mokslininkų-žurnalistų grupė į Kamennomostsky miestą keletą kilometrų nuo Maikopo. Būtent čia, etnografiniame komplekse "Belovode", saugomos paslaptingos kaukolės ir okultinis SS lagaminas. Visa tai, galima ne tik pamatyti, bet ir paliesti.

- Vietinis gyventojas atnešė man didelį rudą lagaminą su odine rankena, ant lagamino buvo slaptos organizacijos "Ahnenerbe" emblema, - paaiškina šeimininkas "Belovode" Vladimiras Melikovas.  - Tai tikras atsiskyrėlis, gyvenantis miške, bet kur niekas nieko nežino. Tai - mano senas draugas, dažnai atneša į muziejų retus daiktus, pavyzdžiui, "Edelweisso" žiūronus, vokiečių vaistinėlę su vaistais, to meto. Kartą pasiūlė ir vokiškus batus, - sakė turintis apie 20 porų. Tada aš susimąsčiau: ar tik ne slaptą slėptuvę radęs miške, senis. Be to, visi daiktai buvo geros būklės. Degtukai, tokios kokybės, nors ir dabar kurk ugnį su jais. Rasti tokią vietą - didelė sėkmė.

... Nagrinėjant lagamino viršų. Galime pastebėti, kad ant lagamino yra oficialus herbas "Ahnenerbe", sudarytas iš runų. Pats pavadinimas Besondere Bekl (eiderung) reiškia maždaug "Ypatingas patalpinimas". Taigi, ko jiems reikėjo šiose vietovėse?

Ahnenerbe (liet. protėvių paveldas) – nacistinėje Vokietijoje veikusi pseudomokslinė tyrimų organizacija, vėliau pasukusi veiklą į okultinius ir nusikalstamus (pavyzdžiui, eksperimentavimo su žmonėmis) tyrinėjimus. Ši organizacija egzistavo Vokietijoje nuo 1939 ir 1945 metų, tikslas siekiant studijuoti tradicijas, istorija ir paveldą arijų rasės "Vokietijos rasės".

- Jie tyrė viską, kas buvo paslaptinga ir nežinoma pasaulyje, jie keliavo į Tibetą, Antarktidą ir Kaukazą. Ieškojo kontaktų su ateiviai ir ieškojo absoliučios valdžios paslapčių. Hitlerio Vokietija aktyviai dalyvavo naujų ginklų kūrime, galinčių pakeisti karo eigą. "Ahnenerbe" dirbo 350 specialistų, jie buvo ekspertai su geriausiais išsilavinimais, puikia moksline karjera ir keliais laipsniais.

Nedaugelis žmonių žino, kad dar prieš kelis metus iki karo pradžios, Vokietijos karinės statybos ekspertai, kelių tiesime kalnuose, pasiūlė Tarybų Sąjungai savo pagalbą kelių tiesime, tarp Pitsundo ir Ritsos (nuo Juodosios jūros iki gamtos rezervato Abchazijoje), tariamai iš tarptautinių paskatų. Beje, po kelio tiesimo pabaigos, Vokietijos specialistai tragiškai žuvo, jų automobilis posūkyje nulėkė į praraja. Iki šios dienos, turistai plūsta prie Ritsa ežero per šį tunelį, kurį pastatę vokiečiai.

"Gyvasis vanduo" iš Ritsos

Vėliau paaiškėjo, - kad kelio statybos darbai buvo vykdomi ne šiaip sau. Pasirodo, "Ahnenerbe" hidrologai nustatė, kad vandens sudėtis, paimta šioje vietoje, karstinėje oloje po ežeru Ritsa, idealiai tinka žmogaus plazmos gamybai.

- "Gyvasis vanduo" iš Apchazijos sidabriniuose induose buvo vežami visų pirmą prie Juodosios jūros pakrantės, kur buvo kraunami į povandeninius laivus ir plukdomi į Konstanca bazė, vėliau lėktuvu į Vokietiją, - pasakoja toliau Bormotovas. Buvo net planuojama statyti povandeniniams laivams tunelį nuo jūros iki Ritsos, tačiau sutrukdė karas.

Kas liečia Adygėja, žinomas faktas, kad Maikopo mieste, lankėsi, Vermachto 49 Kalnų korpusas, kuris įkopė į Elbruso viršukalne. Netoli upės Belaya ir Dakhovsko miesto įsikūrė SS pulkas "Vesland", o tarp upių Pshekha ir Pshish užėmė gynybą tankų pulkai "Vokietija" ir "Nordland".

1942 metų rudenį į Maikopo oro uostą atvyko 3-ioji vokiškoji eskadrilė, 14-osios žvalgybos grupė (PZ), kurie turėjo lėktuvus FW-189 su dviems varikliais. Jie buvo įrengti tuometine pažangiausia žvalgybos įranga, tai buvo, skraidančios laboratorijos.

- Tai buvo daugiau, negu reikia, kad apsaugoti slaptą tyrimą, galimai, kuria atliko "Ahnenerbe", Adygejo kalnuose - sako Bormotovas. Maikopas buvo miestas, kur Vermachtas įsteigė savo būstinę. Maikopas buvo ta vieta iš kurios ėjo visos komandos Kaukazo regione. 1942 metais Adygejo kalnuose nebuvo nuolatinės gynybos linijos ir mes žinome vokiečių įsiskverbimo faktų į kalnų glūdumas. Taigi, trys naciai pakliuvo į nelaisvė ir buvo sušaudyti netoli didžiojo dolmeno, Guzeriple. Dar viena grupė veržėsi į Kisho kaimą ir bizonų parką, kad galėtų nužudyti bizonus, bet gyvūnai buvo nuvaryti į saugią vietą.

Neaiškų, kodėl nusileido karių desantas Pshekisho kalno keteroje 1944 metais rugpjūčio mėnesį, kai fronto linija jau buvo nutolusi jau į vakarus? Kokius reikalus nesuspėjo užbaigti vokiečiai prie Pshekisho $IMAGE13-right$ kalno keteros, plokščiakalnio Bombaki ir Bolshoi Tjach kalno? Ar tai nesusiję su "Ahnenerbe" ekspertų tyrimais?

Vis dėlto, mes galime manyti, kad naciai buvo suinteresuoti dolmenais, kad išstudijuoti "priešistorines Atlantų konstrukcijas" ir "paralelinius pasaulio vartus". Suprasti juos galima, kadangi Kaukaze pastoviai mokslininkai randa senus artefaktus. Paskutiniu metu vietinėje spaudoje buvo rašoma apie skeletų  iškasimą, kurių matmenys siekia iki trijų metrų, priklausantys nežinomai žmonių rasei Barjomi tarpeklyje, Gruzijoje.

Galbūt SS domino natūraliai padidėjusi radioaktyvumo anomalija šalia Kishinsko kanjono, - tęsia pašnekovas.  - O gal, jie tiesiog ieškojo pėdsakų dingusio Kubanės lobio (valdžios iždo), kuris dingo po pilietinio karo, trikampyje Khodz-Novosvobodnaya-Bolshoi Tjach?

Dievų kaukolės

Maždaug prieš dvejus metus grupė speleologų vadovaujama kraštotyrininko Vladimiro Melikovo rado dvi keistas kaukoles su ragais, Bolshoi Tjache kalno oloje.

Iš išvaizdos jie panašus į gyvūnų liekanas, o gal, į labai senas fosilijas. Bet, kada jis pradėjo įdėmiai apžiūrėti radinius (vis dėlto jis ankščiau dirbo stomatologu), tiesiog per kūną "prabėgo" virpuliukai.

- Pažvelkite į apvalę skylę piršto didumo, apatinėje galvos dalyje, - rodo Malikovas, vienoje kaukolėje.  - Tai stuburo dalis. Jo pozicija leidžia manyti, kad šios būtybės vaikščiojo dviem kojomis. Kitas keistas dalykas yra kaukolės skliauto ir žandikaulio nebuvimas. Vietoje burnos - kelios angos. Neįprastai didelės akiduobės, iš kurių eina dvi atskiros ataugos rago formos. Tačiau, veido kaulų formą plokščia, kaip pas antropoidus (žmoginės beždžionės, plačiąja reikšme — apskritai beždžionės).
Ir iš tiesu, artefaktai atrodo neįprastai. Netgi palyginus su lokio kaukole, kuri šiuo metu guli šalia. Didelė pagunda manyti, kad laikai rankose ateivio liekanas.

Nuotraukos buvo išsiųstos į sostine paleontologams, bet jie tiesiog rankomis skėsčioja. Tiesiog, pripažino, kad jie niekada nematė nieko panašaus, tik atsargiai užsiminė, kad tai gali būti avies kaukolė, kuri ilgą laiką buvo sraunios upės vandenyje, veikiama smėlio galėjo deformuoti šią kaukolę. Stebuklai, ir tiek. Jai manyti, kad tai deformacija, tai ji buvo sinchroniška - juk keistenybės kartojasi iškarto abejose kaukolėse.

Mokslininkai mano, kad tokie radiniai galėjo taip pat patekti ir į Hitlerio "magų" rankas, kurie medžiojo keistus artefaktus.

Mitologai iš karto pareiškė, kad tai Annunaki iš senovės Šumerų legendų: raguoti dievai, vardas kuris verčiamas kaip "nužengęs iš dangaus". Šumerų mitologijoje jie dalyvavo pasaulio sukūrime.

Amerikiečių rašytojas Zaharija Sitčinas, Azerbaidžano kilmės, Anunnaki kilmė identifikuoja iš Nibirų  planetos, hipotetinę planetą, Saulės sistemos su išsitempusia orbita. Dėl astronominių judėjimų, ši planeta pasirodo mūsų regėjimo lauke kas 3600 metų. Pagal Sitčina, šį laikotarpį Nibirų planetos gyventojai nusileidžia į Žemę, užmezgą kontaktą su aborigenais, tai yra su mumis.

- Mes galime prisigalvoti įvairių versijų ir pamąstymų, bet rasti artefaktai Adygėjos kalnuose, priverčia susimastyti, - pasakė atsisveikinęs garsus keliautojas Ivanas Bormotovas.

Nuomonės
Igoris Vasiljevas, filosofijos mokslų daktaras, tyrimo centro darbuotojas:

- "Ahnenerbe" veikla Kaukaze - žinomas faktas. Iš esmės, šią paslaptinga organizacija domino Prielbrusas ir aplink gyvenviečių rasti dolmenai, senovės alanų miesteliai... Greičiausiai, vokiečiai ieškojo patvirtinimą, kad šie artefaktai - senovės arijų ir gotų rankų darbas, kurie apsigyveno šiose vietovėse.

Juolab dolmenai buvo randami ir vokiečių žemėse. Tikriausiai, Kaukazas galėjo būti labiau prieinamas Tibeto variantas, vokiečių okultistams, kurie ieškojo taip pat ir ten įvairių "stebuklų".

Baigiantis šiam žurnalistiniam tyrimui, buvo rastas dar vienas lagaminas. "2015 metais vasarą šalia Elbruso lobių medžiotojai rado dar vieną "Ahnenerbe" lagaminą su keistos kilmės kaukolę, manoma priklausanti vokiečių padalinio "Edelweiss" medžiotojui, žiedą ir nacių uniformos atributus. Žiede pavaizduotas karys su kepure, kuriame pridėta ąžuolo lapų. Apatinėje dalyje Edelweisso žiedai."

Iš viso rasti du lagaminai ir trys keistos kaukolės. Keista, kad tai domina tik žurnalistus. Kodėl tyli rimti mokslininkai?

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.08.2018 laikas 13:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Suskilusių kulnų gydymui
Suskilę (įtrūkę) kulnai liaudies medicinoje, Suskilę (įtrūkę) kulnai, receptai nuo suskilusių kulnų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis....

Skaityti daugiau

13.07.2019 laikas 13:36 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Naminis plombyras
Tačiau problema tame, kad dabar prideda pernelyg daug įvairių chemikalų, dėl kurių plombyro skonis praktiškai dingsta. Naminį plombyrą pasigaminti bus nesunku. Yra labai geras receptas, kuriuo mes nusprendėme pasidalinti su jumis....

Skaityti daugiau

19.07.2019 laikas 07:09 Receptai – Patiekalai Avižinė košė su obuoliais
Gaminame namuose. Avižinė košė su obuoliais. Nukaičiame puodą, į košę dedame kubeliais supjaustytą obuolio puselę, medų (jeigu nenaudojote cukraus), uždengiame dangčiu ir paliekame kelioms minutėms pastovėti. Skanaus!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 07:19 VW tapo programišių taikiniu - pavogta tūkstančiai failų
Maždaug prieš dešimt metų automobilių gamintojas ilgą laiką buvo tapęs duomenų vagių taikiniu. Šalies ambasada neigia įtariamas sąsajas su Kinija.

Skaityti daugiau