Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Sausio » 16

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


16.01.2016, 20:09
Pokalbiai | Vaizdai Peržiūrų (5416)

Mistinės tele šou laidos dalyviai, toliau vykdo rimtus išbandymus. Kažkas pamatys kažką naujo, skeptikai ir žiūrovai galės pamatyti dalyvių išbandymus iš kitos pusės, o kiti dalyviai negalintis susidoroti su užduotimi galės vykti namo.

Sužinok daugiau ...
16.01.2016, 11:20
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (73801)

Chemoterapija = genocidas? Vėžio atvejų vis daugėja ir, deja, šiuolaikinė medicina naudoja barbariškus gydymo metodus, tokius kaip chemoterapija, radiacija, kurios tik nuodija žmones ir krauna pelnus farmacijos kompanijoms. Išskyrus kelias vėžio rūšis, chemoterapija yra labai neefektyvi ir geriau jau nieko nedaryti, nei gauti chemoterapija ir kentėti nuo pašalinių efektų.

Sužinok daugiau ...
16.01.2016, 10:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (20593)

Anksčiau buvo manoma, kad per didelis mieliagrybių augimas pasireiškia tik kūdikiams (pienligė) ir moterims(makšties uždegimas - vaginitas), tačiau iš tiesų grybelis Candida albicans neretai aptinkamas burnoje, gerklėje, virškinimo trakte ir makštyje. Normaliomis sąlygomis šie mieliagrybiai egzistuoja organizme jam nekenkdami. Tačiau kai jų skaičius peržengia normą, susergama mieliagrybių infekcija.

Sužinok daugiau ...