Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2016 » Sausio » 16

Praktiniai patarimai: Vėžio gydymas soda

Chemoterapija = genocidas? Vėžio atvejų vis daugėja ir, deja, šiuolaikinė medicina naudoja barbariškus gydymo metodus, tokius kaip chemoterapija, radiacija, kurios tik nuodija žmones ir krauna pelnus farmacijos kompanijoms. Išskyrus kelias vėžio rūšis, chemoterapija yra labai neefektyvi ir geriau jau nieko nedaryti, nei gauti chemoterapija ir kentėti nuo pašalinių efektų.

Beje, manoma, kad vėžys yra organizmo bandymas apsisaugoti nuo dar didesnės katastrofos. Taip pat yra manančių, kad vėžys atsiranda dėl organizme vyraujančių grybelinių infekcijų ir pagal gyd. Tullio Simoncini, vėžys yra tiesiog grybas. Sunku pasakyti, ar tai absoliuti tiesa, bet kažkiek tiesos, manau, yra. Ir jis vėžį gydo su paprastos virtuvėje naudojamos sodos (natrio karbonatas) injekcijomis.

Simoncini: Vėžys yra grybelis. Soda natūralus antibiotikas

Vėžio gydymas soda

Gyd. M. Sircus atrado dar paprastesnį vėžio gydymo metodą. Jis siūlo gerti paprasčiausią sodos (natrio karbonatas) tirpalą. Jei suprantate anglų kalba, galite paklausyti labai gero jo interviu. Plačiau apie vėžio gydymą soda galima paskaityti jo knygoje. Pagal jį, reikia gerti pusę arbatinio šaukštelio (įdėus į vandenį), kas dvi valandas dvi savaites. Geriau vartoti sodą be aliuminio. Tiesa, įspėju, kad šis metodas nėra gerai patikrintas ir tikrai nėra garantijos, kad jis veikia 100%, bet jei jau susirgote vėžiu, tai išbandyti tikrai verta.

Kada šis metodas netinka?

Soda turi daug natrio, todėl, jei yra problemų su inkstais (jei yra inkstų nepakankamumas ar jums atliekamos dializės procedūros, tai šio metodo nenaudoti), reikia pradėti po mažiau ir pusę arbatinio šaukštelio vartoti po 2-4 kartus per dieną ir palaipsniui didinti. Taip pat šį metodą reiktų taikyti atsargiai, jei yra širdies problemų ar aukštas kraujo spaudimas, skysčių susilaikymas organizme. Mano nuomone, net ir su sveikais inkstais geriau pradėti nuo mažesniu dozių ir žiūrėti kaip organizmas reaguoja.

Kodėl soda padeda?

Vėžių sergančių žmonių organizmas yra labai užsirūgštinęs (nemaišyti su skrandžio rūgštingumu) - žemas ph. Apie organizmo rūgščių ir šarmų pusiausvyrą esu parašęs atskirą straipsnį ir siūlau jį perskaityti. Soda yra labai šarminantis elementas ir taip atstačius organizmo šarmų rūgščių balansą, vėžinės ląstelės žūva, nes jos neišgyvena šarminėje aplinkoje. Dar galima  kartu su soda naudoti šaukštelį melaso.  Beje, organizmas (kasa) pats gamina sodą, kad neutralizuotų rūgštų skrandžio turinį (skrandyje apdorotą maistą), ateinantį į plonąjį žarnyną, kad jis toliau būtų virškinamas ir pasisavinamas.

Kaip valgoma soda gydomas vėžys, patarimai. Anglų k. ir Rusų k.

Mokslinis tyrimas

Visiems skeptikams, kurie galvoja, kad vėžio  gydymas soda yra šarlatanizmas,  Arizonos Universiteto atlikta studija su pelėmis parodė, kad sodos naudojimas (oraliai) padidino auglio ph (tiesa tik auglio išorėje, bet ne viduje) ir sumažino vėžio metastazes (vėžio plitimą į kitus organus).

Mityba

Žinoma, reikia pakeisti mitybą ir blogus gyvenimo įgūdžius. Plačiau apie tai mano straipsnyje - Bloga mityba - tiesus kelias į ligas. Pirmiausia reikia atsisakyti pasterizuoto pieno produktų, mėsos, rafinuotu aliejų, margarinų, cukraus ir jo gaminių, baltų miltų ir jų gaminių, kavos, putojančių gėrimų. Juos pakeisti šviežiais vaisiais ir daržovėmis, kurios labai šarmina organizmą.

Reikia valyti organizmą

Vėžininkų organizmas būna labai užsiteršęs, pilnas toksinų, todėl reikia išvalyti. Tai vėlgi padaryti galima valgant šviežius vaisius ir daržoves ir atsisakant mano minėtų blogų produktų. Taip pat reiktų daryti klizmas, gal net ir kepenis bei tulžies pūslę ‘praplauti’.

Anksčiau buvo manoma, kad per didelis mieliagrybių augimas pasireiškia tik kūdikiams (pienligė) ir moterims(makšties uždegimas - vaginitas), tačiau iš tiesų grybelis Candida albicans neretai aptinkamas burnoje, gerklėje, virškinimo trakte ir makštyje. Normaliomis sąlygomis šie mieliagrybiai egzistuoja organizme jam nekenkdami. Tačiau kai jų skaičius peržengia normą, susergama mieliagrybių infekcija. Rekomenduoju perskaityti: Mieliagrybių infekcija. Kaip išvengti grybelio Candidos sukeliančios vėžį. Taip pat galite apie sodos poveikį paskaityti Soda ir jos gydomosios savybės nuo vėžio, candidos ir kitoms ligoms (Rusų k.).

Pasiteiravus apie italo T. Simoncini neva taikomą vėžio gydymo metodą natrio bikarbonatu, J. Ruolia teigė, kad viena yra tyrimai mėgintuvėlyje, antra – su pelėmis, trečia – su žiurkėmis, o ketvirta – su žmonėmis.Žmogus – multi-maksi milijardų ląstelių sistema, jis turi savo elektrinę, biofizinę, biocheminę sistemą ir tie procesai, kurie vyksta žiurkėje, ne visada vyksta žmoguje.

„Tiesa, pašarminus organizmą, kraują, šlapimą, kad ph siektų 6–6,5 – sveikintinas dalykas, – apie italo taikomą gydymą natrio bikarbonatu kalbėjo J. Ruolia. – Nuo to ne tik vėžys neatsiranda, bet ir neįvyksta insultai, infarktai, neprogramuoti krešėjimai. Vyksta teigiami savireguliacijos procesai. Bet tai tik vienas teiginys iš visumos ir labai klaidinga teigti, kad tai gydo vėžį." ištrauka iš Komentarai apie sąmokslo teorijas: vėžys negydomas tyčia, chemoterapija – genocidas?

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.06.2019 laikas 15:08 Receptai – Patiekalai Gardūs pyragėliai su bulvių įdaru

Gardžių pyragėlių su bulvių įdaru receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 14:49 Receptai – Patiekalai Pyragas prie arbatos per 5 minutes. Viską sumaišiau ir į orkaitę
Paprastas ir skanus naminis pyragas! Išsamų torto paruošimą žiūrėkite vaizdo medžiagoje.

Skaityti daugiau

16.11.2017 laikas 17:27 Receptai – Patiekalai Česnakas – baisiausias vėžio priešas
Kinijoje vėžio beveik nėra, kai kada pasitaiko lūpų vėžio atvejų. Kiniečiai kaip profilaktikos priemonę dažnai naudoja česnaką. Česnakas – stiprus antibiotikas. Jame yra jodo druskų, visi vitaminai, eteriniai aliejai....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau