Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2021 » Spalio » 19

Jaunystės receptai nuo įvairių negalavimų

Šis receptas naudingas nuo įvairių negalavimų

Paimti litrinį stiklainį gero medaus, 10 citrinų, 10 česnakų galvučių. Išspausti sultis iš citrinų be žievelės ir sėklelių, česnakus išspausti su spaustuku. Sumaišyti citrinų sultis ir česnakus ir pamažu supilti medų. Maišyti tik su mediniu šaukštu.

7 dienas laikyti tamsioje vėsioje vietoje. Vartoti ryte tuščiu skrandžiu po 4 arbatinius šaukštelius, lėtai sučiulpiant. Kiekvieną rytą reikia išmaišyti tą masę. Vartoti nuo spalio iki vasario, kol česnakai išlaiko gydomąsias savybes.

Pusryčiai širdžiai

200 g džiovintų slyvų, džiovintų abrikosų ir razinų lygiais kiekiais užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 30 minučių, nukošti. 200 g nuvalytų graikinių riešutų sumalti su mėsmale. Visus komponentus užpilti 200 g medaus. Vartoti ryte po 1 valgomąjį šaukštą, likus 20 minučių iki valgio, 1 kartą per dieną. Kai vienas mišinys baigiasi, paruošti kitą.

Liaudiški astmos gydymo receptai

- Gerti svogūnų sultis su medumi ir pipirais. Inhaliacijos su gvazdikėlių aliejumi ar gvazdikėlių antpilu. 1 valgomąjį šaukštą medaus su 5-6 juodųjų pipirų žirneliais vartoti kaip gydymo kursą 10-15 dienų po 3 kartus per dieną.

Sumaišyti 1 arbatinį šaukštelį alavijų sulčių, 1/3 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų, 1 valgomąjį šaukštą medaus.

Vartoti 2-3 kartus per dieną. Ant krūtinės dėti šildančius kompresus iš imbiero, cinamono, gvazdikėlių, pipirų, dėti sausus kompresus: pakaitinta druska, molis. Jei jaučiamas karštas drėgnas deginimas krūtinėje - kompresai iš molio, akmenis ir mineralus galima pririšti krūtinės srityje arba kabinti medalionus iš mineralų ir nešioti nuolat.

- Nutikus priepuoliui, gurkšniais išgerti stiklinę karšto vandens.

Burokėliai mažina kraujospūdį

Dar senovėje burokėliai buvo valgomi kaip maistas ir naudojami kaip gydymo priemonė. Tiesa, tada valgydavo tik jų lapus. Gydomąsias burokėlių savybes plačiai naudojo garsūs praeities gydytojai Hipokratas, Galenas, Avicena, Paracelsas. Jie rekomenduodavo burokėlius nuo mažakraujystės, virškinimo organų ir limftakių ligų.

Šiuolaikiniai tyrimai patvirtino gydomąsias burokėlių savybes. Juose yra betaino ir betanino, todėl burokėliai gerina baltymų įsisavinimą, dalyvauja cholino susidaryme, kuris gerina kepenų ląstelių veiklą.

Burokėliuose yra ląstelienos ir organinių rūgščių, tai stiprina žarnyno peristaltiką. Burokėliai pasižymi šlapimo išsiskyrimą skatinančiu, lengvu laisvinamuoju, skausmą slopinančiu ir uždegimą malšinančiu poveikiu, mažina arterinį kraujospūdį. Be to, jie yra nekaloringi.

Gaivus kvėpavimas - po česnakų

Dabar sunku prikalbinti jaunus žmones valgyti česnakus, ypač rytais, mat jie bijo, kad bus prastas kvapas. Bet aš savo šeimyną pripratinau, prieš išeinant į gatvę, ypač žiemą, per epidemijas, suvalgyti po česnako skiltelę, nes žinau gaivaus kvėpavimo paslaptį.

Reikia paimti pusę stiklinės mėlynojo molio (parduodamas vaistinėse), supilti į trijų litrų stiklainį, iki viršaus užpilti virintu šaltu vandeniu ir palaikyti parą. Šiuo vandenėliu skalauti burną, suvalgius česnako. Kvapas pradingsta iškart. «Molio» vandenėlis naudingas ir veidui. Prausiant juo veidą kiekvieną dieną, oda darosi minkšta ir švelni.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.01.2018 laikas 14:29 Receptai – Patiekalai Maitinamoji, tonizuojamoji kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trinys, Grietinė, Citrinos žievelė, Alyvuogių aliejaus

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo
Alkoholizmas liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo, alkoholizmas, alkoholizmo gydymas, pagirios, alkoholizmo receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis v...

Skaityti daugiau

16.11.2019 laikas 21:46 Receptai – Patiekalai Sultingi obuolių varškės blynai pusryčiams. Nepakartojamas skonis!
Šie varškėčiai yra skanesni ir švelnesni nei tradiciniai. Nepakartojamas skonis! Patiekiame su grietine.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau