Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2021 » Gruodžio » 19

Močiučių receptai plaukų augimui skatinti

Pirmiausia reikia išvalyti žarnyną ir kepenis, nes plaukai nėra atskiras organas. Pasitarkite su gydytojais - dermatologu ir neuropatologu. O paskui galima naudotis ir močiučių receptais.

♦ Paimkite vidutinio dydžio svogūno galvutę, nuvalykite lukštus, supjaustykite, sudėkite į stiklinę, iki pusės pripildytą romo.

Laikykite parą, paskui nuspauskite. Skysčiu įtrinkite plaukų odą. Labai efektyvi priemonė nuo plaukų slinkimo.

♦ Gerai sumaišykite 1 kiaušinio trynį ir 1 valgomąjį šaukštą degtinės. Mišinį įtrinkite į galvos odą. Po 30-40 minučių gerai perskalaukite plaukus šiltu vandeniu.

♦ Štai dar viena gera priemonė plaukų augimui skatinti. Paimti 20 g varnalėšų šaknų, užpilti stikline verdančio vandens, palaikyti 20 minučių, paskui virti, kol nuvirs pusė skysčio. Tada palaikyti šiltoje vietoje, kad nusistovėtų. įtrinti į plaukų šaknis.

♦ Dar vienas geras patarimas: neplaukite galvos jokiu šampūnu. Tai kenksminga, chemija. Ne visų plaukų šaknys ją priima.
Kiekvienas turi savą jautrumą vienokiai ar kitokiai cheminei sudėčiai, o šampūnas - tai chemija. Plaukite galvą tik paprastu muilu be dažiklių ir nereikalingų priedų.

Naudinga perskalauti, net plauti plaukus lietaus vandeniu, žiemą - tirpintu sniegu. Kad plaukai gerai kvepėtų ir blizgėtų, naudokite stiprią arbatą su mėtomis ir citrinų sultimis.

Ir - tegul auga kasos iki žemės. Sveikatos jums ir gražių plaukų.

Svarbiausias mano kaip gydytojo patarimas - gyvenkite sveikai. Nevartokite alkoholio, nerūkykite, mankštinkitės, kasdien bėgiokite 10 km krosą, grūdinkitės, apsipilkite šaltu vandeniu, žiemą maudykitės sniege. Sodyboje, jei tokią turite, ar kitur visą vasarą vaikštinėkite basomis, ir ne tik po švelnią, žalią žolytę, bet ir po akmenėlius. Ir bent 2 kartus per savaitę nueikite į pirtį. Ir jums visada bus 20 metų.

Reikia daug dirbti su savimi ir dažniau kartoti: “Aš turėsiu gražius, ilgus plaukus” Tikėkite tuo, ir jums pasiseks.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.06.2019 laikas 21:57 Receptai – Patiekalai Švelnus mėsos pyragas be terlionės su tešla

Tortas yra labai minkštas, švelnus ir sultingas, neužima daug laiko jį paruošti. Išsamų maisto paruošimo procesą žiūrėkite vaizdo įraše

Skaityti daugiau

20.05.2019 laikas 14:31 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis lauro lapais
Gerklės vėžio gydymas lauro lapais - vieną stiklinę gerai susmulkintų lauro lapų užpilama puse litro degtinės. Laikoma 14 dienų šiltoje ir tamsioje vietoje, pastoviai sukratant. Nukošti. Šią tinktūrą patariama gerti po 1 valgomąjį...

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 20:09 Receptai – Patiekalai Purūs ir skaniausi kepti pyragėliai. Tešla neprilygstama!

O pasigaminti paprasčiau nei paprasta! Nuostabūs pyragaičiai, kuriuos galima pagaminti su, bet kokiu įdaru: kopūstais, kiaušiniai ir svogūnais, su mėsa ir pan.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau