Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Balandžio » 20

NSO stebėjimai virš Teksaso

Pastaraisiais mėnesiais daugybė liudininkų atkreipė dėmesį į Kylio dangumi judančius oranžinius švytinčius rutulius. "Tiesiog išėjau į lauką ir pamačiau keistą šviesą danguje", - sakė Salas Sančesas, kuris nufilmavo šviesas. "Žiūrėjau į visus lėktuvus ore ir galvojau: "Ar kas nors tai mato?" Tai buvo sausio mėnesį. Nuo to laiko jis kelis kartus matė NSO, įskaitant tai, ką jis vadina "šviesos šou, kuriuo nepatikėsite" sekmadienio vakarą (2022 04 17). 

"Turėjote būti ten, kad tai pamatytumėte", - sakė jis. "Vienas dalykas sekė po kito." Jo kaimynas ir šeima taip pat buvo šio reiškinio liudininkai. 

"Mano dukra jį matė kitą kartą, - sakė Sančesas. "Du iš pietų į šiaurę skrendantys lėktuvai susitiko su vienu, skrendančiu iš šiaurės į pietus, jis apsisuko ir nusekė paskui kitus."

Sančesas nemano, kad tai dronas, nes atrodo, kad jis skrenda žemai ir neskleidžia garso. Jis taip pat palygino savo vaizdo įrašą su kitais vaizdo įrašais ir nuotraukomis, padarytomis visoje šalyje. 

"Yra tiek daug vaizdo įrašų, kuriuose vaizduojamas tas pats, kas ir aš", - sakė jis. Teksaso ufologė Jane Kyle daugiau nei 10 metų fiksavo NSO stebėjimus visoje valstijoje. 

"Daug ką mačiau ir šis vaizdo įrašas mane sudomino", - sakė ji. Peržiūrėjusi Sančeso vaizdo įrašą ji pasidalijo mintimis su "FOX 7".

"Iš pradžių pagalvojau, kad tai gali būti kiniškas deglas, bet tai tikrai ne", - sakė ji. 

"Vaizdo įrašas trunka daugiau nei minutę, jame visą laiką šviečia šviesos ir atrodo, kad jis juda sąmoningai." Kyle sakė, kad negali atmesti, jog tai buvo dronas, bet negali tvirtai pasakyti, kad tai buvo dronas.

"Tai turi būti labai brangus ir modernus dronas", - sakė ji. 

"Dronai gali skristi apie 400 pėdų aukštyje, gana aukštai, o kai kurie pažangūs dronai gali pasiekti iki 100 mylių per valandą greitį." 

Ji pažymėjo, kad civilinėje oro erdvėje bepiločius orlaivius buvo leista naudoti tik 2006 m., o prieš tai buvo pranešta apie panašius į Sančeso atvejį pastebėjimus. "FOX 7" susisiekė su Hėjaus apygarda ir jos atstovas spaudai teigė, kad jiems apie nieką nebuvo pranešta. "FOX 7" laukia atsakymo iš Kyle miesto.

"Jei tai kažkas ne iš šio pasaulio, kodėl čia, Kylyje?" - Sanchez sakė. 2021 m. birželį Pentagonas paskelbė ataskaitą apie neatpažintus oro reiškinius (UAP). Iš 144 pranešimų apie 144 atvejus tik vieną iš jų buvo galima identifikuoti kaip didelį besipučiantį balioną. "Visai įmanoma, kad tai nėra mums pažįstamas dalykas ir kad jis iš tiesų yra paslaptingas", - sakė Kyle'as.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.08.2019 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Kopūstų sriubos receptas
Gaminame namuose. Paprasta kopūstų sriuba Kopūstą pjaustome siauromis juostelėmis, bulves ir pomidorą - kubeliai, morkas sutarkuojame stambia tarka, svogūną susmulkiname. Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, pilame šlakelį al...

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su bulvių įdaru
Keptuvėje kepti pyragėliai su bulvių įdaru. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:20 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (rugiagėlių, beržo, petražolių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: rugiagėlių žiedų, beržo pumpurų, petražolių vaisių, trapiojo pupalaiškio, debesylo šaknies, meškauogės lapų

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau