Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 29

Naujosios Zelandijos premjeras reikalauja cenzūruoti amerikiečius ir panaikinti antrąją pataisą

Kraštutinių kairiųjų pažiūrų Naujosios Zelandijos ministrė pirmininkė Jacinda Ardern paragino didžiąsias technologijų bendroves cenzūruoti amerikiečius ir paragino J. Bideno administraciją panaikinti Antrąją pataisą.

Per kreipimąsi į Harvardo universiteto absolventus J. Ardern pasinaudojo masinėmis šaudynėmis Uvalde ir paragino vyriausybę uždrausti "karinio tipo pusiau automatinius ir automatinius šautuvus" bei įvesti interneto cenzūrą.

"Mes žinojome, kad reikia svarbios ginklų reformos, todėl tai ir padarėme", - gyrėsi Ardern. "Tačiau taip pat žinojome, kad jei norime tikrų smurtinio ekstremizmo internete problemos sprendimų, tam, kad pakeistume situaciją, reikės vyriausybės, pilietinės visuomenės ir pačių technologijų bendrovių."

Infowars.com praneša: Ardenas tada paragino socialinės žiniasklaidos platformas sukurti "atsakingus algoritmus", kurie cenzūruotų "dezinformaciją" ir "už mus rinktųsi ir priimtų sprendimus" dėl to, kokią informaciją matome internete.

"Atėjo laikas socialinės žiniasklaidos bendrovėms ir kitiems interneto paslaugų teikėjams pripažinti savo galią ir imtis veiksmų", - sakė A. Ardern.

"Tai reiškia, kad reikia laikytis savo pačių pagrindinių paslaugų teikimo sąlygų. Tai reiškia, kad reikia pripažinti, kokį vaidmenį jos atlieka nuolat kurdamos ir formuodamos mūsų internetinę aplinką. Kad algoritminiai procesai už mus daro pasirinkimus ir priima sprendimus".

"Geriausiu atveju tai reiškia, kad naudotojo patirtis yra personalizuota, o blogiausiu - kad naudotojo patirtis gali būti radikalizuota", - tęsė A. Ardern. "Pradėkime nuo skaidrumo, kaip veikia algoritminiai procesai ir kokius rezultatus jie duoda. Bet baigkime bendru požiūriu į atsakingus algoritmus, nes atėjo laikas."

"Kai faktai paverčiami fikcija, o fikcija - faktais, nustojama diskutuoti apie idėjas ir pradedama diskutuoti apie sąmokslą", - pridūrė ji.

Tada E. Ardern išjuokė "klaviatūros kovotojus", kurie skleidžia jai nepatinkančią informaciją ar turinį.

"Kai savo kanale perskaitau ką nors ypač siaubingo, įsivaizduoju, kad tai parašė vienišas žmogus, nesusipažinęs su asmens higienos praktika, apsirengęs prastai priderintu superherojaus kostiumu - tokiu, kuris yra aptemptas visose netinkamose vietose", - sakė ji.

"Tačiau klaviatūros karys ar ne, tai vis tiek yra kažkas, ką parašė žmogus, ir tai yra kažkas, ką taip pat vienas žmogus perskaitė", - pridūrė ji.

Žiūrėkite visą Ardern kalbą:

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.06.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Gardus šokoladinis pyragas

Paprastai pagaminamas, drėgnas ir gardus šokoladinis pyragas. Šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

15.07.2019 laikas 10:02 Receptai – Patiekalai Kiaulienos muštiniai
Kiaušinius išplakame dubenėlyje. Imame muštą kiaulieną, apvoliojame džiūvėsėliuose, merkiame į kiaušinį ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Jeigu norite, kad kiaulienos muštiniai būtų storesni, paniruokite du kartus. ...

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti varškės blynus

Gaminame. Varškės blynai Į dubenį dedame varškę, mušame kiaušinius, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir išmaišome. Pilame kefyrą, beriame nubrauktą šaukštelį sodos, dalimis dedame miltus ir užmaišome blynų tešlą.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau