Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 11

Ukrainos pareigūnė prisipažino melavusi apie masinius rusų išprievartavimus, kad įtikintų Vakarus atsiųsti daugiau ginklų

Aukšto rango Ukrainos pareigūnas prisipažino, kad vyriausybė melavo apie masinius rusų prievartavimus, siekdama įtikinti patiklias Vakarų šalis siųsti Ukrainai daugiau ginklų.

Buvusi Ukrainos parlamento žmogaus teisių komisarė Liudmila Denisova (Lyudmila Denisova) buvo atleista po to, kai Ukrainos parlamentas 234 balsais prieš 9 balsavo dėl nepasitikėjimo.

Parlamento narys Pavlo Frolovas (Pavlo Frolov) konkrečiai apkaltino L. Denisovą skleidus dezinformaciją, kuri "tik pakenkė Ukrainai", susijusią su "daugybe įrodymais nepagrįstų detalių apie "nenatūralius seksualinius nusikaltimus" ir vaikų seksualinį išnaudojimą okupuotose teritorijose".

Summit.news praneša: Denisova interviu, kurį paskelbė Ukrainos naujienų portalas, pripažino, kad jos melagingi teiginiai pasiekė savo tikslą.

"Kai, pavyzdžiui, kalbėjau Italijos parlamente Tarptautinių reikalų komitete, girdėjau ir mačiau tokį nuovargį iš Ukrainos, žinote? Aš kalbėjau apie baisius dalykus, kad kaip nors pastūmėčiau juos priimti sprendimus, kurių reikia Ukrainai ir Ukrainos žmonėms", - sakė ji.

Denisova pažymėjo, kad Italijos "Penkių žvaigždučių judėjimas" iš pradžių buvo "prieš ginklų mums suteikimą, bet po [jos] kalbos vienas iš partijos lyderių... pasakė, kad jie palaikys [mus], taip pat ir suteikdami ginklų".

Nepaisant to, kad jos teiginiai apie masinius prievartavimus buvo melagingi, juos ne kartą pagarsino tokios senesnės žiniasklaidos priemonės kaip CNN ir "Washington Post".

"Žiniasklaida greitai išplatino šios moters BS teiginius, bet negalėjo pasirūpinti, kad būtų ištaisyti duomenys", - rašo Krisas Menahanas (Chris Menahan).

Iš tiesų per visą karą buvo nesuskaičiuojama daugybė atvirų melagingų pranešimų ir melagysčių, kai vadinamieji "faktų tikrintojai" buvo pastebimi dėl to, kad jų nebuvo.

Tarp jų - radiacijos nuotėkis apgultose branduolinėse elektrinėse, kuris, kaip paaiškėjo, neįvyko, visiškai klaidinga žiniasklaidos informacija apie tai, kas įvyko Gyvatės saloje, Kijevo vaiduoklio apgaulė, taip pat "išpuolis" prieš Holokausto memorialą, kurio niekada nebuvo.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite kas teisus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2019 laikas 19:16 Receptai – Patiekalai Sausainiai “Karakumas”
Dažnai kepiau šį skanėsta, bet nežinojau, kad jis vadinamas “Karakumas”. Kaip iškepti sausainius „Karakumas“.

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:18 Receptai – Patiekalai Sveikuoliški moliūgų blynai

Gardžių ir sveikų moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.08.2019 laikas 17:38 Receptai – Patiekalai Tinginiai virtinukai su varške
Tačiau kai po ranka yra receptai „Greiti patiekalai“, galima greitai pagaminti skanių patiekalų visai šeimai. Mes parengėme jums šį „Virtinukų-tinginių“ receptą. Beje, vaikai dažniausiai juos labai mėgsta!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau