Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 28

Misūryje nuvažiavo "Amtrak" traukinys, pranešama apie sužeistuosius

Pirmadienio popietę JAV Misūrio valstijoje nuo bėgių nuriedėjo keli tolimųjų reisų traukinio vagonai, iš pradžių pranešta apie beveik 250 sužeistų keleivių, pranešė geležinkelių bendrovė.

Traukinys "Amtrak", važiavęs maršrutu Los Andželas-Čikaga, Mendono vietovėje Misūrio valstijoje susidūrė su savivarčiu sunkvežimiu per viešąją geležinkelio pervažą.

"Traukinyje yra maždaug 243 keleiviai, kurie, pirminiais duomenimis, yra sužeisti", - sakoma bendrovės pareiškime ir priduriama, kad ji išsiuntė savo darbuotojus padėti vietos valdžios institucijoms reaguoti.

Socialinėje žiniasklaidoje pasidalytose nuotraukose matyti mažiausiai penki vagonai, apvirtę ant šono kukurūzų lauke, o keleiviai lipa pro langus ir duris.

AFP negalėjo iš karto patvirtinti šių nuotraukų autentiškumo.

Traukinys nuriedėjo praėjus dienai po to, kai kitas "Amtrak" valdomas traukinys susidūrė su keleivine transporto priemone geležinkelio pervažoje Kalifornijoje ir žuvo trys žmonės.

Toje pervažoje nebuvo sargų, o vietos priešgaisrinės tarnybos pareigūnas sakė, kad nelaimingi atsitikimai joje nėra neįprasti, pranešė vietos NBC filialas.

Agence France-Presse (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2018 laikas 07:49 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo hemorojaus
Hemorojus liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo hemorojaus, hemorojus, hemorojo gydymas, hemorojo receptai, hemorojaus vaistažolės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažo...

Skaityti daugiau

09.11.2017 laikas 10:46 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (liepžiedžiai, mėtos)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: liepos žiedai, mėta, šeivamedžio juodugio žiedų, vanduo.

Skaityti daugiau

21.11.2017 laikas 10:28 Receptai – Patiekalai Morkos su medumi laringitui gydyti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: morkų, medus

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau