Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Birželio » 30

Vokietijos advokatas Füllmichas: COVID-19 vakcinos buvo sukurtos eksperimentuoti su žmonėmis

Vokiečių teisininkas Reineris Füllmichas (Reiner Füllmich) ir mažiausiai 50 jo kolegų padarė išvadą, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) vakcinos yra skirtos eksperimentams su žmonija. Tokią išvadą jie padarė išklausę Vokietijos koronos tyrimo komiteto liudytojų, ypač buvusio "Pfizer" vadovo daktaro Mike'o Yeadono (Mike Yeadon), parodymus.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Pasak M. Yeadono, vakcinų gamintojai vis dar bando išsiaiškinti, kokios nežinomo toksino dozės reikia, kad būtų nužudyti žmonės. Jis pridūrė, kad su vakcinomis susijusį mirtingumą galima atsekti pagal skirtingų partijų numerius, kai kurios jų atrodo mirtinesnės už kitas.

Advokatai teigė, kad, apžvelgus turimus įrodymus, atrodo, kad pagrindinis injekcijų tikslas yra visuotinė depopuliacija. Füllmichas taip pat sakė, kad advokatai, rengiantys tarptautinį ieškinį prieš "Pfizer", nebeabejoja, kad nuodijimas ir masinės žudynės skiepais yra tyčia vykdomos prieš žmones.

Žurnalistas Ulfas Bittneris (Ulf Bittner) ir podkasteris Sverigė Granskas (Sverige Granskas) savo interviu taip pat teigė, kad Švedijoje pastebėta, jog sužeidimai ir mirtys, susiję su žinomais partijų numeriais, skirtinguose sveikatos priežiūros regionuose yra panašūs. U. Bittneris palaiko ryšius su vakcinų koordinatoriumi, kuris galėjo pateikti dokumentus, leidžiančius sekti sužeistus ar mirusius žmones, susijusius su vakcinų partijomis.

Kai kurios partijos yra itin pavojingos ir mirtinos

Pasirodo, kad vakcinos dozių apačioje esantys brūkšniniai kodai nurodo, kurios iš jų yra placebo - nekenksminga dozė, suleidžiama politikams ir žinomiems asmenims.

Tačiau Füllmichas ir jo komanda mano, kad visos partijos yra pavojingos.

"Daug svarbesnė informacija, kurią gavome iš Maiko Yeadono, kai kalbėjomės su juo "Corona" komiteto posėdyje, yra ta, kad yra tam tikrų partijų, kurios yra labai pavojingos ir mirtinai pavojingos", - aiškino Füllmichas.

Anksčiau šiais metais daktarė Jane Ruby sakė, kad šios farmacijos bendrovės ne tik sukūrė mirtinas partijas - jos taip pat turėjo kodus, kurie leido patikrinti, kurios partijos yra toksiškos ir kurios sukelia negalią arba nurodo, kokia negalia gali atsirasti.

Ruby sakė, kad "Moderna" atveju tai yra partijos arba partijos kodas 011 l 20., kuris nurodo laikiną partijos eiliškumą, koncentraciją, lemiančią toksiškumą ir nepageidaujamų reakcijų skaičių. Skaičius 20 yra kokybinis, Ruby sakė, kad sudedamoji dalis laikoma toksiška šiose partijose.

"Viskas susiveda į tai, kad kalbama apie populiacijos mažinimą", - sakė Füllmichas. Jis paaiškino, kad jei šios bendrovės nuo pat pradžių naudos mirtinas dozes, jos visus atbaidys. Štai kodėl jie eksperimentuoja su tinkama doze, kuri galėtų nužudyti nuo penkių iki 20 proc. gyventojų. Teisiniu požiūriu tai reiškia, kad nėra aplaidumo ir kad jie nedaro klaidų.

"Tai įtikinami iš anksto apgalvotos masinės žmogžudystės įrodymai. Baudžiamoji žala pradedama taikyti visada, kai susiduriama su blogu veikėju, kuris sąmoningai daro ką nors žalingo, ir būtent su tuo mes čia susiduriame", - pridūrė jis.

Vakcinų kūrėjai, politikai, kurie jas stūmė, jas reklamavusi didžioji žiniasklaida ir skiepus skyrę gydytojai - visi jie įtraukti į bylą, o Füllmichas pažadėjo patraukti juos baudžiamojon atsakomybėn.

Daugiau naujienų apie COVID-19 injekcijų toksiškumą rasite svetainėje Vaccines.news.

Žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą ir sužinokite daugiau apie Reinerio Füllmicho karą prieš Didžiąją farmaciją.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.08.2018 laikas 09:34 Receptai – Patiekalai Riebių plaukų priežiūra. Liaudiški patarimai plaukų gydymui

Riebių plaukų priežiūra liaudies medicinoje, Riebių plaukų priežiūra, receptai plaukų priežiūrai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 09:50 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Nevaisingumo gydymui

Nevaisingumas liaudies medicinoje, Nevaisingumas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nevaisingumui gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo
Alkoholizmas liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo, alkoholizmas, alkoholizmo gydymas, pagirios, alkoholizmo receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis v...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau