Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 9

Dr. Jane Ruby: didžiosios farmacijos bendrovės tyčia platina toksiškas COVID-19 vakcinos partijas

Daktarė Džeinė Rubi (Dr. Jane Ruby) pasakojo visuomenei, kad didžiosios farmacijos bendrovės Pfizer, Moderna ir Johnson & Johnson dislokuoja toksiškas Wuhan koronaviruso (COVID-19) vakcinų partijas.

"Yra įrodymų, kad šios bendrovės sąmoningai platina toksiškas [COVID-19 vakcinos] partijas", - sausio 3 d. laidoje "The Stew Peters Show" sakė J. Ruby.

Ruby sakė, kad analitikų grupė ją informavo, jog visos trys farmacijos bendrovės aktyviai atlieka bandymus su gyvais žmonėmis, vykdydamos šias masinio skiepijimo akcijas. Ji sakė, kad analitikai pagal partijų numerius nustatė toksiškas partijas, ir tai yra skubus reikalas, kad informacija pasiektų žmones visame pasaulyje.

Analitikų komanda teigė, kad šios bendrovės atlieka vadinamuosius "mirtinos dozės tyrimus", kurių metu nagrinėjama, kiek reikia, kad sukeltų mirtį. (Susiję su šia tema: Fauci biologinio ginklo finansavimas PATVIRTINTA, "dūminis ginklas" įrodo, kad kovidų vakcinos sukurtos pagal vyriausybės biologinio ginklo programą).

"Jie nustato mirtiną kiekį, kad būtų galima ištirti pusę populiacijos. Tai viena iš priemonių įvertinti ūmų toksiškumą prieš pradedant tyrimus su žmonėmis", - sakė Ruby. "Iš esmės to buvo atsisakyta. Jie tai atlieka be informuoto asmens sutikimo. Tai prieštarauja visoms etikos ir reguliavimo taisyklėms. Šios bendrovės tiesiog nebaudžiamai tęsia veiklą, nes jų niekas nestabdo".

Paaiškėjus šiai informacijai, Ruby pažymėjo, kad nėra jokios priežasties, kodėl kas nors turėtų statyti savo vaikus į eilę skiepytis vakcinomis - ypač kai diegiamos mirtinos dozės. Nėra jokios priežasties, kodėl kas nors, tiek vaikai, tiek suaugusieji, turėtų sau leisti tokias injekcijas.

Tuos, kurie mano, kad skiepai yra tinkamas būdas, Ruby ragina tėvus bent jau paprašyti vakcinų partijos numerio, nes šie biologiniai ginklai kelia pavojų vaikams. Ji pabrėžė, kad paprasčiausiai pažvelgus į partijos numerius galima padėti.

Ruby analizuoja mirtinų vakcinų partijų numerius

Ruby sakė, kad bendrovės sukūrė mirtinas dozes pagal partijas ir į šias partijas įterpė kodą, kuris leidžia patikrinti, kurios partijos yra toksiškos, kurios sukelia apsigimimus ir kokie apsigimimai gali pasireikšti.

Moderna" atveju tai yra partijos kodas 011 l 20.

Skaičius 011 yra laikinė partijos eilės tvarka, kuri nurodo, kad ji buvo sukurta per tam tikrą laiką ir bendrovės įdiegta. Skaičius "l" yra koncentracija, kuri lemia jo toksiškumą ir nepageidaujamų reakcijų skaičių. Skaičius 20 yra kokybinis, sudedamoji dalis, kuri laikoma labai toksiška jų partijos partijose. (Susiję su: 10 svarbiausių požymių, rodančių, kad "Covid" vakcinos yra BIOVAKCINIAI ginklai ir yra daug mirtinesnės nei pati "Covid-19").

Priežastis, kodėl šios bendrovės nesirūpina saugumo klausimais, yra ta, kad šie dalykai jau buvo sukurti iš anksto, kad jos galėtų išsiųsti toksiškas partijas ir turėtų galimybę surinkti savo informaciją.

Profesionalūs įsilaužėliai, kuriems pavyko patekti į "Pfizer" ir "Moderna" sistemas, sugebėjo patikrinti partijas, o įrodymų pakako, kad būtų galima išvardyti visas iki šiol dislokuotas "Moderna" partijas.

Moderna taip pat turi interneto įrankį, leidžiantį patikrinti partijų galiojimo terminus, ir įsilaužėlių komanda sugebėjo gauti prieigą prie viso Moderna partijų sąrašo su partijų kodų sąrašu. Tą patį jie padarė ir su "Pfizer".

Jie nustatė, kad šios bendrovės labai konkrečiai nurodė, kur dislokuoja savo vakcinas ir kokias dozes išduoda. Moderna platino mirtinas dozes JAV ir eksportavo "neįgalumo" dozes Europos Sąjungoje. Taigi mirštamumas JAV buvo 10 kartų didesnis, palyginti su Europos Sąjunga, tačiau nepageidaujamų poveikių ir neįgalumo atvejų Europos Sąjungoje buvo 10 kartų daugiau nei Jungtinėse Valstijose.

Visą sausio 3 d. laidos "The Stew Peters Show" epizodą žiūrėkite toliau.

Laidą "The Stew Peters Show" galite žiūrėti nuo pirmadienio iki penktadienio 20.00 val. per Brighteon.TV.

Sekite Pandemic.news, kad sužinotumėte daugiau naujienų, susijusių su COVID-19 vakcinomis.

Tarp šaltinių yra ir šie:

Brighteon.com

BitChute.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.06.2019 laikas 20:30 Receptai – Patiekalai Stori blynai iš kefyro pagrindo

Labai greitas ir stebuklingas pusrytis! Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Sutepkite sviestu. Vienam blynui panaudokite apie ¼ puodelio tešlos ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Patiekite karšt...

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai plaukų priežiūrai

Plaukų priežiūra liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai plaukų priežiūrai, receptai plaukams, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

20.11.2019 laikas 15:39 Receptai – Patiekalai Paprasti, bet ne prasti naminiai sausainiai
Gaminame. Naminiai sausainiai. Sviestą ir grietinę išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje 2-3 valandas. Orkaitę įjungiame kaisti iki 180 laipsnių. Skardą išklojame kepimo popieriumi.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau