Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 29

Didžiojo pertvarkymo įgyvendinimas: Kodėl beždžionių raupai plinta tik tose šalyse, kuriose buvo platinama "Pfizer" kovido injekcija?

Yra gana didelė tikimybė, kad vadinamieji "beždžionių raupai", kuriuos šis autorius nusprendžia vadinti pridepox, nes pirmiausia jais užsikrečia ir platina LGBT vyrai, tėra Vuchano koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" sukelta juostinė pūslelinė kitu pavadinimu.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Siekdamos nuslėpti mirtiną ilgalaikį Pfizer mRNA (messenger RNA) injekcijos (o galbūt ir kitų) poveikį, pasaulio vyriausybės susitarusios su žiniasklaida pridepox priskiria naujai plandemijai, nors iš tikrųjų tai gali būti tiesiog neišvengiama mRNA injekcijų pasekmė.

"Exposé News", kuri yra linkusi gilintis į tokio pobūdžio problemas labiau nei daugelis kitų nepriklausomų žiniasklaidos šaltinių, išsiaiškino, kad vienintelės šalys, kuriose pridepox dabar laikomas problema, yra tos, kurios plačiai platino "Pfizer" kiniškojo viruso injekcijas (Susiję: Pareigūnai Jungtinėje Karalystėje jau skatina vaikams suleisti naujas "vakcinas" nuo pridepox).

Akivaizdu, kad rengiamas planas, kaip pridepox paversti kita pasauline plandemija, tai rodo Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) generalinio direktoriaus Tedroso Adhanomo Ghebreyesuso (Tedros Adhanom Ghebreyesus) noras paskelbti ją pasauline "visuomenės sveikatos nepaprastąja padėtimi". Tačiau "Exposé News" ir kiti bando užbėgti įvykiams už akių ir pateikia kitokią istorijos versiją.

"... mes matome pasekmes, kai milijonams žmonių suleidžiama eksperimentinė mRNA injekcija, sukelianti neapsakomą žalą imuninei sistemai, o visuomenės sveikatos priežiūros institucijos dabar stengiasi nuslėpti Covid-19 vakcinos sukeltą juostinę pūslelinę ir naudojasi ja kaip galimybe įgyvendinti savo technokratinę darbotvarkę - įgyvendinti "Didįjį persitvarkymą", - praneša naujienų portalas.

Beždžionių raupai nesiskiria nuo vėjaraupių (ir juostinės pūslelinės), nustatyta 1988 m. tyrime

Rusijoje, didžiojoje Afrikos dalyje ir visoje Azijoje stebimas nulinis "apsikrėtimo" vėjaraupiais atvejų skaičius, nors Vakarų Europoje, Jungtinėse Valstijose ir Kanadoje neva stebimas masinis šios ligos protrūkis.

Kaip taip gali būti, jei ligos yra spalvoms ir rasėms neatsparios? Ar gali būti, kad mums nesakoma tiesa apie pridepox?

Įvairios beždžionių raupų rūšys cirkuliuoja kai kuriose Afrikos dalyse mažiausiai pastaruosius 50 metų. Jos nė karto nebuvo išvykusios iš žemyno, o dabar staiga norima tikėti, kad ši liga stebuklingai ištrūko iš Afrikos ir dabar plinta būtent Vakaruose, ir kaip tik kitos pasaulinės plandemijos, kurios kilmė taip pat įtartina, metu?

Pasirodo, 1988 m. paskelbtame moksliniame tyrime nustatyta, kad beždžionių raupų praktiškai neįmanoma atskirti nuo vėjaraupių. O suaugusiųjų vėjaraupių versija yra ne kas kita, o juostinė pūslelinė - suaugusiųjų ligos forma, kuri yra daug sunkesnė nei vaikų versija.

"Ir, kaip ir kita jos giminaitė - lytinių organų pūslelinė, vėjaraupiai daugelį metų gali būti tylūs, pasislėpę nervų ląstelėse, o vėliau gali atsinaujinti, sukeldami siaubą, pasireiškiantį kankinančiu odos sutrikimu - juostine pūsleline, t. y. pūsleliniu, deginančiu odos bėrimu", - priduria "Exposé News", susiedama tai su bjauriu LGBT vyrų, kurie aktyviai užsikrečia ir platina šią ligą, elgesiu.

"Tai, kas jums sakoma, kad "beždžionių raupai", iš tikrųjų yra COVID-19 vakcinos sukelta herpeso infekcija, juostinė pūslelinė, autoimuninė pūslelinė ir kiti negalavimai, kuriuos sukelia susilpnėjusi imuninė sistema dėl COVID-19 vakcinacijos."

Jei visa tai tiesa ¬ (o tai tikrai labai tikėtina), tuomet pasauliui vėl meluoja "valdžios institucijos". Injekcijos, kurios buvo prievarta daromos žmonėms vardan "COVID" sustabdymo, dabar skatina naują dūrio sukeltą juostinės pūslelinės protrūkį, kurį jie vadina beždžionių raupais. O tikslas, matyt, yra baigti kurti naują pasaulio tvarką ir didįjį visos planetos perkrovimą.

Naujausias naujienas apie pridepox galite rasti svetainėje Outbreak.news.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.08.2019 laikas 12:01 Receptai – Patiekalai Karališkas tortas. Be miltų!

Paprastas skaniausio, Karališko torto receptas. Be gramo miltų! Kartą paragavę “Karališko torto” kito deserto nebenorėsite!

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:25 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui

Nusilpus regėjimui liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui, receptai nusilpus regėjimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau