Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gruodžio » 8

McCullough įspėja, kad "paskiepytieji" nuo kovido kelia grėsmę neskiepytųjų sveikatai

Ar įmanoma neskiepytam asmeniui užsikrėsti kovidinėmis cheminėmis medžiagomis per sąlytį su kitais, kurie buvo paskiepyti? Pasak daktaro Peterio McCullough (Peter McCullough), atsakymas yra teigiamas.

Neseniai duodamas interviu "Action Canada" žurnalistei Tanyai Gaw (Tanya Gaw), McCulloughas aptarė riziką, kurią "paskiepyti" nuo kovido žmonės kelia "neskiepytiems". Trumpai tariant, jis palygino šią situaciją su nerūkančiaisiais, įkvepiančiais pasyvų rūkalių dūmą.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę. O tiems, kurie bando ieškoti tiesų, visų pirmą reiktu pasidomėti bent, biotechnologijos naujovėmis.

Cituodamas neseniai TMR žurnale "Infectious Diseases Research" paskelbtą straipsnį, McCullough pasidalijo informacija apie tai, kaip pasiuntinių RNR (mRNA) gali pereiti iš visiškai paskiepytų asmenų į nepaskiepytus, nes šios cheminės medžiagos išlieka kraujyje mažiausiai dvi savaites, o greičiausiai ir daug ilgiau po injekcijos.

Kitame neseniai paskelbtame tyrime nustatyta, kad mRNA išlieka pilnai sužeistų asmenų limfmazgiuose kelis mėnesius, o tai dar labiau patvirtina McCullough teiginius. Taip pat neseniai atliktas dar vienas medicininis tyrimas, kurį McCullough pavadino "labiausiai nerimą keliančiu" ir kuris rodo, kad mRNA nuodai iš motinos pieno gali patekti kūdikiams.

"Atrodo, kad organizmas negali jų išvalyti", - santūriai pareiškė McCullough. (Susiję: "Mėlynųjų kūnelių ir pieno rūgšties tyrimai, kurių metu buvo atliekami tyrimai, yra labai svarbūs: McCullough gresia prarasti gydytojo licenciją už tai, kad pažeidė scenarijų dėl kovido).

Ar mRNA nuodai organizme lieka visam laikui? McCullough mano, kad taip

Jei neskiepytas asmuo suartėja su skiepytu asmeniu, lytiškai santykiaudamas ar net tik bučiuodamasis, vadinamoji "vakcina" gali persiduoti ir šiuo keliu.

Šiuo metu nežinoma, kiek laiko neskiepytas asmuo turėtų palaukti prieš pradėdamas tokį kontaktą su skiepytu asmeniu. McCullough'o vertinimu, šie nuodai gali išlikti ilgus metus, o gal net visam laikui, todėl visiškai pasiskiepijęs asmuo gali kelti neribotą pavojų visuomenės sveikatai.

"Tai kelia didelį nerimą, - pareiškė McCullough.

"Pandemijos" pradžioje McCullough patarė neskiepytiems žmonėms palaukti bent mėnesį prieš pradedant artimai bendrauti su žmogumi, kuris pasiskiepijo nuo Fauci gripo. Dabar jis padidino šį terminą iki 90 ar daugiau dienų.

Po kiekvieno skiepo mRNA susikaupia dar daugiau, "o organizmas neturi galimybės jos atsikratyti", tvirtina McCullough.

"Atrodo, kad jos visam laikui įsitvirtina žmogaus genome per vadinamąją atvirkštinę transkripciją", - aiškino jis.

Kitaip tariant, mRNA nuodai perprogramuoja žmogaus genus ir, regis, paverčia žmogų ne žmogumi, o automatu su svetima, svetima DNR. Geriausiu atveju mRNA visiškai paskiepytus žmones paverčia visiškai transžmogiškomis būtybėmis, kurios atrodo kaip žmonės, bet turi ne žmogaus genetinius brėžinius.

Mirusių visiškai paskiepytų žmonių kūnų autopsijos rodo, kad ši pakeista genetinė medžiaga yra visuose gyvybiškai svarbiuose organuose. McCullough teigia, kad tai yra savarankiškas įrodymas.

"Todėl galiu pasakyti, kad visi, kurie pasiskiepijo, turi šios medžiagos smegenyse, širdyje, antinksčiuose, reprodukciniuose organuose", - sakė McCullough. "Tai tikrai baisi mintis. Taip, mano širdis yra su visais, kurie vartojo vakciną".

Gaw ir McCullough interviu galite pažiūrėti RAIR fondo svetainėje.

"Jei reikia kariauti, tai su šia NWO (Naujosios pasaulio tvarkos) fašistine sistema", - rašė vienas komentatorius, reaguodamas į McCullough teiginius ir atskleidimus. "Jie jau kariauja su mumis".

"Tai tik pradžia "skausmų pradžios", kurią Jėzus pranašavo Mato 24, 8", - rašė kitas, nurodydamas į Šventąjį Raštą, kad sužinotų, kas bus toliau.

"Laukia dar daugiau - nesiliaujantys marai, karai, badas ir stichinės nelaimės. Nuo ankstesnių negandų jos skiriasi intensyvumu ir dažnumu. Tada, siekiant sustabdyti šią masinę mirtį, visame pasaulyje bus primestas netikras garbinimas (Mt 24, 9-11; Apr 13, 11-18). Paskutinį patarimą ir įspėjimą randame Apr 14, 6-12".

Naujausias naujienas apie kovidų "vakcinas" galite rasti adresu Vaccines.news.

Autorių straipsniuose išsakytos nuomones nebūtinai atspindi „Paranormal.lt“ pozicija.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.01.2018 laikas 11:31 Receptai – Patiekalai Žirnelių kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Virtų žirnelių, Grietinėlė

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 15:08 Receptai – Patiekalai Gardūs pyragėliai su bulvių įdaru

Gardžių pyragėlių su bulvių įdaru receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

29.08.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Tik trys ingredientai ir jūs nustosite pirkti sūrį parduotuvėje!

Sūris – puikus produktas. Iš jo galite gaminti sumuštinius, karštą patiekalą, pridėti prie salotų. Parduotuvių sūrių kokybė pastaruoju metu norėtųsi, kad būtų geresnė. Kodėl, nenorite atsisakyti jo iš parduotuvės, galite ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau