Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2023 » Sausio » 5

Vokietijoje atliktame tyrime nustatyta, kad COVID-19 vakcinos sustiprino pandemiją ir sukėlė imuninės sistemos nepakankamumą

Jei mūsų šalyje būtų sąžininga ir kompetentinga "pagrindinė" žiniasklaida, kurioje dirbtų profesionalai, įsisąmoninę mūsų įkūrėjų ketinimus dėl laisvos spaudos, kuri reikalautų iš valdančiųjų atsakomybės, būtų kilęs triukšmas dėl vienos didžiausių pasaulyje farmacijos bendrovių atsakomybės už žalą, kurią ji padarė nesuskaičiuojamiems milijonams žmonių naudodama nekokybiškas COVID-19 vakcinas.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Kaip pranešė "Conservative Review" žurnalistas Danielis Horowitzas (Daniel Horowitz), "Tolerancija yra geras dalykas daugelyje gyvenimo sričių. Tačiau kai kalbama apie imuninę sistemą, dirbtinis organizmo skatinimas sukurti antikūnus, kurie ilgą laiką toleruoja patogeną, yra katastrofos receptas."

Jis taip pat pažymėjo:

Tarp tūkstančių straipsnių apie COVID ir vakcinas naujasis vokiečių straipsnis, paskelbtas žurnale "Science Immunology", turėtų būti šios savaitės antraštė. Nors jo tema labai gaji, jo išvada yra ta, kad Pfizer skiepai (ir galbūt kiti mRNA spike protein skiepai) sukėlė imuninės sistemos sutrikimus, taip sukurdami nesibaigiantį grįžtamąjį ryšį, kai viruso imunitetas pabėga, įtvirtindami pandemiją makroorganizmuose ir sukeldami imuninės sistemos slopinimą juos gavusiems asmenims.

Toliau jis rašė, kad "glumina", kodėl šiandien virusas tebėra su mumis, ir kvestionavo faktą, kad daug Ramiojo vandenyno regiono šalių 2020 ir 2021 m. gerai kovojo su COVID, o dabar 2022 m. susiduria su daug didesne problema, susijusia su mažiau virulentiška paderme. Toliau jis klausia, kodėl atrodo, kad ši pandemija nesibaigs, o tiek daug žmonių ir toliau užsikrečia ne vieną kartą.

"Visa tai nėra normalu", - rašė jis. "Kad ir kur pasisuksi, labiausiai paskiepytose šalyse po nesibaigiančių stiprinimo kampanijų ne tik siaučia šalutiniai skiepų poveikiai, bet ir blogėja pačios COVID pasekmės."

"Portugalija yra labiausiai paskiepyta šalis visoje Europoje (95 proc. paskiepytų, 70 proc. paskiepytų), tačiau dabar miršta tiek pat žmonių, kiek ir 2021 m., ir gerokai daugiau nei 2020 m. (kai niekas nebuvo paskiepytas ir niekas neturėjo imuniteto, o kovidas buvo virusiškesnis). Saugu ir veiksminga?" - pažymėjo "Twitter" paskyra PLC kartu su grafine diagrama, rodančia istorinį mirtingumo šuolį šalyje.

Horowitzas pažymi toliau:

Tačiau dar iškalbingesnis nei epidemiologinis vienos tautos palyginimas su kita yra rezultatų palyginimas pačiose tautose prieš ir po skiepijimo/stiprinimo kampanijos. Prieš masinį skiepijimą dvi pasaulio dalys iš esmės išvengė mirčių nuo viruso: Afrikos žemynas ir Ramiojo vandenyno pakraščio šalys. Tačiau jei Afrikoje 2021-2022 m. mirčių nuo COVID skaičius nekito, tai tokiose šalyse kaip Japonija reikšmingas mirčių skaičius atsirado tik po masinio skiepijimo programos.

sveikata, medicina, farmacija, mokslas, sąmokslas, Kovid stiprintuvai

Diagrama, nurodė Horowitzas, rodo, kad Japonijos COVID mirtingumo kreivės vis blogėja ir kad pokyčiai prasidėjo tik po to, kai buvo paskiepyta dauguma piliečių, ypač senjorų, nepaisant to, kad Omicron variantas yra daug mažiau patogeniškas nei ankstesnės atmainos. Jis taip pat pažymėjo, kad Japonija šiuo metu pirmauja pasaulyje pagal koronaviruso atvejų skaičių, tenkantį vienam milijonui gyventojų, kartu pridurdamas, kad panašus reiškinys pastebimas ir Australijoje.

sveikata, medicina, farmacija, mokslas, sąmokslas, Kovid stiprintuvai

Palyginkite šias dvi didelio sergamumo šalis su Nigerija, daugiausiai gyventojų turinčia Afrikos šalimi, kurioje skiepijama nedaug žmonių, pažymėjo Horowitzas.

sveikata, medicina, farmacija, mokslas, sąmokslas, Kovid stiprintuvai

Kas vyksta? Horowitzas cituoja Vokietijos tyrimą:

Vokiečių mokslininkų grupė tyrė, kurių specifinių antikūnų lygis kokiu metu pakyla. Konkrečiai, jie ištyrė Pfizer skiepą prieš AstraZeneca skiepą ir atrado kai ką labai nerimą keliančio. Laikui bėgant, o ypač po trijų Pfizer dozių, imuninis atsakas vis dažniau pereidavo nuo labiau neutralizuojančių IgG1 ir IgG3 antikūnų prie neutralizuojančių "toleruojančių" IgG4 antikūnų:

Dideli neutralizuojančių SARS-CoV-2 antikūnų kiekiai yra svarbi vakcinos sukelto imuniteto sudedamoji dalis. Netrukus po pirmųjų dviejų mRNA vakcinos dozių IgG atsaką daugiausia sudaro prouždegiminiai IgG1 ir IgG3 poklasiai. Čia pranešame, kad praėjus keliems mėnesiams po antrosios vakcinacijos, SARS-CoV-2 specifinius antikūnus vis dažniau sudarė neuždegiminiai IgG4, kuriuos dar labiau sustiprino trečioji mRNA vakcinacija ir (arba) SARS-CoV-2 varianto proveržio infekcijos. IgG4 antikūnų kiekis tarp visų specifinių IgG antikūnų, būdingų smaigams, vidutiniškai padidėjo nuo 0,04 % netrukus po antrosios vakcinacijos iki 19,27 % vėlai po trečiosios vakcinacijos. Toks IgG4 antikūnų indukcijos padidėjimas nebuvo pastebėtas po homologinės ar heterologinės SARS-CoV-2 vakcinacijos adenovirusiniais vektoriais [išskirta papildomai].

Pasak jo, tai svarbu, nes - kaip teigiama tyrime - "šie skiepai ne tik nesukelia pirmosios gynybos linijos antikūnų, žinomų kaip IgA, gleivinėje, ką žinojome nuo pat pirmos dienos, bet net ir kraujyje esantys antikūnai vis dažniau būna netinkamo tipo. Atrodo, kad ši problema laikui bėgant ir vartojant daugiau skiepų dozių tik gilėja, o tai puikiai koreliuoja su daugybe tyrimų, rodančių, kad neigiamas veiksmingumas laikui bėgant, vartojant daugiau dozių, didėja ir kaip paskiepytiesiems ilgiau užtrunka išvalyti virusą."

Tai tikrai paaiškintų du dalykus: Kodėl skiepyti ir paskiepyti asmenys ir toliau užsikrečia virusu daugiau nei vieną kartą; ir vadinamųjų "ilgų COVID" simptomų buvimą.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2018 laikas 07:38 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai išsiplėtusių venų gydymui
Išsiplėtusios venos liaudies medicinoje, išsiplėtusios venos, venos, venų gydymas, receptas venoms, vaistažolės venoms, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

09.09.2019 laikas 20:06 Receptai – Patiekalai Nuostabus pyragas su sūriu, kurį galima kepti kiekvieną dieną

Pasigaminkime skanų pyragą su sūriu. Receptas labai paprastas. Vaikai, šį pyragą mėgsta labiausiai!

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 10:17 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai inkstų akmenligės gydymui

Inkstų akmenligė liaudies medicinoje, inkstų akmenligė, inkstų akmenligės gydymas, Inkstų akmenligės receptai, Inkstų akmenligės vaistažolės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau