Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 2

"Vienas blogiausių nuosmukių naujausioje istorijoje" - "Facebook" ruošiasi masiniams atleidimams

Planuojamam ekonomikos žlugimui įsibėgėjant, daugybė amerikiečių susiduria su perspektyva netekti darbo, nes įmonės, siekdamos išsilaikyti, drastiškai mažina darbuotojų skaičių.

Dešimtys stambių bendrovių jau paskelbė apie planus išnaikinti didelę dalį savo darbuotojų, ypač technologijų sektoriuje, įskaitant "Robinhood", "Carvana", "Twitter", "Wayfair", "Netflix", "Peloton" ir kt. Greitas žvilgsnis į "arbatos lapelius" nuteikia niūriai - amerikiečių laukia masinių atleidimų banga, kuri prilygs kovidų uždarymams, ir, deja, dabar, kai J. Bidenas iki juosmens įgyvendina savo antiamerikietišką darbotvarkę, greičiausiai bus daug blogiau.

Siaubinga ekonominė padėtis ir tai, kad jos pabaigos beveik nematyti, paskatino pagrindinius technologijų pramonės dalyvius pradėti nuodugniai ir nuodugniai peržiūrėti savo, kaip žinia, atsibodusius ir smulkmeniškus darbuotojus. Praėjo laikai, kai šios bendrovės galėjo samdyti begalę aktyvistų, kurie beprasmiškai vykdė marksistinį Amerikos idealų naikinimą cenzūruodami ir iš naujo apibrėždami kalbą. Pinigai nebeplaukia taip, kaip anksčiau, todėl laikas pradėti mažinti riebalus, ir greitai.

Netgi "Facebook" ir "Meta", viena iš labiausiai pagarsėjusių didžiųjų technologijų savavališkos internetinės cenzūros vykdytojų, jaučia ekonomikos nuosmukio spaudimą. Pasak "Reuters", įmonės savininkas Markas Zuckerbergas (Mark Zuckerberg) viduje skelbia aliarmą dėl artėjančių "rimtų laikų" ir įspėja darbuotojus, kad šie pradėtų ruoštis masiniam darbuotojų atleidimui, nes įmonė bando įveikti "vieną didžiausių ekonominių nuosmukių per visą naujausią istoriją".

M. Zuckerbergas pranešė darbuotojams, kad bendrovė "didins karštį" savo darbuotojams, siekdama atsikratyti prastai dirbančių darbuotojų ir tų, kurie "nesugeba pasiekti agresyvių tikslų", atskleidė nutekintas "Facebook" darbuotojų klausimų ir atsakymų sesijos garso įrašas, kurį peržiūrėjo "Reuters".

Vėliau įraše Zuckas kuo atviriau pasakė, kad žinutė būtų perduota: "Realiai kalbant, bendrovėje tikriausiai yra daugybė žmonių, kurių čia neturėtų būti."

Kitaip tariant, tai bus prabudęs kraujomaiša.

Iš Zuckerbergo per "Reuters":

"Jei reikėtų lažintis, sakyčiau, kad tai gali būti vienas didžiausių nuosmukių, kokius esame matę naujausioje istorijoje...

Realiai kalbant, bendrovėje tikriausiai yra daugybė žmonių, kurių čia neturėtų būti. Iš dalies tikiuosi, kad didindamas lūkesčius, keldamas agresyvesnius tikslus ir šiek tiek didindamas karštį, manau, kad kai kurie iš jūsų gali nuspręsti, jog ši vieta ne jums, ir man ši atranka yra priimtina."

Ne tik M. Zuckerbergas buvo tas, kuris spaudė šaltuką. Meta" vyriausiasis produktų vadovas Chrisas Coxas (Chris Cox) per darbuotojų susirinkimą dar griežčiau įkalė į galvą pokyčius, sakydamas darbuotojams, kad bendrovė pradės "negailestingiau nustatinėti prioritetus" ir "dirbti taupesnėmis, piktesnėmis, geriau veikiančiomis komandomis".

Viena aišku, kad per kelias ateinančias savaites bendrovės "saugiose erdvėse" bus labai daug žmonių.

Cox:

"Turiu pabrėžti, kad dabar rimti laikai, o priešpriešiniai vėjai yra labai stiprūs. Turime nepriekaištingai vykdyti veiklą lėtesnio augimo sąlygomis, kai komandos neturėtų tikėtis didžiulių naujų inžinierių ir biudžetų antplūdžių."

Šie pokyčiai įvyko praėjus vos kelioms savaitėms po to, kai "Meta" paskelbė smarkiai mažinanti savo įdarbinimo planus, sumažindama numatomą naujų inžinierių skaičių bent 30 % - nuo 10 000 iki 6 000 ar 7 000 - metams.

Galbūt sąmokslas su kitomis didžiosiomis technologijų platformomis siekiant suklastoti internetinį viešąjį forumą Džo Baideno (Joe Biden) naudai prieš 2020 m. rinkimus vis dėlto nebuvo tokia puiki idėja.

Deja, dabar mes visi turime už tai sumokėti.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2018 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai cholesterolio gydymui
Cholesterolis liaudies medicinoje, cholesterolis, cholesterolio gydymas, receptai, cholesterolio receptas, vaistažolės, vaistažolės cholesteroliui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradici...

Skaityti daugiau

13.08.2019 laikas 22:00 Receptai – Patiekalai Absoliutus hitas ir naujiena – kepti viščiukų sparneliai aluje

Kepti viščiukų sparneliai aluje receptas. Sumaišome kari, druska, pipirą, sutraiškytą česnaką. Nuplauname ir nusausiname vištienos sparnelius. Įtriname sparnelius prieskoniais ir paliekame marinuotis valandai.

...

Skaityti daugiau

24.11.2019 laikas 08:36 Receptai – Patiekalai Makaronai Su Mėsa Ir Daržovėmis, Be Virimo

Greitas patiekalas. Skanūs makaronai pietums. Makaronai su mėsa ir daržovėmis. Kitą dieną jei nesuvalgote makaronai išlieka nesusilietę, atskirti vienas nuo kito ir tokie pat skanūs, tereikia juos pašildyti.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau