Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 12

"Covid" apribojimai gali netrukus sugrįžti siekiant ‘apsaugoti NHS’

Jungtinės Karalystės vyriausybės ministras teigia, kad Didžioji Britanija netrukus gali grįžti prie "Covid" politikos "saugoti NHS", nes ligoninėse hospitalizuotų pacientų skaičius netrukus pasieks 18 mėnesių aukštumas.

Nemokami Covid tyrimai ir privalomas kaukės dėvėjimas gali būti sugrąžinti, siekiant apsaugoti NHS, nes didėjantis "atvejų" skaičius pradeda daryti poveikį sveikatos priežiūros tarnybos gebėjimui gydyti kitas ligas.

Akivaizdu, kad tik nedidelė dalis pacientų (36 %) pirmiausia serga Covid, todėl galima manyti, kad padidėjęs atvejų skaičius (patvirtintas itin netiksliu Covid "testu") yra didelio infekcijų skaičiaus rezultatas.

Mail Online praneša: Lordas Syed Kamall, jaunesnysis sveikatos apsaugos ministras, teigė, kad gali sugrįžti nemokamų šoninio srauto tyrimų schema, nes jis iškėlė privalomų veido kaukių sugrįžimo perspektyvą. Abi šios priemonės buvo panaikintos balandžio mėn., įgyvendinant No10 planą "Gyvenimas su Covid".

Šiandien jis sakė Lordų rūmams: Jie [sveikatos apsaugos pareigūnai] vis dar sutelkia dėmesį į atsilikimą. Jei tai turės įtakos neišspręstų klausimų kiekiui, gali tekti imtis priemonių".

Atskiros ligoninės jau pradėjo vėl naudoti veido kaukes ir socialinį atstumą koridoriuose ir laukiamuosiuose, nes į ligonines priimtų Covid ligonių skaičius beveik pasiekė 18 mėnesių viršūnę - tai pirmieji ženklai, kad į įprastą gyvenimą grįžta apribojimai.

Liepos 4 d. (naujausi duomenys) Anglijoje buvo 1 911 "Covid" ligonių, o dabartiniu tempu jų skaičius artimiausiomis dienomis turėtų dar labiau išaugti. Jei vidutinis priėmimo per dieną skaičius viršys 2 100, tai bus didžiausias skaičius nuo antrosios bangos piko 2021 m. sausį, kai jų buvo daugiau nei 4 000.

Tačiau tik trečdalis pacientų pirmiausia serga Covid, o tai rodo, kad didėjantis hospitalizacijų skaičius yra didelio infekcijų skaičiaus, o ne sunkios ligos požymis. 

Dauguma (64 proc.) yra vadinamieji "atsitiktiniai" atvejai - pacientai, kurie į ligoninę pateko dėl kitos priežasties, bet atsitiktinai jų testas buvo teigiamas. 

Apskaičiuota, kad birželio mėn. pabaigoje daugiau nei 2,7 mln. britų buvo užsikrėtę Covid, t. y. vienas iš 24 žmonių. Ligonių kasos įspėjo, kad dėl didelio užsikrėtimo lygio bendruomenėje ir papildomo spaudimo priimant pacientus į ligoninę didėja darbuotojų nedarbingumas.

Lordų rūmuose valstiečiai klausė, ką vyriausybė yra pasirengusi daryti didėjant susirgimų skaičiui.

Leiboristas lordas Huntas iš Kings Heath sakė: "Ar galiu jo paklausti, ar jis anksčiau sakė, kad dėl padidėjusio susirgimų skaičiaus dabar daugėja hospitalizacijų. Kokią įtaką tai turi neišspręstų klausimų skaičiui?

Sveikatos apsaugos ministras lordas Kamall atsakė: "Aš uždaviau tą patį klausimą, kai anksčiau buvau susitikęs su UKHSA (Jungtinės Karalystės sveikatos apsaugos agentūros) pareigūnais.

"Jie vis dar daugiausia dėmesio skiria neišspręstiems klausimams. Jei tai turės įtakos neišspręstų klausimų skaičiui, gali tekti imtis priemonių.

Ministras anksčiau sakė kolegoms: "Ir toliau stebime, kad visose amžiaus grupėse didėja Covid atvejų skaičius ir hospitalizacijų skaičius, o didžiausias hospitalizacijų ir hospitalizacijų į intensyviosios terapijos skyrių skaičius didėja 75 metų ir vyresnių žmonių grupėje.

"Didžiausia dalis hospitalizuojamų asmenų hospitalizuojami ne dėl "Covid", tačiau "Covid" nustatomas dėl didėjančio atvejų skaičiaus bendruomenėje ir didelio tyrimų skaičiaus ligoninėse, įskaitant ir tarp asmenų, neturinčių kvėpavimo sistemos. Dabartiniai duomenys nerodo, kad atvejai taptų sunkesni".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.05.2019 laikas 14:31 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis lauro lapais
Gerklės vėžio gydymas lauro lapais - vieną stiklinę gerai susmulkintų lauro lapų užpilama puse litro degtinės. Laikoma 14 dienų šiltoje ir tamsioje vietoje, pastoviai sukratant. Nukošti. Šią tinktūrą patariama gerti po 1 valgomąjį...

Skaityti daugiau

04.01.2018 laikas 10:18 Receptai – Patiekalai Baltymų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Citrinų sulčių.

Skaityti daugiau

19.12.2017 laikas 13:08 Receptai – Patiekalai Receptai lieknėjantiems (šaltekšnio, kiaulpienių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: antsvoris. Ingredientai: šaltekšnio žievės, kiaulpienių šaknų, petražolių vaisių, pankolio, pipirmėtės lapų. šaltekšnio žievės, kiaulpienių šaknys, petražolių vaisiai, pankolis, pipirmėtės la...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau