Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gegužės » 1

Fauci dabar sako, kad pandemija "jokiu būdu" nesibaigė ir "bandos imunitetas" nepasiekiamas

Fauci ir vėl apsiverkė.

Penktadienį Bideno vyriausiasis patarėjas medicinos klausimais, užbaigdamas prieštaringų komentarų savaitę ir dalyvaudamas Nacionaliniame spaudos klube, bandė apžvelgti, kokia, jo nuomone, šiuo metu yra kovidų pandemijos padėtis.

Praėjus mažiau nei parai po to, kai jis pareiškė, kad pandemija dar nesibaigė, Faučis (Fauci) primygtinai tvirtino, kad ji nesibaigė. Tada jis pareiškė, kad jo komentaras buvo "neteisingai suprastas".

Jo mėginimai paaiškinti mokslą dabar tampa nuobodūs vis daugiau žmonių.

"Yahoo news" praneša: Antradienį jis sakė laidai "PBS NewsHour", kad Jungtinės Valstijos, atrodo, "išėjo iš pandemijos fazės", tuo papiktindamas kai kuriuos visuomenės sveikatos ekspertus, kuriems ši prognozė pasirodė lengvabūdiška. Kitą dieną interviu "Washington Post" jis patikslino šias pastabas ir įvertino, kad šalis pereina "į pereinamąjį etapą, iš skaičiaus mažėjimo į, tikėkimės, labiau kontroliuojamą etapą ir endemiškumą".

Antradienio vakarą Fauci taip pat pareiškė, kad nebedalyvaus šeštadienio Baltųjų rūmų korespondentų vakarienėje, remdamasis individualiu rizikos vertinimu, tačiau nesuteikė daug informacijos apie tai, kokie veiksniai lėmė šį sprendimą.

Penktadienį F. Fauci, kuris yra Nacionalinio alergijos ir infekcinių ligų instituto direktorius ir vyriausiasis prezidento patarėjas medicinos klausimais, dar kartą patikslino savo požiūrį į pandemiją. "Ji jokiu būdu nesibaigė", - sakė jis. "Mes vis dar išgyvename pasaulinę pandemiją".

Savo karjeros pradžioje vadovavęs vyriausybės atsakui į AIDS krizę, o vėliau asmeniškai gydęs Ebolos virusu sergančius pacientus, Faučis perspėjo dėl ateities. Net jei koronavirusas ir atsitraukia tose pasaulio dalyse, kuriose skiepijimo lygis yra aukštas, neabejotina, kad laukia dar viena pandemija, galbūt netolimoje ateityje.

"Turime būti nuolat pasirengę kitos pandemijos neišvengiamumui", - sakė jis. Bideno administracija paprašė skirti milijardus dolerių, kad būtų sustiprinta naujų virusų priežiūra.

Faučis sakė, kad ir toliau atsiras naujų koronaviruso atmainų, o tai sužlugdys "bandos imuniteto" tikslą, kurį jis ir kiti kadaise siekė įgyvendinti, nes naujos atmainos, pavyzdžiui, šiuo metu cirkuliuojantis "Omicron" BA.2 subvariantas, įrodė, kad sugeba išvengti imuninės apsaugos, nors ir nesukelia didesnių ligų nei originalus koronavirusas.

Faučis spaudos klube prognozavo, kad "mes nesulauksime klasikinio bandos imuniteto" nuo koronaviruso, ir taip pakeitė, regis, seniai praėjusius laikus, kai jis ir kiti prognozavo, kad vakcinacijos rodikliai reikš, jog koronavirusas bus nugalėtas.

"Labai sunku iš tikrųjų sukurti stiprų klasikinį bandos imunitetą" - tokį, kokį Jungtinės Valstijos turi nuo poliomielito ir tymų, - "kai imunitetas silpnėja, o virusas iš tikrųjų nėra stabilus", - sakė jis penktadienį. "Be to, yra judėjimas prieš skiepus, kuris neleidžia daugeliui žmonių skiepytis."

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai su obuoliais

Varškę dedame į dubenį, įmušame kiaušinį, beriame cukrų, druską, dedame obuolius ir miltus. Visus ingredientus sumaišome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir pri...

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai užkimus
Užkimus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai užkimus, receptai nuo užkimimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais...

Skaityti daugiau

24.08.2018 laikas 09:36 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantys vaistažolių mišiniai
Šlapimui varyti liaudies medicinoje, Šlapimą varantys vaistažolių mišiniai, receptai šlapimui varyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydy...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau