Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugsėjo » 19

J. Bidenas paskelbė, kad COVID pandemija "baigėsi", nors ji ir toliau naudojama politikoje ir programose

Apie pusantrų metų pavėlavęs į žaidimą, Džo Baidenas (Joe Biden) sekmadienį transliuotame interviu laidai "60 minučių" pagaliau pripažino, kad kovidų pandemija baigėsi, ir pareiškė:

"Mes vis dar turime problemų dėl COVID. Mes vis dar daug dirbame su ja. Tai - bet pandemija baigėsi. jei pastebėjote, niekas nedėvi kaukių. Atrodo, kad visi yra gana geros būklės. Todėl manau, kad tai keičiasi. Ir manau, kad tai puikus to pavyzdys".   

Akivaizdu, kad amžinai kunkuliuojančioje Džo Baideno galvoje kaukių paplitimas buvo kovidų paplitimo rodiklis.  Žinoma, visa tai priklauso nuo to, kurioje JAV ar pasaulio vietoje gyvenote.  Raudonosiose valstijose kaukės išnyko maždaug prieš dvejus metus, dauguma žmonių jų nenešiojo. Ir, nepaisant daugelio politinių kairiųjų prognozių (ir fantazijų), konservatoriai nelakstė gatvėmis negyvi; toli gražu ne.  

Tiesą sakant, raudonosios valstijos, kurios nutraukė uždarymą ir mandatus gerokai anksčiau nei mėlynosios, džiaugėsi daug geresniu ekonomikos atsigavimu, įskaitant geresnius darbo vietų ir verslo atsigavimo rodiklius, o mirčių ir infekcijų skaičiaus požiūriu praktiškai nebuvo jokio skirtumo.  Iš tikrųjų dabar tyrimai rodo, kad kovidų uždarymo poveikis buvo labai menkas, o kaukėms skirtų įgaliojimų naudingumas taip pat kelia abejonių. 

Be to, kovidų infekcijos ir mirtingumo rodikliai pradėjo mažėti gerokai anksčiau, nei visuomenei buvo plačiai pristatytos kovidų mRNA vakcinos.  Faktai ir moksliniai duomenys rodo, kad covid nustojo kelti didelę grėsmę netrukus po to, kai išplito JAV.  Oficialus vidutinis mirtingumo dėl infekcijos rodiklis (IFR), remiantis dešimtimis recenzuojamų tyrimų, yra vos 0,23 %.  Tai reiškia, kad daugiau kaip 99,7 % gyventojų kovidai pavojaus nekelia.    

Uždarymas nepadėjo, bet jo ir nereikėjo.  Įgaliojimai dėvėti kaukes neveikė, bet jų ir nereikėjo.  Be to, pirminių kovido atmainų sergamumas pradėjo smarkiai mažėti dar prieš paskiepijant 5 % JAV gyventojų.  Apskritai kiekviena vyriausybės politika, kuria buvo kišamasi į milijonų žmonių gyvenimus ir laisves, buvo beprasmė.

Neseniai paskelbtas Baideno pareiškimas nieko nereiškia, nes jis negali nustatyti dabartinės pandemijos būklės.  Tai jau padarė Amerikos žmonės, ir mes jau seniai paskelbėme, kad viskas baigta.  

Iškart po Baideno pastabų Kentukio respublikonas Tomas Masis (Thomas Massie) primygtinai reikalavo, kad administracija dabar atsisakytų visų nepaprastosios padėties įgaliojimų, kuriuos pasisavino keldama viruso grėsmę.

"Jei "pandemija baigėsi", kaip sako Baidenas, tuomet visi prezidento nepaprastieji įgaliojimai, pagrįsti pandemija, visi COVID vax įgaliojimai, kiekvieno gubernatoriaus nepaprastieji įgaliojimai, leidimai naudoti nepaprastosios padėties priemones ir PREP aktas turėtų būti panaikinti rytoj", - sakė T. Massie.

Be to, kaip nuosekliai aiškina Džonatanas Terlis (Jonathan Turley), staigus prezidento pareiškimas, kad pandemija "baigėsi", galėjo kai kuriuos žmones nustebinti, įskaitant administracijos teisininkus, vis dar besiremiančius pandemija kaip politikos ir programų pagrindu.  Šią savaitę buvo nagrinėjama svarbi apeliacinė byla.

Administracija rėmėsi pandemija, kad pateisintų didžiulę paskolų atleidimo programą, kuri kainavo net 1 trilijoną JAV dolerių. Šis žingsnis bus ginčijamas ir ginamas pagal 2003 m. HEROES aktą, nes jis susijęs su nacionaline nepaprastąja padėtimi, "kai dažnai reikia imtis svarbių veiksmų, galinčių turėti toli siekiančių pasekmių".

Pandemija taip pat naudojasi valstybės, toliau vykdančios represijas prieš tuos, kurie atsisako skiepytis. Niujorkas ketina atleisti šimtus mokytojų ir mokyklų vadovų.

Privačios bendrovės, tokios kaip "T-Mobile", šį mėnesį taip pat imasi atleisti neskiepytus darbuotojus.

Prezidentas taip pat neseniai paskelbė apie kaukių panaikinimą, nepaisant to, kad kai kuriose mokyklose ir kitose vietose pagal pandemijos taisykles (įskaitant mano paties Džordžo Vašingtono universitetą) ir toliau reikalaujama naudoti kaukes. Dalyvaudamas Detroito automobilių parodoje J. Bidenas pareiškė: "Jei pastebėsite, niekas nedėvi kaukių, atrodo, kad visi yra gana geros būklės".

Tikėtina, kad J. Bideno pareiškimas apie pandemijos pabaigą bus cituojamas įvairiuose dokumentuose bylose, kuriose ginčijami administracijos naudojami nepaprastosios padėties įgaliojimai ir politika. Būtent prieš metus, 2021 m. rugsėjį, prezidentas nustatė tokias taisykles, kad "užtikrintų federalinės darbo jėgos sveikatą ir saugumą bei valstybės tarnybos veiksmingumą". Prezidentas J. Bidenas paskelbė panašų reikalavimą federaliniams civiliams darbuotojams. Vykd. Įsakymas Nr. 14 043, 86 Fed. Reg. 50 989 (2021 m. rugsėjo 14 d.).

Vienas iš tokių pavyzdžių galėtų būti apeliacinis skundas, kurį šiuo metu nagrinėja Jungtinių Valstijų Penktosios apygardos apeliacinis teismas. Bideno administracijos reikalaujamų plačių pandemijos įgaliojimų klausimas dabar nagrinėjamas visame teisme per pakartotinį svarstymą en banc.

JAV apygardos teisėjas Džefris Braunas (Jeffrey Brown) anksčiau, sausio mėn. Jis buvo sustabdytas ir dėl to apeliacinėje instancijoje buvo atlikta nemažai prieštaringų veiksmų.

Tačiau Teisingumo departamentas vis dar remiasi pandemijos įgaliojimais ir primygtinai reikalauja, kad "jei darbuotojas nusprendžia nesiskiepyti COVID-19 vakcina (ir jam negali būti taikoma išimtis), jam paprasčiausiai nebegali būti leista toliau dirbti federalinį darbą, lygiai taip pat, kaip darbuotojui būtų taikomas atleidimas iš darbo, jei jis nuspręstų nebeatlikti savo darbo ar nuspręstų pažeisti darbovietės taisykles".

Štai vienas iš tokių neseniai pateiktų trumpų dokumentų: Teisingumo departamento penktosios apygardos trumpas pranešimas

Dabar prezidentas skelbia, kad pandemija baigėsi, nes Teisingumo departamentas gina pandemijos politiką įvairiuose teismuose. Net jei kas nors teigtų, kad politiką reikėtų peržiūrėti kaip tuo metu palaikytą, dabar, atsižvelgiant į paties prezidento pareiškimus, galima suabejoti tolesniu politikos gyvybingumu. Prezidento komentarai taip pat pabrėžia pandemijos politikos kintamumą. Nors mes dažnai tikimės, kad CDC pateiks tokius pareiškimus apie padėtį, galiausiai federalinę politiką dėl pandemijos priemonių nustato prezidentas.

Jei pandemija "baigėsi", kai kas gali suabejoti dėl neaiškios karinio personalo ir federalinių tarnautojų vakcinų būklės, taip pat dėl kai kuriose valstijose ir tam tikrose įmonėse tebegaliojančių privalomų kaukių.

Tačiau niekada neturime pamiršti, kaip arti buvome prie visiško medicininio autoritarizmo, kai jam vadovavo Bideno administracija ir tokie žmonės kaip Anthony Fauci.  Daugybė į darbotvarkę orientuotų institucijų taip pat aktyviai siekė ištrinti mūsų laisves, skelbdamos, kad "niekada nebegrįšime į normalią padėtį" ir kad asmens laisvės turi būti paaukotos pagal naująją pandemijos konstrukciją.   

Jei Bideno įsakymai dėl skiepų pasų būtų buvę įgyvendinti, o ne užblokuoti, būkite tikri, kad JAV būtų kaip Kinija šiandien - vis dar vilkintų blokadą ir apsimestų, kad kova yra nuolatinė grėsmė.  Visiems atsisakiusiems skiepytis būtų buvę atimta galimybė įsidarbinti ir dalyvauti bendroje ekonomikoje, iš esmės jie būtų buvę priversti laikytis reikalavimų arba priversti prisijungti prie juodosios rinkos sistemų ir tapti nusikaltėliais.  Milijonai piliečių pasipriešino šiems įsakymams ir nugalėjo, tačiau dabar turime pakeisti kursą ir užtikrinti, kad toks bandymas panaikinti mūsų teises daugiau niekada nepasikartotų.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite. Visas nuorodas šio aprašymo rasite čia.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2017 laikas 14:23 Receptai – Patiekalai Morkos su pienu gydo užkimimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: morkų, pieno.

Skaityti daugiau

17.07.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius ...

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 14:18 Receptai – Patiekalai Skanus abrikosų pyrago receptas. Be svorio!
Paprasčiausias skanus abrikosų pyrago receptas! Gaminame abrikosų pyragą! Gaminu jį kiekvieną savaitgalį! Greitas vasaros pyragas be svorio prie arbatos per 5 minutes + kepimas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau