Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 1

Globalistai nori perimti visišką finansinę kontrolę

Turo "ReAwaken America Tour" įkūrėjas ir "Thrive Time Show" vedėjas Klėjus Klarkas (Clay Clark) atskleidė globalistų planą perimti visišką finansinę kontrolę, pasitelkiant eilę surežisuotų įvykių visame pasaulyje, ypač Vuchano koronaviruso (COVID-19) pandemiją.

Gruodžio 26 d. laidos "Pass The Salt" (liet. "Perduok druską"), transliuojamos Brighteon.TV, epizode Klarkas papasakojo laidos vedėjui Deivui Daubenmire'ui (Dave Daubenmire), kaip Šveicarijoje įsikūręs Pasaulio ekonomikos forumas (WEF) ir jo įkūrėjas Klausas Švabas (Klaus Schwab) viešai propaguoja savo Didžiojo perkrovimo darbotvarkę.

"Polimerazės grandininės reakcijos (PGR) testas yra melagingai sukalibruotas, kad būtų išpūsti atvejai, nes visas COVID-19 tikslas - po jūsų oda pakišti skiepijimo ID [dirbtinio intelekto] dirbtinio intelekto sertifikatą", - atskleidė jis.

Klarkas pasidalijo, kad Toddas Callenderis, teisininkas, kovojantis prieš COVID-19 visuomenės sveikatos įpareigojimus, jam pasakė, kad stebėjimas po oda jau vykdomas daugumai amerikiečių naudojant mRNA vakcinas.

"Ir tada jis toliau aiškina, kad [COVID-19] injekcijų viduje yra modifikuojančios nanotechnologijos, kurios sujungia žmones su 5G", - sakė Klarkas. "Taigi, kai matote 5G bokštą, jei jūsų organizme yra RNR modifikuojančios nanotechnologijos injekcija, dabar jūs skleidžiate vadinamąjį "Mac score" tiesioginės prieigos kodą."

Tai reiškia, kad žmonės dabar yra sekami, kad ir kur jie eitų. Klarkas pridūrė, kad paskutinis globalistų žingsnis siekiant įgyti visišką finansų kontrolę yra centrinio banko skaitmeninės valiutos (CBDC) įvedimas.

Pasak Klarko, CBDC sukūrė Masačusetso technologijos institutas (MIT), kurį finansavo miręs seksualinis nusikaltėlis Džefris Epšteinas (Jeffrey Epstein) ir didžiųjų technologijų magnatas Bilas Geitsas (Bill Gates).

Klarkas taip pat susiejo dabartinius ekonominius įvykius su globalistų planu, pavyzdžiui, 40 metų aukštą infliaciją ir neseniai įvykusį kriptovaliutų milžinės FTX žlugimą.

Dabar, kai pinigų plovimas baigtas, Clarkas pažymėjo, kad "Quant Network" generalinis direktorius Gilbertas Verdianas dabar visuomenei pasakoja, kaip CBDC pagerins pasaulinę mokėjimų infrastruktūrą.

"Jis [Verdianas] sakė, kad vienintelis būdas išvengti tokios krizės ateityje yra įdiegti CBDC, kurie veiktų įkišant lustą po oda, - sakė Clarkas.

Daubenmire'as: Amerikos teisingumo sistema nėra sąžininga

Kitoje laidos vietoje Daubenmire'as paminėjo, kaip nesąžininga, kad gėdingasis FTX bendraįkūrėjas ir buvęs generalinis direktorius Samas Bankmanas-Friedas (SBF) iš federalinio teismo išėjo nepaliestas ir iš esmės laisvas, o žmonės, kurie 2021 m. sausio 6 d.

Kapitolijuje pasinaudojo savo teisėmis, vis dar sėdi kalėjime.

Tai tikrai nebuvo didelė staigmena, nes SBF buvo pagrindinis demokratų rėmėjas per praėjusius rinkimus.

Pasak "CoinDesk", SBF net nereikėjo sumokėti įprastinio užstato. Vietoj to jis tiesiog buvo paleistas iš areštinės pagal vadinamąjį asmeninio pripažinimo užstatą, kuriame yra jo "iškilmingas pažadas" (ir jo tėvų pažadas) sumokėti teismui 250 mln. dolerių, jei nustatytu laiku nepasirodys teisme.

Tai buvo taip paprasta, pažymėjo Daubenmire'as. Deja, to paties negalima pasakyti apie Sausio 6 d. (J6) demonstrantus.

"Konstitucija mums garantuoja vieną iš penkių pataisų: Kongresas neturi leisti įstatymų, susijusių su religijos steigimu ar draudžiančių laisvą jos išpažinimą, spaudos laisvę, žodžio laisvę. O apačioje rašoma: "Ir žmonių teisė taikiai susirinkti ir teikti peticijas savo vyriausybei dėl skundų atitaisymo", - sakė Daubenmire'as.

Jis pabrėžė, kad J6 demonstrantai neketina nuversti vyriausybės. "Kaip nuversti vyriausybę? Kaip surengti ginkluotą sukilimą, jei niekas neturi ginklo? Ginklai buvo bulių ragai, vėliavos ir transparantai", - pažymėjo jis.

Sekite GreatReset.news, kad sužinotumėte daugiau naujienų, susijusių su globalistų planais įgyti visišką finansų kontrolę.

Toliau žiūrėkite visą gruodžio 26 d. laidos "Perduok druską" su treneriu Deivu Daubenmire'u epizodą, kuriame dalyvauja Klėjus Klarkas. Naujus laidos epizodus žiūrėkite kiekvieną pirmadienį 11:00 val. per Brighteon.TV.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2019 laikas 16:40 Receptai – Patiekalai Vištienos kepsneliai pievagrybių ir Marsala vyno padaže
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai ir išmuškite iki plonų kepsnelių, pagardinkite druska bei pipirais. Kepsnelius išvoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abie...

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 13:25 Receptai – Patiekalai Svogūnas nuo kosulio
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: svogūnas, pienas.

Skaityti daugiau

11.11.2019 laikas 23:22 Receptai – Patiekalai Sočiam užkandžiui: česnakinės bandelės su sūriu
Į dubenį pilkite miltus, cukrų, druską, česnakų, kepimo miltelius ir viską išmaišykite. Dėkite gabaliukais supjaustytą sviestą ir surtinkite. Į tą patį dubenį pilkite pasukas, išmaišykite iki vientisos tešlos ir dėkite į šaldytuvą...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau