Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 12

Vyriausybės, įpareigojusios mirtinas koronaviruso vakcinas, dabar kaltina GYDYTOJUS, kad jie nepranešė pacientams apie riziką

Austrija, tapusi pirmąja šalimi pasaulyje, įpareigojusia visus piliečius skiepytis nuo Wuhan koronaviruso (Covid-19), dabar bando perkelti atsakomybę gydytojams už visą dėl to atsiradusią žalą sveikatai.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Austrijos žaliųjų sveikatos apsaugos ministras Johannesas Rauchas (Johannes Rauch) teigia, kad dėl visų sužeidimų ir mirčių kalti gydytojai, o ne jis pats ir jo kolegos politikai, nes jie neįspėjo savo pacientų apie riziką, susijusią su injekcijomis.

Nesvarbu, kad šie pacientai neturėjo kito pasirinkimo, o gydytojai iš esmės privalėjo juos suleisti. Raucho nuomone, kažkas kitas kaltas, kad tūkstančiai austrų mirė arba buvo nepataisomai sužaloti dėl politikos, kurią jis padėjo sukurti.

"SuperSpreader Substack" Raucho kaltinimų žaidimą vadina "epiškiausiu mūsų kartos mėtymu po autobusu, kad išgelbėtum savo užpakalį" - ir jis yra teisus. Raucho teiginys ne tik beprasmis, bet ir visiškai įrodo, kad plandemija sparčiai byra į šipulius.

"Kiekvienas, kas atkreipia dėmesį, jau supranta, kad kai tik pradės kauptis kūnai, prasidės tikrieji fejerverkai", - priduria "Mole" substancas.

"Matysime beprotišką kaltinimų badymą pirštais ir besaikį kaltinimų permetimą. Klyksmas bus padidintas iki 11, o kaltinimai, kas, ką ir kada pasakė, virs melu. Tai bus įspūdingas reginys."

Jei Austrijos gydytojai būtų pranešę apie sužalojimus nuo smūgių, jie būtų netekę licencijų

Pasirodo, Austrijos gydytojai net neturėjo galimybės įspėti savo pacientų apie riziką, nes tą riziką slėpė politikai ir jų bičiuliai iš Didžiosios farmacijos, kurie norėjo, kad tiesa būtų slepiama.

Maža to, Austrijos gydytojams net neleidžiama pranešti apie vakcinų žalą, net ir įtariamais atvejais. Taip yra dėl "griežtų gydytojų asociacijos nurodymų", - tviteryje rašė vienas informuotas asmuo.

"Kiekvienam, kuris tai pažeidžia, atimama teisė ordinuoti", - toliau aiškinama tviteryje.

Tačiau korporacijų kontroliuojama žiniasklaida nieko iš to neatskleidė. Viso pasaulio laikraščių antraštės citavo Raucho teiginį, kad "medikai" yra kalti dėl kovidų injekcijų sužeidimų ir mirčių.

Vienoje iš antraščių skelbiama, kad Rauchas numetė "atsakomybės plaktuką", neva "patvirtindamas", kad "gydytojai yra atsakingi už skiepų žalą" vien todėl, kad būtent jiems buvo liepta kišti injekcijas žmonėms į rankas, nes priešingu atveju.

"Atrodo, kad jis bando ištraukti savo galvą iš vis labiau užsitraukiančios kilpos ir nori išvengti atsakomybės", - teigiama viename kritiškame pranešime apie Raucho kaltės perkėlimą.

"Nors jis pats skiria "skiepus", atsakomybė perkeliama tik medikams".

Gydytojams gresia baudos iki 14 000 eurų už kovidų "vakcinų" sukeltus sužalojimus ir mirtis

Akivaizdu, kad Rauchui neužtenka kaltę suversti gydytojams. Jis taip pat pritaria, kad gydytojams būtų skiriamos baudos iki 14 000 eurų už jų vaidmenį skiriant skiepus, dėl kurių daugelis žmonių susižeidė arba mirė.

Nors Austrijos gydytojai iš esmės neturėjo kito pasirinkimo, kaip tik atsisakyti ir prarasti gydytojo licenciją, Rauchas pareiškė, kad jis visiškai neatsakingas ir kad gydytojai turi sumokėti kainą.

"Medicinos išsilavinimo apimtis jau daugelį metų buvo parodyta Austrijos vakcinacijos plane, todėl galiu manyti, kad gydytojai dirba pagal rekomendacijas ir naujausią technikos lygį", - cituojamas Rauchas, teigiantis, kad šiuo klausimu yra nekaltas.

Iš esmės Rauchas teigia, kad gydytojai turėjo jo neklausyti ir vietoj to patys kruopščiai ištirti skiepus, kad įsitikintų, ar jie tikrai "saugūs ir veiksmingi", kaip teigė Rauchas ir kiti.

"Informacijos funkcija - apsaugoti atitinkamo asmens apsisprendimo laisvę", - aiškinama viename pranešime. "Už tai gali būti baudžiama pagal administracinę ir (arba) drausminę teisę, taip pat tai gali turėti pasekmių pagal atsakomybės teisę."

Jei Raucho požiūris taps oficialia Austrijos vyriausybės pozicija, artimiausiais mėnesiais ir metais gydytojams visoje šalyje gali būti iškeltos bylos dėl vaidmens, kurį jie, matyt, suvaidino apgaudinėdami mases ir versdami jas pasiraitoti rankoves mirtinai pavojingiems "vaistams".

"Tai turtinga po to, kai jų vyriausybė net ketino įvesti vakcinos įpareigojimą visiems suaugusiesiems ir bandė nutildyti visus kritikus", - rašė "Mole" Substack skaitytojas.

"Jis teisus dėl to, kad gydytojai, neinformavę pacientų apie riziką, išdavė savo medicininę atsakomybę", - siūlė kitas. "Tačiau kalta ir valdančioji taryba, kuri grasino savo medicininę atsakomybę ištikimai vykdžiusių gydytojų licencijoms."

Kitas taip pat kaltino žiniasklaidą, kad ji "tik vykdė nurodymus" ir pranešė viską, ką liepė vyriausybė ir Didžioji farmacija.

"Visa tai yra gėrio ir blogio priešprieša", - pridūrė šis asmuo. "Ir visi bus teisiami."

Naujausias naujienas apie Vuchano koronaviruso (Covid-19) "vakcinos" programą galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.07.2019 laikas 09:15 Receptai – Patiekalai Mielinės spurgos su džemu
Gaminame namuose. Mielinės spurgos su džemu. Konditerinio švirkšto ar maišelio pagalba pro skylutę prileidžiame džemo. Dar šiltas spurgas apibarstome cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

27.10.2019 laikas 18:02 Receptai – Patiekalai Vyniotinis Su Aguonomis: Gaminimo Receptas

Tokie vyniotiniai išeina be galo skanūs. Jie švelnūs, su skaniu įdaru ir labai gražia glazūros plutele. Šie vyniotiniai -tikra šventinio stalo puošmena ir puikus desertas. Mes naudosime aguonų įdarą.

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:28 Receptai – Patiekalai Tradiciniai virti varškėtukai
Pasigaminkime skanius varškėtukus. Skanių varškėtukų receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau