Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2023 » Sausio » 8

APŠVYTIMAS: FDA, kuri grasino gydytojams baudžiamąja atsakomybe dėl ivermektino naudojimo, dabar teigia, kad niekada tam neprieštaravo

Visi prisimena, kai Amerikoje siautėjo Wuhan virusas ir FDA bei visi žiniasklaidos naujienų šaltiniai tvirtino, kad ivermektinas yra tik "arklių vaistas" nuo parazitų ir kad jį pavojinga naudoti žmonėms gydyti Covid-19. Didžiosios farmacijos, CDC (Centers for Disease Continuation) ir FDA (Fraudulent Drug Administration) pasakojimas buvo aiškus: visą parą dėvėti bakterijas platinančią kaukę, gauti kelias kraujagysles užkemšančias "vakcinas" ir nesiartinti prie žmonių (sužlugdyti ekonomiką).

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Be to, užsikrėtę Covid, būtinai skubėkite į ligoninę (vietą mirti), kad gautumėte inkstus naikinančio Remdesiviro ir užspringtumėte ventiliatoriumi, bet kad ir ką darytumėte, nevartokite vaistų, kurie jus gydo, nes tai tik "veterinarinis vaistas" ir "arklių kirminas", kurio, pasak FDA, negalima vartoti, nes jis pavojingas žmonėms. Žinoma.

Tiesa: Ivermektino įkūrėjai gavo Nobelio premiją, o nuo 1998 m. žmonėms saugiai suleista daugiau kaip 4 mlrd. dozių

Tyrimai atskleidė, kad ivermektiną gydytojai ŽMONĖMS saugiai skiria jau 25 metus visame pasaulyje ir per tą laiką buvo užregistruoti tik 28 nepageidaujamų reiškinių atvejai. Palyginkite tai su "Big Pharma" vaistais, įskaitant mirtinai pavojingą "Remdesivir", kurį Fauci ir jo bendražygiai taip atkakliai stūmė amerikiečiams. Ironiška tai, kad ivermektinas taip pat gali išgelbėti žmones nuo mirtinai pavojingų "vakcinų" nuo smailiojo baltymo, nes susilpnina smailiojo baltymo gebėjimą prisijungti prie žmogaus ląstelių membranų ir raudonųjų kraujo kūnelių, taip padėdamas išvengti kraujo krešulių susidarymo.

Vis dėlto FDA grasino gydytojams ieškiniais ir medicininės licencijos praradimu už tai, kad jie skyrė ar net užsiminė apie ivermektino naudojimą kovidams gydyti. FDA teigė, kad ivermektinas gali sukelti "rimtą žalą", yra "labai toksiškas" ir gali sukelti "traukulius, komą ir net mirtį" jį vartojantiems žmonėms. Tikrai?

Nepaisant FDA melo ir propagandos, ivermektinas iš tikrųjų tinka gydyti Covid-19 koronavirusą VISOSE stadijose. FDA sukelto chaoso metu Frontline COVID-19 kritinės priežiūros aljansas (FLCCC) išplatino pranešimą spaudai, kuriame teigiama:

"Duomenys rodo, kad vaistas Ivermektinas gali užkirsti kelią COVID-19, neleisti ankstyvųjų simptomų turintiems pacientams pereiti į hiperuždegiminę ligos fazę ir net padėti pasveikti sunkiai sergantiems pacientams... Daugybė klinikinių tyrimų, įskaitant recenzuojamus atsitiktinių imčių kontroliuojamus tyrimus, parodė didelę Ivermektino naudą profilaktikai, ankstyvajam gydymui, taip pat vėlyvosios ligos stadijos atveju. Apskritai... dešimtys klinikinių tyrimų, kurie šiuo metu atlikti visame pasaulyje, yra pakankamai reikšmingi, kad būtų galima patikimai įvertinti klinikinį veiksmingumą."

Vis dėlto FDA, žinodama visa tai, per patį sukčiavimo įkarštį Twitterio žinutėje (iš visų kitų vietų) teigė, kad "Jūs nesate arklys. Jūs nesate karvė. Rimtai, jūs visi. Liaukitės", ir savo komentarą susiejo su FDA straipsniu apie tai, kodėl niekada neturėtumėte bandyti naudoti ivermektino COVID-19 prevencijai ar gydymui.

Pasaulio sveikatos organizacija ivermektiną įtraukė į būtiniausių vaistų sąrašą nuo kelių ligų ir būklių, be kita ko, jis pasižymi antivirusinėmis savybėmis

Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad ivermektinas apsaugo nuo SARS-CoV-2 smaigalio baltymo pažeidimo ir jau 25 metus saugiai naudojamas daugeliui ligų, virusų ir parazitų gydyti. PSO, FDA ir CDC apgaulingas pasakojimas buvo skirtas tam, kad jie galėtų visiems įpiršti mirtinas vakcinas, siekdami sumažinti pasaulio gyventojų skaičių ir padėti nesąžiningoms komunistinėms vyriausybėms įgyti visišką gyventojų kontrolę. Tai nėra sąmokslo teorija, nes visame pasaulyje milijonai (jei ne keli milijardai) žmonių miršta nuo širdies priepuolių, insultų, kraujagyslių krešulių, organų nepakankamumo, nervų pažeidimų ir SADS (staigios suaugusiųjų mirties sindromo), kuris taip pat reiškia smurtą dėl vakcinų.

Žiniasklaida be paliovos skleidė melagingą informaciją, kad ivermektinas yra tik vaistas arkliams, o žmonėms jį vartoti pavojinga. Informacija apie tai, kad ivermektinas yra saugus, veiksmingas ir vertas Nobelio premijos, buvo palaidota, cenzūruota ir gydytojams tiesiog uždrausta ją platinti.

Tuo tarpu mirtinai pavojingi "Covid" krešulių preparatai buvo skubiai pateikti rinkai, juos buvo galima įsigyti tik pagal "skubaus naudojimo" protokolą ir niekada nebuvo kliniškai įrodyta, kad jie yra "saugūs" ar "veiksmingi", nes tokie jie paprasčiausiai nėra. Įjunkite interneto rinkiklį į NaturalMedicine.news, kad gautumėte daugiau patarimų, kaip naudoti natūralias priemones prevencinei medicinai ir gydymui, užuot pasidavę "Didžiajai farmacijai" dėl nuodingų injekcijų, kurios platina ligas ir sutrikimus.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.09.2018 laikas 08:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Niežų gydymui

Niežai liaudies medicinoje, Niežai, liaudiškomis priemonėmis, patarimai nuo niežų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai su obuoliais

Varškę dedame į dubenį, įmušame kiaušinį, beriame cukrų, druską, dedame obuolius ir miltus. Visus ingredientus sumaišome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir pri...

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 18:44 Receptai – Patiekalai Purūs ir švelnūs sausainiai „Varškės švelnumas“. Labai skanus
Šie sausainukai tiesiog ištirpsta burnoje! Labai skanūs, jums patiks. Labai tinka prie arbatos! Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau