Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Lapkričio » 25

CDC melavo ir vaikai mirė: Dabar prasideda teisminiai procesai

Stebėtojų grupė "Protect the Public's Trust" (Apsaugokime visuomenės pasitikėjimą) ragina JAV Sveikatos ir žmogaus paslaugų departamento (HHS) generalinį inspektorių ištirti JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centrą (CDC) dėl jo skleistos klaidingos informacijos, kuri nusinešė tūkstančių vaikų gyvybes per Wuhan koronaviruso (Covid-19) plandemiją.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Gydytojos Katherine Fleming-Dutra (Katherine Fleming-Dutra) ir Sara Oliver (Sara Oliver) masiškai pervertino vaikų, tariamai mirusių nuo Kovačio gripo, skaičių, kad galėtų prastumti veido kaukes ir "vakcinas", kurios pakenkė ir pražudė dar daugiau vaikų, teigia organizacija "Apsaugokime visuomenės pasitikėjimą".

Jei CDC visą laiką būtų sakiusi tiesą, vaikai niekada nebūtų buvę uždaryti, iš jų nebūtų atimta galimybė lankyti mokyklą, o kai kuriais atvejais jie būtų buvę priversti suleisti eksperimentines injekcijas, kuriomis perprogramuojama jų DNR ir jų organizmai užtvindomi nanodalelėmis bei kitais nuodais.

CDC mokslinio vientisumo gairėse teigiama, kad pagrindinė agentūros vertybė yra skelbti tik tokią informaciją, kuri laikoma "aukščiausios kokybės, moksliškai pagrįsta, techniškai tiksli ir naudinga numatytai auditorijai". Akivaizdu, kad taip nenutiko, kai CDC sprendė Kinijos viruso sukčiavimo klausimą.

"Geriausia būtų, jei jie ištirtų incidentą ir tai, kas įvyko, ir nustatytų, ar tam tikri CDC pareigūnai nepažeidė agentūros mokslinio sąžiningumo politikos", - sako organizacijos "Protect the Public's Trust" direktorius Maiklas Čemberlenas (Michael Chamberlain). "Mes manome, kad taip ir buvo."

Generalinio inspektoriaus biuras, nors ir patvirtino gavęs skundą, atsisakė pateikti daugiau komentarų. Tas pats pasakytina ir apie CDC bei HHS, kurios neatsakė į "The Epoch Times" prašymus pateikti atsakymus.

Rochelle Walensky ir toliau citavo paneigtą tyrimą po to, kai jis buvo atskleistas kaip apgaulė

Dabar žinome, kad Fleming-Dutra ir Oliver melavo apie tai, kad Wuhano gripas yra pagrindinė vaikų mirties priežastis, pateikdami melagingus duomenis CDC vakcinų patariamajai grupei, kuri galiausiai balsavo už tai, kad CDC rekomenduotų Fauci skiepus nuo gripo skiepyti vos šešių mėnesių amžiaus vaikus.

Jų pateiktos prezentacijos skaidrėse pateikiamos citatos iš Didžiosios Britanijos nerecenzuoto dokumento, kuriame neva nagrinėjami CDC mirties liudijimų duomenys. Vėliau šis tyrimas buvo atskleistas kaip sukčiavimas.

Praėjus vos kelioms dienoms po pristatymo, tiek Fleming-Dutra, tiek Oliver buvo informuoti, kad skleidė dezinformaciją. Nei vienas iš jų nepripažino šio fakto ir nepateikė jokio pataisymo.

"Bendra nuomonė [yra] tokia, kad "net 1 mirtis nuo COVID, kurios galima išvengti, yra per daug, nepriklausomai nuo to, kaip jas skaičiuojate", - taip gynėsi Oliveris, atsakydamas į elektroninį laišką apie apgaulingą tyrimą.

Po viso to CDC vadovė Rochelle Walensky (Rochelle Walensky) ir toliau citavo tą patį paneigtą tyrimą. Iki pat šių dienų CDC Imunizacijos praktikos patariamasis komitetas (ACIP) taip pat jį cituoja.

"Nesuprantu, kodėl jie, atrodo, nežino, kaip naudotis savo ištekliais", - sako Kelley Krohnert (Kelley Krohnert), pilietė tyrėja, pranešusi dabar jau paneigto tyrimo autoriams apie jų klystkelius. "Tai labai keista."

Dabar, kaip tikriausiai žinote, CDC ruošiasi prastumti Fauci skiepus (Fauci Flu) nuo gripo kaip būtiną sąlygą, kad vaikai galėtų lankyti mokyklą. Akivaizdus CDC tikslas - neleisti nepasiskiepijusiems vaikams įgyti išsilavinimą Jungtinėse Valstijose.

"Ši agentūra rekomenduoja vaikams švirkšti mRNA nuodus, kad jie galėtų eiti į mokyklą", - rašė vienas komentatorius apie tai, kas toliau numatyta globalistų darbotvarkėje Amerikos vaikams. "Kai kurie idiotai gubernatoriai vadovaujasi jų rekomendacija, įskaitant Gaviną Newsomą (Gavin Newsom) iš Kalifornijos".

Naujausias naujienas apie korumpuotą CDC galite rasti adresu CDC.news.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Paprasčiausias ir sėkmingiausias naminės duonos receptas

Su kvapnia, traškia plutele, tikras skanumėlis. Skanios naminės duonos receptas gaminkite duoną patys namuose!

Skaityti daugiau

08.08.2019 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti namuose varškės spurgas
Senai norite pagaminti spurgų, bet nežinote, pagal kokį receptą jos išeina pačios skaniausios? Tvirtai galime pasakyti, kad mūsų receptas vienas sėkmingiausių! Varškės spurgos išeina orinės, saikingai saldžios, naudingos ir nerieb...

Skaityti daugiau

21.09.2018 laikas 08:05 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo bronchito, plaučių uždegimo

Bronchitas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo bronchito, plaučių uždegimo, bronchitas, bronchito gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
01.05.2024 laikas 18:57 Oficialiu tyrimu patvirtinta, kad vitaminas D padeda kovoti su visomis vėžio formomis

Dr. Mercola sako, kad jis primygtinai rekomenduoja kasdien protingai būti saulėje, o viena iš priežasčių yra ta, kad tai padeda natūraliai optimizuoti vitamino D kiekį. Mažas vitamino D kiekis siejamas su padidėjusia vėžio rizika1 , o vitaminas D ...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:24 3 Zodiako ženklai, kurių širdys tyriausios
Pasaulyje, kuriame tiek daug sudėtingų dalykų, širdies tyrumas šviečia kaip švyturys, simbolizuojantis nuoširdumą, gerumą ir geranoriškumą kitų atžvilgiu. Tyrų širdžių žmonės spinduliuoja užuojautos ir nuoširdumo aurą. Tarp Zodiako ženklų trys išsisk...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:12 Trys priežastys, kodėl vyrai anksčiau ar vėliau meta net geras moteris

Nepriklausomai nuo aplinkybių, paprastai yra bendros priežastys, kurias jūsų buvęs tikriausiai slepia - paslaptys, neleidžiančios jam iki galo išreikšti savo jausmų.

Skaityti daugiau