Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 6

86 % mirčių nuo Covid-19 Kanadoje tenka skiepytiems gyventojams, tačiau vyriausybė ir toliau ragina skiepytis

Kanada yra žinoma dėl to, kad joje galioja vieni iš drakoniškiausių pasaulyje Vakcinacijos nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19) privalomųjų skiepų reikalavimai, o Ministras Pirmininkas Justinas Trudeau (Justin Trudeau) kaltina, jo žodžiais tariant, "antivakserių minias" dėl ligos plitimo šalyje, o privalomųjų skiepų reikalavimų pažeidėjams gresia didelės baudos.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Dabar sprendimas primesti skiepą daugeliui kanadiečių jam grįžta, nes statistika rodo, kad skiepyti kanadiečiai sudarė maždaug 9 iš 10 mirčių nuo Kovidų ligos Kanadoje per pastarąjį mėnesį, o 80 proc. šių mirčių įvyko tarp žmonių, kurie buvo paskiepyti tris kartus.

Duomenis gali būti sudėtinga analizuoti, nes Kanados vyriausybė epidemiologinius duomenis teikia tik epizodiškai ir nenuspėjamai, naudodama laiko intervalus, kurie, kaip įtaria daugelis stebėtojų, parinkti siekiant užgožti šią šokiruojančią tendenciją. Tačiau Expose-News atlikta analizė parodė, kad tiek hospitalizacijų, tiek mirčių atvejų šalyje daugiausia buvo tarp tų, kurie buvo pasiskiepiję, ypač tų, kurie taip pat pasiraitojo rankoves, kad gautų papildomą skiepą.

Per penkias savaites nuo gegužės 1 d. iki birželio 5 d. Kanadoje buvo hospitalizuoti 7625 pacientai, pasiskiepiję Covid-19. Iš jų 6560 asmenų buvo paskiepyti, iš jų 4590 buvo paskiepyti triguba vakcina. Leidinio skaičiavimais, paskiepyti gyventojai sudarė 86 proc. hospitalizacijų, iš kurių 70 proc. teko paskiepytiesiems triguba vakcina. Tuo tarpu neskiepyti gyventojai sudarė tik 14 proc. hospitalizacijų.

Labai panašus efektas yra ir kalbant apie Covid-19 mirtis. Per tą patį laikotarpį Kanadoje užregistruota 1 707 Covid-19 mirčių, iš kurių 1 472 mirtys teko skiepytiems asmenims. Pasiskirstymas buvo toks: 41 mirtis tarp iš dalies paskiepytų asmenų, 318 mirčių tarp dvigubai paskiepytų kanadiečių ir 1 113 mirčių tarp trigubai paskiepytų asmenų.

Procentine išraiška tai reiškia, kad skiepyti asmenys sudarė 86 proc. mirusiųjų nuo Kovid-19 Kanadoje tiriamuoju laikotarpiu, iš jų 76 proc. buvo tris kartus paskiepyti. Tuo tarpu neskiepyti gyventojai sudarė tik 14 proc. su Covid-19 susijusių mirčių šalyje.

Kanada ir toliau verčia visuomenę skiepytis, nors mirtingumas tarp paskiepytųjų kelia nerimą

Kanados vyriausybės vykdoma masinė skiepų kampanija tęsiasi, o duomenys slepiami, nepaisant to, kad analizė rodo, jog 9 iš 10 atvejų, hospitalizacijų ir mirčių nuo COVID-19 Kanadoje nuo gegužės 1 d. iki birželio 5 d. buvo tarp paskiepytų gyventojų.

Birželio 1 d. apie 40 proc. suaugusiųjų Kanadoje, gavusių dvi COVID-19 vakcinos dozes, negrįžo pasiskiepyti, o šios šalies federaliniai sveikatos apsaugos pareigūnai ragina visuomenę atnaujinti skiepus ir pasiruošti artėjančiam ligos atsinaujinimui, nes įspėja, kad šalyje cirkuliuoja daugiau užkrečiamų ir išvengiamų variantų.

Sveikatos apsaugos ministras Jeanas-Yves'as Duclos'as net nuėjo taip toli, kad trumpame pranešime teigė, jog žmonės, gavę pirmąjį skiepą, turėtų išsiaiškinti, ar jie gali gauti antrąjį ar trečiąjį. Jis pažymėjo, kad imunitetas, kurį kanadiečiai galėjo įgyti pernai gavę dvi dozes, jau susilpnėjo, o užsikrėtusiems asmenims vis dar išlieka didelė tikimybė užsikrėsti iš naujo.

J. Trudeau, kuris teigia esąs paskiepytas tris kartus, du kartus buvo teigiamai patikrintas dėl šios ligos. Paskutinį kartą, birželio pradžioje, jis tviteryje rašė, kad jaučiasi gerai, nes yra pasiskiepijęs. Žinoma, to įrodyti neįmanoma, o pasaulyje yra daugybė žmonių, kurie patyrė labai lengvus COVID atvejus, nors niekada nebuvo paskiepyti. Tačiau jei tiesa, kad jis yra paskiepytas trimis vakcinomis, jis turėtų laikyti save laimingu, kad nepateko į ligoninę ar nemirė, kaip daugelis jo piliečių.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2017 laikas 14:23 Receptai – Patiekalai Morkos su pienu gydo užkimimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: morkų, pieno.

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:01 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais

Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais. Voveraites nuvalome, nuplauname, didesnes pasmulkiname. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus ir pakepiname pusžiedžiais ar labiau smulkintą svogūną. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

25.03.2018 laikas 17:13 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais

Receptai su juoduoju serbentu. Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais. Juodasis serbentas liaudies medicinoje, juodaisiais serbentais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau