Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Birželio » 10

Tyrimai sieja COVID-19 vakcinas su padidėjusiu sportininkų mirčių skaičiumi

Neseniai atliktas tyrimas atskleidė Wuhan koronaviruso (COVID-19) skiepų ryšį su šokiruojančiu sportininkų mirčių skaičiumi nuo vakcinos platinimo pradžios.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

GoodSciencing.com komandos atliktas oficialios statistikos tyrimas parodė, kad nuo 2021 m. pradžios mirusių sportininkų skaičius išaugo eksponentiškai ir yra net 1700 proc. didesnis nei 1966-2004 m. mėnesio vidurkis.

Be to, dabartinė 2022 m. tendencija kol kas rodo, kad jei ir toliau didės mirčių skaičius, jis gali išaugti iki 4 120 procentų, o vien kovo mėnesį mirusiųjų skaičius buvo tris kartus didesnis už ankstesnį metinį vidurkį.

2021 m. bendras mirčių skaičius prilygsta 394 mirtims ir yra 14 kartų didesnis už 1966-2004 m. metinį vidurkį, o sausio-balandžio mėn. bendras mirčių skaičius yra 279 mirtys, t. y. 9,96 karto didesnis už 1966-2004 m. metinį vidurkį.

Nuo 1966 m. iki 2004 m. vidutinis mėnesio mirčių skaičius prilygsta 2,35, tačiau nuo 2021 m. sausio mėn. iki 2022 m. balandžio mėn. vidutinis mėnesio mirčių skaičius yra 42. Tai yra 1 696 proc. daugiau.

"Padidėjimas buvo pastebėtas įvedant eksperimentinę injekciją, kuri tariamai turėjo apsaugoti nuo COVID-19 ligos, tačiau vietoj to sukėlė neapsakomą žalą imuninei sistemai ir širdies ir kraujagyslių sistemos sutrikimus", - nurodoma dokumente, kuris buvo paskelbtas "Global Research".

Straipsnyje buvo įtraukti 566 pacientai, kuriems buvo suleistos "Pfizer" arba "Moderna" vakcinos ir kuriems po antrosios injekcijos pasireiškė širdies ir kraujagyslių sistemos pažeidimo požymių. Remiantis uždegimo ir ląstelių pažeidimo žymenų pokyčiais, širdies priepuolių ar kitų sunkių koronarinių problemų rizika praėjus keliems mėnesiams po vakcinų suleidimo išaugo daugiau nei dvigubai.

Atskleistas mRNA ir adenovirusinių skiepų ryšys su mirtina smegenų liga

Prancūzijoje atliktame priešpremjeriniame koronavirusinių vakcinų tyrime taip pat įžvelgtas ryšys tarp šių vakcinų ir Creutzfeldto-Jakobo ligos (CJD) - retos ir mirtinos smegenų ligos.

Tyrime, kurį galima rasti "Research Gate" leidinių svetainėje, teigiama, kad "Pfizer", "Moderna" ir "AstraZeneca" vakcinos galėjo prisidėti prie naujo sporadinio CJD tipo, kuris yra daug agresyvesnis už tradicinę ligos formą, atsiradimo.

Kai COVID-19 varianto smailiojo baltymo geno informacija buvo įtraukta į vakciną kaip mRNA ir adenovirusinių DNR vakcinų dalis, į ją buvo įtraukta ir priono sritis.

"Pfizer" arba "Moderna" mRNA vakcinos pacientui pavartojus, mRNA natūraliai įsiterpia į žmogaus ląsteles, kurios vėliau naudoja mRNA instrukcijas sintetiniam dygliuotajam baltymui gaminti. Tai apgauna ląsteles, kad jos patikėtų, jog buvo užkrėstos, todėl jos susikuria imunologinę atmintį prieš koronaviruso komponentą", - teigiama dokumente.

Kompanijos "AstraZeneca", kuri naudoja adenovirusinių vektorių platformą, adenovirusiniu vektoriumi smailiojo baltymo DNR pernešama į ląstelę, o tada - į branduolį, kuriame saugoma visa žmogaus DNR. Tada DNR transkribuojama į mRNR ir paverčiama spyglio baltymu.

Nors pagrindinės sveikatos organizacijos teigia, kad genetinė medžiaga iš vakcinų neįsiterpia į žmogaus DNR, mRNA tyrimai, atlikti su žmogaus ląstelėmis laboratorijose, įrodė, kad mRNA gali būti transkribuojama į DNR ir tada įsiterpti į žmogaus genomą.

Liūdna konstatuoti, bet biologinis procesas, kai mRNA informacija verčiama į baltymus, nėra apsaugotas nuo klaidų. Taigi, gali įvykti klaidingas baltymų sulankstymas.

CJD sukelia smegenyse esančio baltymo, vadinamo prionu, pakitimai. Natūraliai atsirandantys baltymai paprastai yra nekenksmingi, tačiau, kai jie klaidingai susidaro, dėl jų netoliese esantys prionai taip pat tampa klaidingos formos, o tai gali sukelti smegenų audinio destrukciją ir galiausiai mirtį. Jos simptomai gali būti panašūs į kitų į demenciją panašių smegenų ligų, pavyzdžiui, Alzheimerio ligos, simptomus.

Liga yra nepagydoma, nes užsikrėtus vienam prionui, jis toliau plinta į kitus prionus. Šiuo metu nėra jokio gydymo, galinčio sustabdyti ligos progresavimą.

Daugiau naujienų, susijusių su mirtimis, kurias sukėlė COVID-19 vakcinos, rasite svetainėje VaccineDeaths.com.

Žiūrėkite šį vaizdo įrašą, kuriame nagrinėjama galimybė, kad beždžionių raupų virusas buvo paleistas siekiant paslėpti COVID-19 vakcinos simptomus.

Šis vaizdo įrašas paimtas iš "Glock 1911" kanalo svetainėje Brighteon.com.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite kas teisus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui

Pigmentinių dėmių blukinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui, receptai pigmentinių dėmių blukinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaist...

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 08:29 Receptai – Patiekalai Organizmo draugės – gervuogės
Dabar miškuose gausu įvairių uogų, taip pat ir gervuogių. Jos ne tik skanios, bet ir turi daug naudingų medžiagų. Be to, vartojamos kaip vaistas įvairioms ligoms gydyti. Gervuogėmis gardinami įvairūs desertai, kepiniai ir kokteili...

Skaityti daugiau

28.08.2018 laikas 09:02 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai reumato gydymui

Reumatas liaudies medicinoje, Reumatas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo reumato, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau