Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gegužės » 15

COVID-19 vakcinos išsiskyrimas gali pakenkti neskiepytiems žmonėms ir sukelti rimtų sveikatos problemų, pavyzdžiui, kraujo krešulių

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę. Todėl prieš komentuodami, tikrindami faktus; susipažinkite bent su pateiktais faktais ir moksliniais tyrimais ir turėkite supratimą apie aerozolių perdavimą.

Vakcinų nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19) išskyrimo efektas paveikia net neskiepytus žmones, sukeldamas rimtų sveikatos komplikacijų, įskaitant kraujo krešulius, kurie yra tokie dideli, kad beveik prilygsta žmogaus kumščio dydžiui, kalba Arsenio Toledo.

Taip nutiko Anandai, neskiepytai ir sertifikuotai akupunktūros ir Rytų medicinos gydytojai. Pastarosios laidoje "The Stew Peters Show" ji kalbėjosi su Stew Petersu (Stew Peters) apie tai, kaip jai ėmė kilti sunkių sveikatos komplikacijų, kuo dažniau ji susidurdavo su visiškai paskiepytais pacientais. (Susiję straipsniai: "Skiepijimas nuo skiepų ir skiepijimasis nuo infekcijų" (Visiškai paskiepyti asmenys SKAIDO GRAFENĄ ir užkrečia neskiepytus asmenis, sukeldami rimtų sveikatos komplikacijų).

Kaip įrodymą Ananda nurodė neseniai paskelbtus "Pfizer" dokumentus, kurie įrodo, kad COVID-19 vakcinos skleidžiamos medžiagos gali būti perduodamos įkvėpus arba per odos kontaktą.

"Pirmaisiais mėnesiais, kai mano pacientai buvo skiepijami, aš nežinojau apie šį išskyrimą", - sakė Ananda. "Kuo daugiau apie tai tyrinėjau, tuo labiau supratau, kad būtent tai vyksta ir man, ir pasiekiau tokį lygį, kad ant mano stalo atsidurdavo net ką tik paskiepytas žmogus, ir gydant jį pradėdavo lašėti didžiuliai krešuliai."

Nuo to laiko, kai ji pradėjo patirti sveikatos sutrikimų po artimo kontakto su visiškai paskiepytais asmenimis, Ananda buvo priversta uždaryti savo praktiką ir laikytis atokiau nuo žmonių, paskiepytų COVID-19 vakcina.

Prireikė keturių mėnesių, kol išnyko nereguliarus kraujavimas ir krešuliai, tačiau nuo to laiko ji pasveiko nuo COVID-19 vakcinos poveikio.

"Pfizer" dokumentuose pripažįsta, kad COVID-19 vakcinos išskyrimas yra paplitęs

Anandos minimas "Pfizer" dokumentas yra naujausių dokumentų, kuriuos Maisto ir vaistų administracija buvo priversta paskelbti dėl "Pfizer" ir jos COVID-19 vakcinos bandymų, serijos dalis.

Vienas iš dokumentų pavadintas "1/2/3 fazės placebu kontroliuojamas, atsitiktinių imčių, stebėtojo aklas, dozės nustatymo tyrimas, kuriuo siekiama įvertinti SARS-CoV-2 RNR vakcinos kandidatų saugumą, toleravimą, imunogeniškumą ir veiksmingumą prieš COVID-19 sveikiems asmenims".

Šiame dokumente yra visas 8.3.5 skirsnis, kuriame aptariama mRNA COVID-19 vakcinos išskyrimo galimybė. Šiame skyriuje "Pfizer" iš esmės pripažįsta, kad asmenys, esantys arti žmonių, gavusių "Pfizer" vakciną, gali patirti sunkių nepageidaujamų reakcijų.

Konkrečiai šiame skyriuje aprašoma, kaip nėščios ar krūtimi maitinančios moterys, kurios bandymų metu buvo paveiktos "Pfizer" mRNA COVID-19 vakcinos, turėjo pranešti "Pfizer" saugos komandoms per 24 valandas nuo poveikio.

"Tai keista, nes nėščios moterys ir naujagimės nedalyvavo ir nedalyvauja saugos bandymuose", - rašoma "Expose" straipsnyje, kuriame aptariamas naujausias "Pfizer" dokumentų paskelbimas. "Tad kaip jos gali būti veikiamos?"

Šioje dokumento dalyje patvirtinta, kad nėščios ir krūtimi maitinančios moterys gali būti veikiamos mRNA vakcinos išskiriamo viruso aplinkoje - įkvėpus arba per sąlytį su oda. ("Pfizer" bomba: "Laikykitės atokiau nuo paskiepytųjų)

"Liaudiškai tariant, "Pfizer" šiame dokumente pripažįsta, kad kitą žmogų galima užkrėsti mRNA COVID vakcina vien tik kvėpuojant tuo pačiu oru arba liečiant paskiepyto asmens odą", - rašė "Expose".

Daugiau apie COVID-19 vakcinas ir vakcinos skleidimą sužinosite svetainėje VaccineDamage.news.

Žiūrėkite šį įrašą iš laidos "The Stew Peters Show", kuriame laidos vedėjas Stew Peters kalbasi su Ananda apie sveikatos komplikacijas, kurias ji patyrė po artimo kontakto su visiškai paskiepytais pacientais.

Naujausią tyrimą, pavadintą „SARS-CoV2 specifinio humoralinio imuniteto aerozolių perdavimo įrodymai“, paskelbtą 2022 m. gegužės 1 d., atliko šie Kolorado universiteto mokslininkai:

  • Ross M. Kedl, Elena Hsieh,
  • Thomas E. Morrison,
  • Gabriela Samayoa-Reyes,
  • Siobhanas Flaherty,
  • Conneris L. Jacksonas,
  • Rosemary Rochford.

sveikata, medicina, mokslas, farmacija, kraujo krešuliai, covid-19

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.09.2019 laikas 12:54 Receptai – Patiekalai Skumbrė per 3 minutes – taip jūs dar negaminote! Labai paprasta, greita ir ekonomiška!
Aš paprasčiausiai nežinau paprastesnio recepto, kaip greitai ir kokybiškai pasigaminti skumbre namuose! Be to, tai yra labai skanu! Tokią žuvį galima gaminti ir per šventes ir kiekvieną dieną! Jūs taip gaminsite visada! Tai labai...

Skaityti daugiau

07.09.2019 laikas 21:45 Receptai – Patiekalai Paprastas varškės pyragas per 30 minučių. Šis pyragas bus jūsų mėgstamiausias!
Nuo jo sunku atsitraukti. Jį galima pagaminti, jei į svečius pas jus užgriuvo visiškai netikėtai. Jam jūs sugaišite daugiausia 30 minučių.

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 18:46 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 13:29 AstraZeneca visame pasaulyje atšaukia Covid vakciną

Bendrovė „AstraZeneca“ visame pasaulyje atšaukia savo „Covid“ vakciną, praėjus keliems mėnesiams po to, kai pripažino, kad ji gali sukelti gyvybei pavojingus sužalojimus.

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:30 Italijoje atkastas prestižinis geležies amžiaus nekropolis
Italijoje Kasertos ir Benevento provincijų Archeologijos, vaizduojamojo meno ir kraštovaizdžio direktorato misija atkasė geležies amžiaus nekropolio liekanas, kurios mokslininkus nustebino savo dydžiu ir prabanga....

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:20 Nustatyti dinozaurus pakeitę gyvūnai
Tarptautinė paleontologų komanda atrado ir aprašė iki šiol nežinomos žinduolių rūšies, gyvenusios Žemėje maždaug prieš 65,5 mln. metų, suakmenėjusias liekanas. Šie padarai gyveno praėjus vos 610 000 metų po dinozaurų išnykimo...

Skaityti daugiau