Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Vasario » 27

Visiškai paskiepyti asmenys SKAIDO GRAFENĄ ir užkrečia neskiepytus asmenis, sukeldami rimtų sveikatos komplikacijų

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Gydytojas įspėjo visuomenę, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) vakcinose esantis grafenas transformuojasi žmonių organizmuose. Dar blogiau, kad visiškai paskiepyti žmonės, skleisdami vakcinos toksinus, pradeda užkrėsti neskiepytus žmones.

Dr. Philippe'as Van Welbergenas (Philippe Van Welbergen), Jungtinės Karalystės klinikos "Biomedics Clinic" medicinos direktorius, neseniai įrodė, kad COVID-19 vakcinose esantis grafenas organizuojasi ir auga į didelius pluoštus ir struktūras, įgauna magnetinių savybių ir tampa sudėtingesnis.

2021 m. viduryje Van Welbergenas pirmą kartą pastebėjo problemą, kai pradėjo gauti vis daugiau pacientų, kuriems pasireiškė neįprasti simptomai. Interviu vienai Pietų Afrikos žiniasklaidos priemonei jis paaiškino, kad jo pacientai pradėjo skųstis lėtiniu nuovargiu, galvos svaigimu, atminties sutrikimais, paralyžiumi ir net vėlai prasidėjusiomis gausiomis menstruacijomis šešiasdešimtmetėms moterims.

Van Welbergenas susirūpino, kad tai gali būti susiję su struktūriniais pokyčiais jų kraujyje, todėl paėmė visų jų kraujo mėginius.

Ištyręs kraujo mėginius mikroskopu, jis nustatė, kad jų kraujas sulimpa ir sudaro keistas formas, kurių paprastai sveikame kraujyje nebūna. Atskirų raudonųjų kraujo kūnelių forma taip pat buvo ne apvali, o labiau "suglamžyta".

Van Welbergenas taip pat nustatė, kad ląstelių branduoliai buvo sunaikinti, o daugelis jų pradėjo formuoti dideles auksines vamzdelių struktūras.

Visi jo pacientai buvo paskiepyti "Moderna" mRNA COVID-19 vakcina. Visi jie teigė jaučiantys didelį nuovargį, galvos svaigimą, nuovargį, bendrą "nesveikos savijautos" aurą ir protinį sumišimą.

Skiepytų asmenų kraujyje rasta storų grafeno skaidulų

Van Welbergenas paaiškino, kad į aukso vamzdelius panašios struktūros primena ispanų mokslininkų rastus grafeno oksido pavyzdžius. Jis apibūdino jas kaip primenančias "sulankstytą tualetinį popierių po dažais". (Susiję: Tyrėjas, COVID-19 vakcinose aptikęs PARAZITŲ, nanorobotų ir grafeno, skambina pavojaus signalu).

Kitame interviu tai pačiai žiniasklaidos priemonei Van Velbergenas pateikė naujausių savo kraujo preparatų nuotraukas ir paaiškino, kas atsitiko su jo skiepytų pacientų krauju.

Vienoje kraujo mėginio nuotraukoje, kuria pasidalijo Van Welbergenas, jis nurodė, kad paskiepyto asmens kraujas buvo krešėjęs, raudonieji kraujo kūneliai buvo smarkiai deformuoti ir sulipę, o kraujyje buvo grafeno skaidulų, kurios savo dydžiu lenkė raudonuosius kraujo kūnelius. Jis įspėjo, kad tokios didžiulės grafeno skaidulos gali užkimšti smulkias kraujagysles ir sukelti rimtų sveikatos komplikacijų.

Van Welbergenas taip pat perspėjo, kad jis pradėjo pastebėti magnetinio arba elektrinio poliariškumo poveikį skirtingose grafeno skaidulų pusėse. Tokio elgesio nebuvo, kai jis pirmą kartą pradėjo tirti savo skiepytų pacientų kraują, tačiau dabar jie pasirodė iš niekur.

"Šie dalykai pasikeitė", - sakė jis. "Pasikeitė jų reakcija su aplinkinėmis kraujo ląstelėmis... ir aš nežinau, kas tai sukėlė".

Skiepytieji "išleidžia" ir užkrečia neskiepytus

Dar blogiau, vieno interviu metu Van Velbergenas parodė neskiepyto trejų metų paciento kraujo mėginį. Ištyręs kraują, jis aptiko plonus skaidrios medžiagos gabalėlius, panašius į mažesnes grafeno skaidulų, kurias jis rado paskiepytų pacientų kraujyje, versijas.

Trejų metų vaiko tėvai abu buvo visiškai paskiepyti. Tai paskatino Van Welbergeną spėti, kad neskiepyti asmenys dabar yra užteršti visiškai paskiepytų asmenų, kurie "išskiria" grafeną.

Van Welbergenas taip pat turėjo dar vieną neskiepytą pacientą - aštuonerių metų vaiką, kuris kreipėsi į jį dėl rimtų sveikatos problemų. Vaiko dešinioji ranka ir viršutinė dešinioji koja buvo paralyžiuotos, vaikas negalėjo tinkamai judinti pažeistų galūnių.

Ištyręs vaiko kraują, jis aptiko didelę grafeno masę, kuri vertė aplink ją esančius raudonuosius kraujo kūnelius sulipti ir susiglausti. Ši didelė grafeno masė greičiausiai trukdo vaikui tinkamai naudotis pažeistomis galūnėmis.

Tai rodo, kad dėl COVID-19 vakcinose esančios medžiagos ne tik visiškai paskiepytiems asmenims gresia rimtos sveikatos komplikacijos, bet dabar ji kelia aiškią grėsmę ir neskiepytų asmenų sveikatai.

Žiūrėkite šį vaizdo įrašą, kuriame vakcinų tyrėja daktarė Carrie Madej kalba apie grafeno oksidą, esantį COVID-19 vakcinose.

Šis vaizdo įrašas yra iš "The Prisoner" kanalo svetainėje Brighteon.com.

Sužinokite daugiau apie tai, kas iš tikrųjų yra COVID-19 vakcinų viduje, svetainėje Vaccines.news.

Šaltiniai:

DailyExpose.uk

Anti-Vaccines.com

Brighteon.com

PS: norėčiau pasidalinti savo mintimis, manau, negali taip teigti, kad tai vyksta nuo vakcinų. Kas gali paneigti, kad mes šia medžiagą galime gauti ir iš maisto, vandens, pagaliau iš dangaus... Taigi, centralizuotas maistas, vanduo... visi šiuo metu mes esame neapsaugoti.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.10.2019 laikas 20:59 Receptai – Patiekalai Skanus Varškės Ir Uogų Vyniotinis

Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ...

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 16:10 Receptai – Patiekalai Trynių kaukė pleiskanojančiai, vystančiai odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trynys, Tamsaus medaus, Aliejaus, Citrinos sulčių, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

31.07.2019 laikas 13:18 Receptai – Patiekalai Sūrio paplotėliai su kefyru keptuvėje
Sūrio paplotėliai su kefyru receptas. Pašildytą iki 38 laipsnių kefyrą supilti į dubenį, dėti cukrų, druską ir sodą, permaišyti, palikti 5 min. Sudėti smulkiai sutarkuotą sūrį kartu su miltais į kefyro masę, užminkyti tešlą, iš pr...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 15:48 9 priežastys, kodėl vyrams patinka trumpos merginos
Daugeliui vyrų patinka žemo ūgio merginos, ir nesunku suprasti kodėl. Žemos merginos dažnai suteikia santykiams ypatingo žavesio. Šiame straipsnyje kalbėsime apie priežastis, kodėl vyrams patinka žemos merginos. Apžvelgsime, kodėl ūgis gali būti svar...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau