Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 18

Tyrimas įrodė, kad "Pfizer" vakcina nuo COVID-19 apsaugo mažiau nei 1 proc.

Kanados COVID Care Alliance (CCCA) atliktas tyrimas parodė, kad "Pfizer" vakcinos nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19) veiksmingumas yra tik 0,84 proc. Jie pridūrė, kad "Pfizer" vakcina padarė "daugiau žalos nei naudos".

CCCA neseniai paskelbė vaizdo įrašą ir pridedamą 50 puslapių PDF formato prezentaciją, kurioje išsamiai paaiškinamas jų atliktas tyrimas dėl neseniai "Pfizer" paskelbtų duomenų, susijusių su didžiosios farmacijos bendrovės COVID-19 vakcinos kūrimu ir bandymais.

Vaizdo įraše ir pristatyme paaiškinama, kad CCCA tik kiekybiškai ir kontekstualiai įvertino "Pfizer" teiginį, kad vakcinos COVID-19 vartojimas yra rizikos mažinimo veiksmas. Kai didžioji farmacijos bendrovė pirmą kartą visuomenei pristatė savo vakciną, ji teigė, kad praėjus septynioms dienoms po antrosios dozės ji pasižymi 95 proc. veiksmingumu.

Tačiau CCCA teigė, kad 95 proc. veiksmingumas yra "santykinės rizikos", o ne "absoliučios rizikos", kuri, pasak organizacijos, yra tikslesnis mokslinis matas veiksmingumui įvertinti, sumažinimas.

Pagal absoliučios rizikos sumažinimo reikšmę "Pfizer" vakcinos COVID-19 veiksmingumas yra tik 0,84 proc.

Pfizer atliktų vakcinos COVID-19 tyrimų metu buvo pranešta, kad tik aštuoniems iš 18 198 paskiepytų dalyvių išsivystė COVID-19. Neskiepytųjų placebo grupėje COVID-19 išsivystė 162 iš 18 325 dalyvių.

Neįgudusiai akiai šie duomenys rodo, kad pasiskiepijus "Pfizer" COVID-19 vakcina tikimybė užsikrėsti šiuo virusu yra mažesnė. Tačiau tyrimo duomenys rodo, kad net ir be vakcinos rizika užsikrėsti koronavirusu buvo "labai maža" - 0,88 proc. neskiepytiems asmenims ir 0,04 proc. skiepytiems asmenims.

Štai iš kur "Pfizer" gavo 95 proc. skaičių. Bendrovė paėmė santykinį skirtumą tarp paskiepytųjų ir nepaskiepytųjų grupių.

Tačiau, atsižvelgus į visus tyrimų duomenis, faktinė grynoji nauda arba absoliuti Pfizer COVID-19 vakcinos vartojimo rizika yra tik 0,84 proc.

"Kiek žmonių būtų pasirinkę COVID-19 vakcinas, jei būtų supratę, kad jos teikia mažiau nei vieną procentą bendros naudos?" - klausė CCCA. "Akivaizdu, kad "Pfizer" - ir jų tyrimus prižiūrinčios agentūros - nuo pat pradžių nesilaikė nustatytų aukštos kokybės saugumo ir veiksmingumo protokolų."

"Pfizer" vakcina didina ligos riziką

Pfizer" tyrimų duomenys taip pat įrodo, kad skiepijimasis didina asmens susirgimo riziką.

Pasak organizacijos, "Pfizer" šešių mėnesių tyrimų duomenys parodė "pirmojo lygio žalos įrodymus". Nustatyta, kad apie 91,3 proc. paskiepytųjų grupės žmonių patyrė nepageidaujamų reakcijų į eksperimentinę vakciną. "Nėra jokios naudos iš atvejų skaičiaus sumažinimo, jei tai daroma padidėjusio sergamumo ir mirčių kaina", - teigė CCCA.

Skiepytųjų grupėje nepageidaujamų reiškinių, kurie buvo nustatyti kaip sukelti pavojingos vakcinos, skaičius padidėjo 300 proc. Sunkių nepageidaujamų reiškinių, arba šalutinių poveikių, kurie gali stipriai sutrikdyti žmogaus gebėjimą normaliai funkcionuoti, skiepytųjų grupėje padaugėjo 75 proc.

Skiepytųjų grupėje taip pat 10 proc. padaugėjo sunkių nepageidaujamų reiškinių. Sunkus nepageidaujamas įvykis - tai hospitalizacija arba apsilankymas ligoninės skubios pagalbos skyriuje. (Susiję: Pfizer perka farmacijos įmonę, kuri gamina vaistus nuo širdies, kad išspręstų mRNA vakcinų sukeltą problemą).

Be to, skiepytųjų grupėje mirė daugiau žmonių nei placebo grupėje - 20 prieš 14.

"Bet kuri vyriausybė, patvirtinusi šią medicininę intervenciją savo piliečiams, turėjo užtikrinti, kad tyrime būtų naudojami tinkami klinikiniai galutiniai rodikliai ir aukštos kokybės saugos mokslas", - teigė CCCA. "Bet kuris vyriausybės pareigūnas, turintis šiuos įrodymus ir toliau leidžiantis skiepyti savo piliečius toksiška medžiaga, yra mažų mažiausiai aplaidus."

Žiūrėkite visą CCCA pristatymą, įrodantį, kad "Pfizer" vakcinos COVID-19 daro daugiau žalos nei naudos.

Šis vaizdo įrašas yra iš "KristallKlar" kanalo svetainėje Brighteon.com.

Sužinokite daugiau apie tai, kokios pavojingos yra "Pfizer" COVID-19 vakcinos, skaitydami naujausius Vaccines.news straipsnius.

Tarp šaltinių yra ir šie:

LifeSiteNews.com

NewsRescue.com

OCLA.ca

Brighteon.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.11.2017 laikas 13:37 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė.

Skaityti daugiau

16.07.2019 laikas 06:59 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti baltyminio kokteilio mišinį namuose?
Sportininkai bei sveikos gyvensenos propaguotojai puikiai žino įvairių baltyminių kokteilių skonį. Šiuos kokteilius labai paprasta susiplakti, jie puikiai pasotina ir padeda atgauti jėgas po treniruotės, pasitarnauja kaip užkandis...

Skaityti daugiau

22.09.2019 laikas 14:42 Receptai – Patiekalai Greitai paruošiami sviestiniai sausainiai
Kambario temperatūros sviestą labai gerai išsukite su cukraus pudra ir vanilės ekstraktu. Paruoštą sausainių tešlą dėkite į konditerinę rankovę ir ant kepimo popieriumi išklotos skardos formuokite sausainius.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:15 Kokie produktai kraujyje PAGAUSINA HEMOGLOBINO LYGĮ?

Pablyškimas, bendras kūno silpnumas, galvos skausmai, prastas apetitas, nuovargis - tai akivaizdūs žemo hemoglobino lygio kraujyje požymiai. Kokių produktų reikia vartoti, norint kraujyje pagausinti žemą hemoglobino lygį? Sumažėjęs hemoglobino lyg...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 18:21 Kokias paslaptis saugo „išrinktųjų šventykla“, į kurią įleidžiami tik „ypatingi“ mormonai?

Į šiaurę nuo Meksikos sostinės, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo vietinių lankytinų vietų - zoologijos sodo ir Aragono miško - stovi paslaptingas labai didelių matmenų objektas. Šviesus neįprastos formos pastatas smarkiai kontrastuoja su v...

Skaityti daugiau