Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Kovo » 23

Spyglių baltymas mRNA COVID vakcinose: Viena iš labiausiai biologiškai aktyvių ir kenksmingų žmonijai žinomų medžiagų

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Vuhano koronaviruso (COVID-19) vakcinose esantis baltymas smaigalys yra viena iš biologiškai aktyviausių ir potencialiai žalingiausių žmonijai žinomų medžiagų. Jis prasiskverbia pro kraujo-smegenų barjerą, ląstelių branduolį ir netgi veikia DNR replikaciją.

Atrodo, kad spyglių baltymas keistu būdu perprogramuoja imuninę sistemą. Nustatyta, kad BNT162b2 mRNA vakcina nuo COVID-19 viruso perprogramuoja ir adaptyviąsias, ir įgimtąsias imunines reakcijas. Patekęs į ląstelių branduolius, laisvai cirkuliuojantis baltymas smaigalys slopina DNR taisymą.

Skiepytiesiems buvo nustatyta imuninės sistemos sutrikimų, ir darosi akivaizdu, kad jiems iš tikrųjų neišsivysto platus natūralus imunitetas. Vietoj to jie gamina daugiau S antikūnų prieš spyglių baltymą, kuriuo iš pradžių buvo paskiepyti.

Neseniai Jungtinės Karalystės Sveikatos apsaugos agentūros parengta stebėjimo ataskaita parodė, kad N antikūnų kiekis, atrodo, yra mažesnis asmenims, kurie užsikrečia po dviejų vakcinos dozių.

Tai reiškia, kad vakcinos trikdo imuninės sistemos gebėjimą gaminti antikūnus prieš virusą po užsikrėtimo. Paaiškėjo, kad N antikūnų atveju jie yra nukreipti prieš nukleokapsidinį baltymą, kuris yra viruso apvalkalas ir yra svarbi neskiepytų žmonių imuninės sistemos atsako dalis.

Jei ateityje įvyks COVID viruso smaigalio baltymo mutacijų, paskiepytieji bus labiau pažeidžiami ir gali būti neapsaugoti dėl to, kad nesugebės gaminti N antikūnų.

Tuo tarpu neskiepytieji turėtų daug geresnį imunitetą bet kokioms mutacijoms, nes po užsikrėtimo gali gaminti ir S, ir N antikūnus.

Amerikos fronto linijos gydytojai taip pat perspėjo, kad vakcinos žmonių organizmus paverčia vaikščiojančiomis spygliuotų baltymų gamyklomis, todėl organizmas prieš jas sukuria antikūnus.

"Pirma, šios vakcinos "išmoko" imuninę sistemą atpažinti tik nedidelę viruso dalį [smaigų baltymą]. Variantai, kurie net ir nežymiai skiriasi šiuo baltymu, gali išvengti siauro vakcinų sukuriamų antikūnų spektro", - aiškino AFLDS. "Antra, vakcinos sukuria "priklausomybę nuo vakcinų", t. y. asmenys tampa priklausomi nuo reguliarių pakartotinių skiepų, nes jie buvo "paskiepyti" tik nuo mažos mutavusio viruso dalies."

Grupė taip pat citavo Australijos sveikatos apsaugos ministrą daktarą Kerį Čantą (Kerry Chant), kuris teigė, kad COVID taps endemija ir žmonės turės priprasti vartoti nesibaigiančias vakcinas.

Galiausiai reikia paminėti paprastą faktą, kad vakcinos niekaip neapsaugo nuo infekcijos nosyje ir viršutiniuose kvėpavimo takuose, kur visiškai paskiepytiems žmonėms paprastai būna didžiausias viruso kiekis.

Imuniteto problemos ir kitos vakcinomis sukeltos infekcijos

Skiepyti asmenys taip pat susidūrė su imuniteto problemomis ir pakartotinėmis infekcijomis. Šios būklės, vadinamos VAIDS (arba vakcinomis įgyto imunodeficito sindromu), kelia didelį susirūpinimą, nes gali būti žalingos asmenims.

Nors tai nėra oficialus mokslinis terminas, svarbu atkreipti dėmesį į VAIDS, ypač tiems, kurie yra susirūpinę savo skiepytų artimųjų imunine sveikata.

Sausio pabaigoje Italijoje vykusiame mitinge prieš vakcinas buvo pakartotas teiginys, kad COVID-19 vakcinos yra toksiškos ir kad jos vėliau gali sukelti įvairių medicininių katastrofų. Profesorius Liukas Montanjė (Luc Montagnier), Nobelio medicinos premijos laureatas už žmogaus imunodeficito viruso (ŽIV) atradimą, pats sakė, kad tie, kurie gavo trečiąją COVID vakcinų dozę, turėtų nueiti į laboratoriją ir atlikti AIDS tyrimus, o tada paduoti savo vyriausybes į teismą.

Jei Montanjė ir kiti disidentai ekspertai teisūs dėl "didžiojo išmirimo", tai artimiausiu metu galima tikėtis maždaug 1-2 milijardų mirčių.

Jei šis apskaičiavimas atrodo nerimą keliantis, tuomet žmonės turėtų labiau atkreipti dėmesį į didėjantį visame pasaulyje išsivysčiusių nepageidaujamų padarinių, įskaitant vėžį ir širdies sutrikimus, skaičių. Net pati "Pfizer" turi ilgą savo vakcinų galimų nepageidaujamų reiškinių sąrašą, kurio devyni puslapiai, kuriuose išvardytos ligos, vos siekia paviršių.

Sekite Vaccines.news ir sužinokite daugiau apie tai, ką vyriausybės ir žiniasklaida slepia nuo žmonių apie vakcinas.

Žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą ir sužinokite daugiau apie VAIDS ir kitus pavojingus vakcinų šalutinius poveikius.

Šis vaizdo įrašas yra iš "Soundpilot" kanalo svetainėje Brighteon.com.

Šaltiniai:

DailyExpose.uk

AmericasFrontlineDoctors.org

EurasiaReview.com

Brighteon.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.05.2019 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis Valgomuoju česnaku

Valgomasis česnakas liaudies medicinoje. Netradicinė medicina. Česnakas laikomas geriausia priemone nuo aterosklerozės ir mažakraujystės. Prieš miegą pamirkykite delnus šiltame vandenyje su soda, po to ant nuospaudų uždėkite ma...

Skaityti daugiau

01.07.2019 laikas 18:13 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepta višta
Gaminame. Orkaitėje kepta višta. Prieš kepant vištą dedame į kepimo maišą arba rankovę ir rankovę užrišame. Kepame apie 1,5-2 valandos (priklausimai nuo dydžio), vidutinio karštumo orkaitėje. Likus pusei valandos iki kepimo pabaig...

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 12:18 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Leukomos gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Leukoma liaudies medicinoje, Leukoma, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo leukomos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicin...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau