Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 23

IVF klinikos teigia, kad iškart po to, kai buvo pradėtos naudoti kovidų "vakcinos", padaugėjo persileidimų ir kitų reprodukcinių sutrikimų

(Paranormal) Maždaug nuo šių metų kovo apvaisinimo in vitro (IVF) klinikose masiškai padaugėjo persileidimų ir kitų rimtų problemų, kurios, matyt, kilo dėl Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinų".

Amerikiečių verslininkas Stivas Kiršas (Steve Kirsch) sako, kad vienas "informatorius" jam sakė, jog persileidimų skaičius iš esmės padvigubėjo nuo tada, kai "vakcinos tėvas" Donaldas Trampas (Donald "father of the vaccine" Trump) paleido "Operation Warp Speed" injekcijas.

Į kliniką, kurioje, kaip teigiama, dirba informatorius, buvo pakviesta mokslų daktarė, kurios užduotis buvo išnagrinėti "visus įmanomus kintamuosius", galėjusius turėti įtakos tokiam staigiam šuoliui - pasirodo, visus įmanomus kintamuosius, išskyrus vieną.

Operacijos "Warp Speed" žabangos buvo visiškai neįtrauktos į tyrimą, todėl daktarė teigė, kad visoms šioms moterims "nebuvo nieko bendro". Ji iš esmės padarė išvadą, kad šis reiškinys yra "atsitiktinumas", neturintis paaiškinimo.

Vis dėlto kambaryje yra didelis dramblys - tai vakcinos. IVF klinikų problemos iš tiesų padažnėjo, kaip tik tuo metu, kai skiepus pradėjo stumti netikras "prezidentas" Džo Baidenas (Joe Biden).

Sveikatos nepriklausomybės aljanso (Health Independence Alliance) parengtoje 42 puslapių ataskaitoje aiškinama, kad dėl vakcinos persileidimų skaičius šoktelėjo nuo 28 iki 40 procentų, t. y. padidėjo 43 procentais.

Ataskaitoje taip pat pateikiami išsamūs pasakojimai apie neįgalumą, mirtis ir daugybę kitų nepageidaujamų reiškinių, aiškiai susijusių su injekcijomis.

"Išvada: Vakcinos turėtų būti nedelsiant sustabdytos", - rašo Kirschas apie ataskaitos išvadas.

IVF darbuotojai embrionų šuliniuose dabar pastebi "nežinomų teršalų"

Nuo kovo iki gegužės mėnesio persileidimų skaičius iš tiesų šoktelėjo daugiau nei 50 proc. Klinikos darbuotojai sako, kad anksčiau nieko panašaus nebuvo matę, ir visa tai įvyko iškart po to, kai buvo išleistos injekcijos.

Atminkite, kad IVF klinikos neseka kiekvieno asmens skiepijimo būklės. Jų nuomone, skiepai yra visiškai "saugūs ir veiksmingi", todėl į juos net neatsižvelgiama, kai reikia sekti reprodukcijos pokyčius.

Nepaisant to, iš karto įvyko labai staigių pokyčių, nes milijonai amerikiečių pasiraitojo rankoves, kad galėtų "atstatyti geresnį" (6uild 6ack 6etter), kaip vadinasi Bideno programa po pandemijos.

"Viena moteris kiekvieną kartą atėjusi labai patikimai paaukojo 30 ar daugiau kiaušialąsčių, iš kurių gaudavo nuo 5 iki 8 embrionų, - rašo Kiršas apie vieną konkretų atvejį. "Gegužės mėnesį ji antrą kartą pasiskiepijo ir po poros savaičių atėjo donorystei."

"Klinika buvo šokiruota: Visi embrionai buvo sustoję, kai juos patikrino penktą dieną. Nė vienas jų nepasiekė stadijos, kai formuojasi trofektoderma. Man sakė, kad būtent tokių dalykų galima tikėtis iš vakcinos".

Pranešama, kad šuliniuose su embrionais taip pat pastebėta "nežinomų teršalų". Šių teršalų iš tikrųjų pradėjo daugėti maždaug rugpjūčio mėnesį, praneša Kirschas.

Nepaisant to, IVF klinikos apie šias problemas viešai nepraneša. Vietoj to, vidiniai informatoriai turi kreiptis į teismą, kad išskleistų informaciją, nes jų vadovai ir juos įdarbinusios bendrovės akivaizdžiai nori išlaikyti tiesą paslaptyje.

"Kokie medikai leistų kam nors naudotis IVF klinikos paslaugomis, neturinčios jokių duomenų apie genus keičiančių injekcijų saugumą", - klausė vienas Kiršo substaklių skaitytojas. "Be abejo, tai yra netinkama praktika".

"Praėjusią savaitę tai nutiko man ir mano žmonai", - rašė kitas.

"Turėjome 12 gerų embrionų 3 dieną - viskas atrodė puikiai. Tada vystymasis sustojo. Penktą dieną nė vienas iš jų nepasistūmėjo iki patenkinamo lygio. Abu esame jauni, sveiki ir t. t. Aš esu purvinas nevakcininkas. Šį pavasarį jai buvo atlikti 2 skiepai "Pfizer".

Daugiau naujausių žinių apie kiniviruso injekcijas galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

SteveKirsch.substack.com

Yahoo.com

Drive.Google.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.09.2020 laikas 12:58 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti vištų ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais

O jau skonis šios vištienos, iškeptos su bulvėmis ir obuoliais, kvapni ir labai minkšta. Nieko nelaukite ir eikite gaminti!

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Nasturta gydo širdies ligas
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Smulkintų nasturtų žiedai, Nasturtų lapai

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 21:57 Receptai – Patiekalai Švelnus mėsos pyragas be terlionės su tešla

Tortas yra labai minkštas, švelnus ir sultingas, neužima daug laiko jį paruošti. Išsamų maisto paruošimo procesą žiūrėkite vaizdo įraše

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau