Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 11

Anksčiau sveika gorila mirė dėl daugybinių organų nepakankamumo po vakcinacijos nuo kovidų

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Gladys Porter zoologijos sode Braunsvilyje (Teksaso valstija) gyvenusi gorila Marta neseniai nugaišo po to, kai buvo "paskiepyta" nuo Wuhan koronaviruso (Covid-19).

Pasak pranešimų, prieš skiepijimą Marta buvo visiškai sveika. Tačiau po to jai greitai išsivystė "daugybinis organų nepakankamumas" ir balandžio 19 d. ji netikėtai nugaišo.

Neseniai pagimdžiusi Vakarų žemumų gorila Marta buvo labai laiminga ir labai sveika būtybė, kol jos imuninę sistemą sugadino jai skirta Fauci gripo injekcija. Toliau pateiktame vaizdo įraše matyti, kaip Marta žaidžia su savo kūdikiu ir jį myli.

Praėjusių metų liepą Gladys Porter zoologijos sodas paskelbė apie planus visus savo gyvūnus skiepyti nuo kova. Marta nebuvo išimtis, o dabar jos nebėra, nes zoologijos sodas nesugebėjo nustatyti, kad kovido skiepai yra depopuliacijos apgaulė.

"Kiek pavojingas buvo kovidas Gladiso Porterio zoologijos sodo gyvūnams?" - klausė Igoris Čudovas (Igor Chudov) savo substate. "Nelabai pavojingas. Zoologijos sodo duomenimis, nė vienas gyvūnas niekada nesusirgo COVID".

"Taigi dabar turime gražią ir klestinčią gorilų mamą, kuri mirė dėl kokios konkrečios priežasties? O jos jaunikliai dabar našlaičiai... Zoologijos sodas, žinoma, neprisipažįsta. Bet viskas iki skausmo akivaizdu."

Jaunoji mama taip pat mirė nuo "daugybinio organų nepakankamumo" po "Moderna" injekcijos; žiniasklaida teigia, kad šūvis to nesukėlė

Žmonės niekada nebuvo vienintelis globalistų taikinys, kai kalbama apie plandemijos naikinimo darbotvarkę. Pagal šį planą taip pat buvo numatyta naikinti gyvūnus ir net augalus.

Martos tragiška žūtis tikrai nebus paskutinė gyvūnų karalystėje, ypač jei zoologijos sodų prižiūrėtojai, kuriems išplautos smegenys, ir toliau puoselės kovaudžių isteriją, tikėdami vyriausybės pasakojimu apie šūvius.

Gladys Porter zoologijos sodo vyresnysis veterinarijos gydytojas daktaras Tomas deMaaras (Tom deMaar) vietos žiniasklaidai sakė, kad atlikus nekropsiją nustatyta, jog Marta patyrė "daugybę organų anomalijų, kurios savo ruožtu sukėlė gyvybę nutraukiančią kaskadą".

"Kaskada prasidėjo nuo fibrozinės širdies ligos, kuri sukėlė inkstų nepakankamumą", - pridūrė jis, nė žodžiu neužsimindamas apie Martai anksčiau skirtas injekcijas.

Panaši situacija susiklostė ir su 39 metų Kassidi Kurill, anksčiau buvusia sveika vieniša mama, kuri "mirė nuo daugybinio organų nepakankamumo" po "Moderna" injekcijų.

Šiuo atveju žiniasklaida paminėjo injekciją, tačiau konkrečiai kalbėdama apie tai, kad ji neva nėra Kurill mirties priežastis.

"Žinoma, laikraštis teigė, kad Kassidi "mirė ne nuo švirkšto", - rašo Chudovas. "Taip, ji mirė nuo organų nepakankamumo. Ne nuo dūrio. Kaip ir gorila Marta, kuri taip pat "staiga mirė nuo daugybinio organų nepakankamumo". Tiesa. Tai buvo nesusiję", - pridūrė jis.

"Mylinčios mamos Marta (gorila) ir Kassidi Kurill (žmogus) NEREIKĖJO mirti. Kieno konkrečiai gyvybes jos išgelbėjo? Visi turi Kovidą, taigi nėra taip, kad Marta ir Kassidi ką nors sustabdė".

Kažkas, kas skaito Chudovo Substaką, parašė, kad jos pačios tėtis mirė taip pat kaip Marta ir Kurillas. Ji kartu su juo šešias dienas laukė ligoninėje tikėdamasi teigiamo rezultato, kuris taip ir neatėjo.

"... gydytojai per tas dienas vis ateidavo, kad pasakytų, kas dar jo viduje nepavyksta", - rašė šis žmogus. "Tai buvo košmariška savaitė."

"Mane mirtinai siutina, kad niekas niekada nepripažins, jog tai padarė vakcina! Jei tai padarys, greičiausiai pradės kalbėti apie riziką ir atlygį, tarsi tai būtų priimtinas nuostolis. Kaip tai daro apie Martą ir Kasidę. Esu įsiutęs."

Kitas sarkastiškai rašė, kad zoologijos sodo gyvūnus reikia apsaugoti ir nuo kitų žmonių negalavimų, pavyzdžiui, keptų bulvyčių, automobilių, smurto naudojant ginklus ir nelaimingų atsitikimų važiuojant kalnų dviračiais.

"Tiesiog įšvirkškite jiems kuo daugiau medžiagos ir neklauskite", - pridūrė šis asmuo.

Naujausias žinias apie mirčių nuo Fauci gripo skiepų skaičių galite rasti svetainėje Genocide.news.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.08.2019 laikas 19:18 Receptai – Patiekalai Obuolių blyneliai: daug obuolių ir labai mažai miltų
Kaip pagaminti blynelius su obuoliais? Žinoma, galima pagaminti iš obuolių tyrelės ar pridėti kefyro vietoje obuolių sulčių. Bet galima pasigaminti ir kitaip. Manau, kiekvienam patiktu, kad blyneliuose būtų daug obuolių ir tik tru...

Skaityti daugiau

05.09.2018 laikas 14:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo valymui

Organizmo valymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo valymui, receptai organizmo valymui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

04.08.2019 laikas 17:42 Receptai – Patiekalai Čirviniai blynai

Maišome, iš pradžių šaukštu, po to plaktuvu. Čirvinių blynų tešla paruošta, kepame širdutės formos blynelius specialioje čirvinių blynų keptuvėje. Pagal šį receptą kepti čirviniai blynai saldoki, tad gali būti tiekiami tiesiog ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau