Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Balandžio » 7

Ar visi, kurie buvo "paskiepyti" nuo COVID, iki 2025 m. bus mirę?

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Didelės draudimo grupės generalinis direktorius advokatas Toddas Callenderis (Todd Callender) įspėja, kad tarp "visiškai paskiepytų" nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19) asmenų sparčiai didėja mirtingumas ir "visų rūšių ligos".

Callenderis per vaizdo pokalbį kalbėjo apie tai, kad mirtingumo perteklius išaugo 84 proc., o ligų perteklius padidėjo 1100 proc. Jis sakė, kad vien 2022 m. jo bendrovė tikisi, kad mirčių skaičius padidės 5 000 proc. ir tai yra operacijos "Warp Speed" komplimentas.

"Aš užsiimu sergamumo verslu", - skambučio metu aiškino Callenderis. "Beje, nemanau, kad tai atsitiktinumas, kad "Moderna" ką tik gavo licenciją savo vakcinai nuo ŽIV, kurią leidžiama naudoti skubos tvarka. Taigi, jie visiems davė AIDS, o čia jūsų išsigelbėjimas - dar viena vakcina."

Preliminariais Ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) 2021 m. mirtingumo duomenimis, numatomas mirčių skaičius - 2 948 273. Iš tikrųjų buvo 3 447 405 mirčių, o tai reiškia, kad tais metais buvo 499 132 mirčių perteklius.

Iki šiol 2022 m. perteklinių mirčių skaičiui padidėjus 5 000 procentų, Callenderio skaičiavimais, vien šiais metais Jungtinėse Valstijose gali mirti net 25 455 732 įskiepyti žmonės.

"Pridėkite prie to 2,95 mln. numatomų mirčių ir gausime rezultatą: iš viso 2022 m. mirs 28 405 732 žmonės", - pranešė Halas Turneris (Hal Turner).

Ar DoD žinojo apie būsimas masines COVID dūrio mirtis dar 2015 m.?

Tokiu tempu, darant prielaidą, kad ir toliau bus einama dabartine trajektorija, visi, kuriems buvo suleista injekcija nuo kinų gripo, iki 2025 m. bus mirę. Tai buvo prognozuojama ir gyventojų skaičiaus mažėjimo diagramose, kurios jau daugelį metų skelbiamos Deagelio (Deagel) svetainėje.

Prieš informacijos ištrynimą Deagel.com prognozavo, kad 2025 m. JAV gyventojų skaičius sumažės 100 mln. žmonių. Vokietijoje per tą patį laikotarpį turėtų gyventi 25 mln. žmonių mažiau.

"Maždaug trečdalis Vokietijos gyventojų lieka nevakcinuoti", - aiškino Turneris. "Šiandien gyventojų yra 83 milijonai, taigi Deagelio ataskaita gali būti gana tiksli."

Kadangi "Deagel" veikia nuo 2015 m., atrodo, kad jai vadovaujantis Gynybos departamento (GD) vyrukas bent jau nuo to laiko žinojo, kad bus plandemija ir kad daugelis, jei ne visi, nuo jos "paskiepyti" žmonės netrukus mirs.

"Deagelis visada prognozavo 2025 metus, - sakė Terneris. "Skaičiai galėjo svyruoti, bet data niekada nesikeitė."

Dabar taip pat žinome, kad Didžioji farmacija ir Maisto ir vaistų administracija (FDA) bent jau pastaruosius pusantrų metų, o greičiausiai ir gerokai anksčiau, žinojo, kad COVID-19 "vakcinos" pažeidžia imuninę sistemą ir sukelia nuo antikūnų priklausomą sustiprėjimą (ADE).

Iš esmės, dabar skiepytieji serga vakcinomis sukelta AIDS (VAIDS) ir bet kurią akimirką gali patirti mirtiną citokinų audrą (ADE). Kai kuriems tai jau įvyko ir jie dabar serga lėtinėmis ligomis arba yra mirę. Kitų atveju laikas parodys, kas su jais nutiks.

"Šią savaitę penkiolika visiškai vakcinuotų ir sustiprintų profesionalių tenisininkų turėjo pasitraukti iš Majamio atvirojo čempionato dėl krūtinės skausmų", - rašė "Natural News" skaitytojas. "Išvadas darykite patys."

"99,9 % žmonių atlieka daugiau tyrimų dėl naudoto automobilio nei dėl bet kokios vakcinos, kurią jie gali pasiskiepyti", - rašė kitas. "Už vaxerį dažniausiai pasisako tas, kuris yra atlikęs nulį tyrimų".

"Vakcinos istoriškai buvo minkšti žudantys biologiniai ginklai, įvilkti į "Hegelio dialektiką" kaip... "didžiausias žmonijos pasiekimas", - pridūrė dar kažkas. "Vakcinos neabejotinai buvo plėšrūnų klasės "didžiausias pasiekimas", kurio tikslas - 1. apgauti avių klasę, kad ji nuodytų save, ypač savo vaikus, ir, antra, padaryti SUKČIŲ pramonę turtingesnę ir galingesnę, nei jie patys svajojo."

Visą interviu su Toddu Calenderiu rasite Brighteon.com:

Naujausias naujienas apie Fauci skiepus nuo gripo rasite svetainėje ChemicalViolence.com.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 21:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Šlapimo pūslės akmenligės gydymui
Šlapimo pūslės akmenligė liaudies medicinoje, Šlapimo pūslės akmenligė, receptai nuo šlapimo pūslės akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolė...

Skaityti daugiau

04.06.2019 laikas 21:34 Receptai – Patiekalai Varškės pyragaičiai «Varškėčiai»

Manau, kad kiekviena mama savo vaikui gamina varškėčius, bet jie ne visada būna purūs ir minkšti. Aš jums pasakysiu, kaip greitai ir labai skaniai pasigaminti varškėčius. Labai svarbu, įtikti savo vaikams skaniais patiekalais.<...

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 21:38 Receptai – Patiekalai Itališki sausainiai. Jums būtinai patiks
Šie skanūs, minkšti, kvapnūs sausainiai nepaliks jus abejingus! Šis receptas yra labai paprastas, o sausainiai giriami, ne vieną kartą. Kaip pasigaminti itališkus sausainius žiūrėkite vaizdo medžiagoje.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau