Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Birželio » 10

Beveik visa Australija yra visiškai patikrinta dėl kovidų, tačiau mirčių skaičius sparčiai auga

Uh oh. Australijoje vykdyta masinė Wuhan koronaviruso (Covid-19) "skiepijimo" kampanija nedavė žadėtų rezultatų.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Užuot pavertusios žemyną "Down Under" utopija, injekcijos, kurias gavo beveik visi šalies gyventojai, nes daugelyje vietovių jos buvo priverstinės, sukėlė mirčių bangą, kuri nerodo jokių ženklų, kad artimiausiu metu sulėtės.

Gegužės 25 d. Australijos vyriausybė pranešė, kad 2022 m. pradžioje mirčių skaičius visoje šalyje buvo 21 proc. didesnis nei įprastai. Atmetus net tas mirtis, dėl kurių buvo kaltinamas "kovidas", Australijoje mirtingumas vis tiek 10 proc. viršijo normą.

Bet palaukite! Argi skiepai neturėjo sumažinti mirčių skaičių? Juk būtent tai buvo žadėta. Tačiau tikrovė yra visiškai priešinga tam, kas buvo žadėta.

Viktorijoje, antroje pagal gyventojų skaičių Australijos valstijoje, mirštamumas yra net didesnis nei bendras šalies rodiklis. Taip yra nepaisant to, kad Viktorijoje buvo taikomi vieni iš agresyviausių Australijoje užraktų ir smūgių mandatų.

Remiantis duomenimis, mirčių skaičius Viktorijoje, palyginti su įprastu vidurkiu, išaugo 27 proc. Tai stulbina, turint omenyje visa tai, ką šios valstijos gyventojai išgyveno, kad "išlygintų kreivę".

"Australijos mirčių šuolis ypač stulbina, nes 2020 m. ir didžiąją 2021 m. dalį Australijoje nebuvo mirčių pertekliaus - ir mažai Covid", - rašo Aleksas Berensonas (Alex Berenson) savo substate.

"Taigi įprasti alternatyvūs paaiškinimai negali pasitvirtinti. Šuolis negali būti pavėluotos medicininės priežiūros ar "ilgo Covid" (kad ir kas būtų ilgas Covid) rezultatas. Be to, Australijos orai ir geografinė padėtis labai skiriasi nuo Europos šalių, kurios dabar praneša apie per didelį mirčių skaičių."

Šiandien Australijoje nuo "covid" miršta daugiau žmonių nei prieš pradedant naudoti "vakcinas"

Dar viena nedidelė faktinė aplinkybė, kurią verta paminėti, yra ta, kad didžioji dalis šių metų sausio ir vasario mėnesiais Viktorijos valstijoje užregistruotų perteklinių mirčių buvo ne kardiologinio pobūdžio, o daugiausia susijusios su diabetu ir demencija - abiejų šių ligų atvejų buvo apie 30 proc. daugiau nei įprastai.

Tai verta paminėti, nes įvairiuose moksliniuose žurnaluose, taip pat federalinėje pranešimų apie nepageidaujamus įvykius, susijusius su vakcinomis, sistemoje (Vaccine Adverse Event Reporting System, VAERS) paskelbtose ataskaitose atkreipiamas dėmesys į diabeto sutrikimų atvejus po kovid mRNA (angl. messenger RNA) injekcijų, kurios buvo plačiai paplitusios visoje Viktorijoje.

"Taip pat dažnai pasitaiko nepatvirtintų istorijų apie pagyvenusius žmones, kuriems sparčiai pablogėja psichika, ypač po antrojo ar stiprinamojo švirkšto", - toliau pažymi Berensonas.

Įdomu tai, kad Australijoje taip pat padaugėjo su kovidu susijusių mirčių, nepaisant to, kad beveik visa šalis jau yra visiškai paskiepyta. Iš tikrųjų su kovidu susijusių mirčių skaičius šiandien yra didesnis nei prieš pradedant skiepyti nuo Fauci gripo pagal operaciją "Warp Speed".

Dėl griežtų apribojimų Australijoje, dėl kurių žmonės ištisus mėnesius buvo laikomi užsidarę namuose, masiškai imtasi skiepų, kurie buvo žadami kaip išsigelbėjimas nuo visos tironijos. Dabar, kai visi laikėsi, šalis serga kaip niekada anksčiau.

"Australai noriai priėmė "Covid" skiepus ir skiepijasi gerokai dažniau nei amerikiečiai", - aiškina Berensonas. "[Devyniasdešimt penki] procentai 16 metų ir vyresnių žmonių Naujajame Pietų Velse, didžiausioje šalies valstijoje, buvo paskiepyti. [Šešiasdešimt keturi] procentai buvo paskiepyti."

"Tačiau, nepaisant (ar dėl) šių labai aukštų skiepijimo rodiklių, "Omicron" atėjimas sukėlė nesiliaujančią infekcijų ir mirčių bangą visoje Australijoje."

Naujojo Pietų Velso vyriausybė pranešė, kad 82 iš 98 žmonių, kurie mirė nuo "kovido" per savaitę, pasibaigusią gegužės 28 d., buvo visiškai pasiskiepiję. Šešiasdešimt keturi iš jų taip pat buvo "pagausinti".

Kitaip tariant, skiepai yra nesėkmingi ir žudo žmones į kairę ir į dešinę - nebent, žinoma, tikslas niekada nebuvo gelbėti gyvybes, o jas nutraukti.

Naujausias naujienas apie kovidinių skiepų sukčiavimą galite rasti adresu Immunization.news.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite kas teisus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.01.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis kaštonais
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Paprastasis kaštonas liaudies medicinoje, kaštonais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

Skaityti daugiau

09.11.2017 laikas 10:46 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (liepžiedžiai, mėtos)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: liepos žiedai, mėta, šeivamedžio juodugio žiedų, vanduo.

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:01 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais

Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais. Voveraites nuvalome, nuplauname, didesnes pasmulkiname. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus ir pakepiname pusžiedžiais ar labiau smulkintą svogūną. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau