Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Kovo » 17

CDC duomenys rodo, kad po COVID-19 vakcinos paskyrimo tūkstantmečio amžiaus žmonių mirčių skaičius išaugo 84 %

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Ligų kontrolės ir prevencijos centrų (CDC) duomenys įrodo, kad Jungtinėse Amerikos Valstijose po to, kai buvo įvestas skiepų nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19) skiepų mandatas, tarp tūkstantmečio gyventojų smarkiai padaugėjo mirčių.

Remiantis šiais duomenimis, tūkstantmečio karta JAV vien per antrąjį 2021 m. pusmetį patyrė daugiau kaip 61 000 perteklinių mirčių.

Edwardas Dowdas (Edward Dowd), buvęs Volstrito investicinės bendrovės "BlackRock" portfelio valdytojas, padaręs karjerą iš skaičių skaičiavimo priimant svarbius investicinius sprendimus, neseniai paviešino CDC duomenų analizę.

Socialinės žiniasklaidos tinklalapyje Gettr, kuriame E. Dowdas pirmą kartą paskelbė savo analizės rezultatus, jis rašė, kad tūkstantmečio karta patyrė "Vietnamo karo įvykį", pažymėdamas, kad per šį konfliktą žuvo 58 000 amerikiečių.

"Supraskite, kad šie duomenys gauti iš CDC", - sakė "The New American" žurnalistas Benas Armstrongas (Ben Armstrong) savo laidos žiniasklaidos tinkle "The Ben Armstrong Show" epizode.

"Taigi, žinote, greičiausiai viskas yra dar blogiau, nei aš pranešu, nes, žinote, CDC nebuvo atviras ir visa kita", - tęsė jis. (Susiję su: "Šia tema kalbama apie tai, kad CDC, kaip ir kiti medikai, yra labai svarbūs: Mirtingumas dėl visų priežasčių JAV padidėjo 40 proc., palyginti su iki pandemijos buvusiu lygiu).

"Galima sakyti, kad CDC vykdė Vietnamo karą prieš tūkstantmečio gyventojus, - sakė Armstrongas. "Ir aš manau, kad tai yra žemo lygio dalykas, žmonės. Tam pasitelkiama CDC, kuri slėpė ir melavo visiems [apie] savo dalykus, todėl žinote, kad tai turi būti žemo lygio. Taip ir turi būti. Tai yra tai, kas, jų manymu, atrodo gerai."

Tūkstantmečio vaikai dėl COVID-19 vakcinų patyrė "didžiausią per visą istoriją mirtingumo perviršį"

Duodamas interviu Steve'o Bannono laidai "War Room", Dowdas tai, ką nustatė, apibūdino kaip "šokiruojantį" ir pavadino "blogiausiu, manau, istorijoje mirtingumo pertekliumi".

Remiantis Dowdo atlikta analize, 2021 m. rudenį JAV tūkstantmečio gyventojų, arba 25-40 metų amžiaus žmonių, mirtingumo perteklius padidėjo 84 proc.

Tai buvo didžiausias perteklinio mirtingumo padidėjimas tarp visų amžiaus grupių praėjusiais metais. Jis buvo septynis kartus didesnis nei perteklinis mirtingumas tarp tyliosios kartos, gimusios 1928-1945 m., atstovų, kurių jauniausiems šios kartos nariams buvo 76 metai.

Dowd duomenys taip pat pabrėžia, kad perteklinių mirčių šuolis ištiko tūkstantmečio kartos atstovus tuo pačiu metu, kai buvo įvesti įpareigojimai skiepytis COVID-19 vakcina.

"Ir tada [mirčių perteklius] vėl paspartėjo metų pabaigoje", - sakė Dowd. Tai sutampa su laiku, kai Jungtinėse Valstijose buvo įvestos COVID-19 stiprinamosios vakcinos.

"Manau, kad tai yra "dūminis ginklas", rodantis, kad vakcinos sukelia per didelį mirtingumą visose amžiaus grupėse", - sakė Dowd. "Taigi, ketinu paskelbti žodį. Tai senas žodis, bet jį reikėtų vėl įtraukti į pokalbį. Jis vadinamas democidu: Mirtis dėl valdžios. Taigi vyriausybė, vykdydama įgaliojimus, nužudė žmones".

Dowdas pažymėjo, kad apskaičiuota 61 000 perteklinių mirčių tarp tūkstantmečio žmonių 2021 m. yra žemas įvertis. "Reikia laiko, kad būtų pranešta apie tūkstantmečio amžiaus žmonių mirtis, nes paprastai tai nėra mirtys ligoninėse", - sakė jis. "Taigi, šie duomenys bus atnaujinti ir tikriausiai parodys, kad ši nerimą kelianti tendencija tęsiasi."

Dowdas sakė, kad rengiant ir analizuojant duomenis jis dirbo su draudimo ekspertu. Jis taip pat bendradarbiavo su informatoriumi Bruku Džeksonu (Brook Jackson), kuris pagal sutartį dirbo viename iš "Pfizer" vakcinos klinikinių tyrimų.

Pažįstamas iš Volstrito, kurį Dowdas vadino vyresniuoju vyriausiuoju rizikos pareigūnu arba aktuaru, sužinojo apie Dowdo tyrimą ir paprašė palyginti užrašus. Tai leidžia Dowdui manyti, kad finansų bendruomenė netrukus sureaguos į vakcinų sukeltą mirčių perteklių.

"Jei esate Volstryte ir vis dar manote, kad "Pfizer" ir "Moderna" yra geri pirkiniai, turiu jums naujienų: Netrukus prasidės tam tikri katalizatoriai, kurie tikriausiai nebus palankūs šių akcijų turėjimui", - sakė Dowd. Jis pridūrė, kad federalinės vyriausybės didžiosioms farmacijos bendrovėms suteikta atsakomybės apsauga šį kartą tikriausiai jų neapsaugos.

Daugiau istorijų apie COVID vakcinų sukeltas mirtis rasite svetainėje VaccineDeaths.com.

Žiūrėkite šį "Beno Armstrongo šou" epizodą, kuriame laidos vedėjas Benas Armstrongas išsamiai aptaria CDC duomenis, įrodančius, kad JAV smarkiai padaugėjo tūkstantmečių mirčių po to, kai buvo įvestas įpareigojimas skiepytis COVID-19 vakcinomis.

Šaltiniai:

Brighteon.com

WND.com

GlobalResearch.ca

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.08.2019 laikas 19:39 Receptai – Patiekalai Vyniotinis „Napoleonas“. Skanesnio ir greitesnio nieko nebandžiau

Labai patariu pasigaminti! Pabandykite pasigaminti tortą „Napoleonas“ – nepasigailėsite! Šis skanus pyragas susideda tik iš 3 ingredientų. Skanus, švelnus ir tiesiog tirpsta burnoje.

Skaityti daugiau

13.10.2019 laikas 11:16 Receptai – Patiekalai Šokoladinis Pyragas Su Karamele + Receptas (Video)

Pirma paruoškite pyrago pagrindą. Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite cukrų, aliejų ir išmaišykite el. maišytuvu. Maišant supilkite vanilės ekstraktą ir pasukas. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius, kep...

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 20:29 Receptai – Patiekalai Vištienos krūtinėlė marinuota su majonezu

vištienos krutinėle, vištienos krutinėles receptas, vištienos kepsneliai, vištienos file, vištienos kepsnys

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau