Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gegužės » 22

Masinis išmirimas: per 60 dienų po skiepijimo COVID-19 mirė beveik 180 000 žmonių - Anglija paskelbė stulbinantį pripažinimą

Anglijos nacionalinis statistikos biuras (ONS) atskleidė, kad nuo 2021 m. sausio mėn. iki 2022 m. kovo mėn. iš viso 69 466 žmonės mirė per 28 dienas, o 178 874 žmonės mirė per 60 dienų po to, kai jiems buvo suleista vakcina nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19).

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

ONS duomenis apie mirtis pagal skiepijimo statusą paskelbė gegužės 16 d. Ataskaitoje buvo pateikta diagrama "Mirusiųjų skaičius per 28 dienas nuo COVID-19 vakcinacijos Anglijoje".

Bendras mirčių skaičius buvo suskirstytas į 7 953 asmenis, kurių mirties rezultatas buvo teigiamas dėl viruso, ir 61 513 asmenų, kurie mirė dėl kitų priežasčių per 28 dienas po skiepijimo. Per tą patį laikotarpį iš viso 14 049 žmonės mirė nuo koronaviruso ir 164 825 žmonės mirė dėl kitų priežasčių per 60 dienų po skiepijimo.

Duomenys buvo paskelbti po dešimčių informacijos laisvės užklausų, pateiktų įvairioms valstybinėms institucijoms, kuriose buvo prašoma sužinoti, kiek žmonių mirė po skiepų.

Be to, Jungtinės Karalystės Sveikatos apsaugos agentūros vakcinų priežiūros ataskaitoje nurodyta, kad 92 proc. visų kovo mėn. su pandemija susijusių mirčių Anglijoje buvo tarp paskiepytų gyventojų.

Vyriausybės manipuliavo duomenimis, kad padidintų COVID-19 pandemijos mastą

Dr. Normanas Fentonas (Norman Fenton), Londono Karalienės Marijos universiteto Rizikos informacijos valdymo profesorius, svečiuodamasis laidoje "The Defender Podcast" kritikavo viso pasaulio vyriausybes dėl manipuliavimo COVID-19 pandemijos duomenimis.

"Nuo pat pradžių buvo aišku, kad dauguma vyriausybių pateiktų duomenų - ne tik Jungtinės Karalystės vyriausybės, bet ir daugumos vyriausybių visame pasaulyje - yra klaidinantys, nes jie pagrįsti labai lengvai manipuliuojamais statistiniais duomenimis", - sakė Fentonas laidos vedėjui Robertui F. Kenedžiui (Robert F. Kennedy) jaunesniajam.

Per visą pandemijos laikotarpį Fentonas atidžiai nagrinėjo ir kritikavo, kaip pareigūnai naudojo duomenis priimdami sprendimus dėl uždarymo, tyrimų ir vakcinų.

Jis atkreipė dėmesį, kad iš karto buvo skubama daryti išvadas, kurios tarsi rėmėsi pernelyg supaprastintais duomenimis apie susirgimų ir mirčių skaičių. Problema buvo ta, kad įtakingi asmenys ir sprendimus priimantys asmenys labai lengvai naudojo duomenis, kad jie atitiktų tam tikrus pasakojimus, kuriais buvo perdėtas krizės mastas.

Fentono komanda paskelbė vienus iš pirmųjų tyrimų, kuriuose pateikti tikslesni infekcijų ir mirčių skaičiaus įverčiai, palyginti su oficialiais įverčiais, kurie, pasak jo, buvo pagrįsti klaidingais duomenimis. Tyrimai parodė, kad virusas buvo labiau paplitęs, nei žmonės manė, bet toli gražu ne toks pavojingas, kaip buvo teigiama.

Toliau laidoje jis taip pat išsakė susirūpinimą dėl klaidingų polimerazės grandininės reakcijos (PGR) tyrimų.

"Iš pradžių buvome priversti manyti, kad PGR testas yra tikslus diagnostinis testas. Tačiau vėliau, žinoma, išsiaiškinome, kad tai netiesa. Ir to poveikis buvo katastrofiškas", - sakė jis.

PGR testų naudojimas taip pat buvo klaidingas, nes šie testai iš esmės yra apgaulingi ir niekada nebuvo skirti ar sukurti kaip ligos diagnostikos priemonė.

Kenedis su tuo sutiko, sakydamas, kad pandemijos mastas buvo nepaprastai ir apgaulingai padidintas netinkamai naudojant PGR testą. Jis pridūrė, kad informacija apie mirtis po skiepijimo taip pat buvo manipuliuojama, nes oficialiai buvo teigiama, kad vakcina yra vienintelis būdas apsaugoti žmones nuo sunkių ligų ir mirčių.

Duomenys, pakoreguoti atsižvelgiant į neteisingą klasifikavimą, rodo, kad mirtingumo pikas pasiekiamas netrukus po skiepijimo. "Dabar, žinoma, gali būti, kad tai iš tiesų yra žmonės, kurių imunitetas iš tiesų sunkiai nusilpęs. Be to, skiepijimas gali tiesiog paankstinti mirtį, kuri ir taip būtų ištikusi netrukus po skiepijimo", - sakė Kenedis.

Vis dėlto lieka faktas, kad šimtai tūkstančių, jei ne milijonai, mirė netrukus po to, kai buvo suleista COVID-19 vakcina.

Naujausių žinių apie COVID-19 pandemiją ieškokite svetainėje Pandemic.news.

Toliau žiūrėkite vaizdo įrašą apie Anglijos žingsnį nutraukti COVID kaukių ir pasų naudojimą.

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.06.2019 laikas 11:50 Receptai – Patiekalai Gardžių čeburekų receptas

Gaminame. Čeburekai Kiaušinių trynius dedame į didesnį dubenį, išplakame, beriame druską, pilame šiltą vandenį ir išmaišome. Į tą patį dubenį dalimis sijojame miltus ir užminkome tešlą Ji gali atrodyti kietoka, bet aliejus turė...

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 18:46 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė

Skaityti daugiau

16.11.2017 laikas 10:36 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (alavijas, beržas, liepa)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: medėjančio alavijo lapai, beržo pumpurai, liepos žiedai, medus, alyvuogės.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau