Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Kovo » 17

"Pfizer" generalinis direktorius Albertas Bourla pareiškia, kad ketvirtasis COVID švirkštas "dabar yra būtinas"

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Kaip ir buvo prognozuota, Didžiosios farmacijos mašina jau kalba apie ketvirtosios Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" stūmimą masėms, panašiai kaip skiepai nuo sezoninio gripo.

Pfizer generalinis direktorius Albertas Bourla (Albert Bourla) pasirodė CBS žinių laidoje "Face the Nation" su Margaret Brennan, kad pateiktų iš anksto parengtą kalbą apie tai, kaip žmonėms reikės ketvirtos injekcijos, kad išliktų "atsparūs" Fauci gripui.

"Ar manote, kad kiekvieną rudenį turėsime ruoštis COVID stiprinančiajai injekcijai, lygiai taip pat, kaip skiepijamės nuo gripo?" Brennan paklausė Bourlos.

"Manau, kad taip", - atsakė jis.

"Atsiranda daugybė variantų, o omikronas buvo pirmasis, kuris sugebėjo sumaniai apeiti mūsų teikiamą imuninę apsaugą. Bet ir tvarka, apsaugos trukmė nėra labai ilga. Taigi, mes stengiamės sukurti ne tik vakciną, kuri apsaugotų nuo visų variantų, įskaitant omikroną, bet ir tokią, kuri galėtų apsaugoti bent metus."

Toliau galite žiūrėti ištrauką iš laidos.

Pasak Bourlos, būtina, kad žmonės gautų "ketvirtą injekciją", nes trečioji injekcija, kuri iš pradžių buvo vadinama "stiprinamąja", "ne taip gerai apsaugo nuo infekcijų ir veikia ne taip ilgai".

"Šiuo metu apsauga, kurią gauname iš trečiojo skiepo, yra pakankamai gera, iš tikrųjų gana gera hospitalizacijų ir mirčių atveju", - sakė Bourla, nors ir pripažino, kad trečiasis skiepas yra beveik nenaudingas infekcijų atveju.

"Mes kaip tik teikiame duomenis FDA ir lauksime, ką pasakys kiti ekspertai, nepriklausantys "Pfizer"."

Bourla nori, kad visi kasmet būtų skiepijami "Pfizer" COVID injekcijomis

Socialinės žiniasklaidos platformose, pavyzdžiui, "Twitter", žmonės buvo uždrausti už tai, kad sakė tą patį, ką dabar pripažįsta Bourla, beje, apie tai, kad skiepai neveikia taip, kaip teigiama. Tačiau kažkodėl Bourla visada gali sakyti, ką nori.

Vienu metu A. Bourla iš tikrųjų ragino tėvus, kurie skelbia "dezinformaciją" apie jo "Pfizer" skiepus, bausti kaip nusikaltėlius.

Bourlos bendrovė taip pat teigė, kad "didžiuojasi galėdama būti kartu su Kinijos lyderiais", kurie yra vieni iš daugelio globalistinių partnerių, stumiančių naujas farmacijos "naujoves", tokias kaip Fauci skiepai nuo gripo. Bourla sakė, kad "Pfizer" dabar "labai uoliai" dirba, kad sukurtų metinę injekciją, kuri esą visus metus užtikrins apsaugą nuo visų Fauci gripo versijų, apie kurias neišvengiamai paskelbs Baltieji rūmai ir jų korporacijų kontroliuojami žiniasklaidos partneriai.

"Gana drąsu, kad jis dar nepabėgo iš šalies", - rašė vienas komentatorius apie Bourlą.

"Jis tikrai neskaito kambario", - juokavo kitas apie tai, kad Bourla aiškiai nesupranta, kaip dauguma žmonių jaučiasi dėl jo injekcijų.

"Daugiau niekada nepasitikėsiu nei gydytoju, nei jokia vyriausybine agentūra, bandančia mums nurodyti, ką daryti, kad būtume "saugūs", - rašė kažkas kitas. "Pernelyg daug jų pardavė savo sielas ir gali rūpintis mūsų asmenine sveikata; tik geria "kool-aid" ir seka globalistų darbotvarkę".

Kitas nurodė, kad jei Bourla įgyvendins savo norą dėl ketvirtosios COVID "stiprinamosios" injekcijos, neabejotinai bus penktoji, šeštoji, septintoji ir dar begalė papildomų injekcijų, kurios bus stumiamos masėms.

"Šis vyrukas vilkina laiką ir laukia nupirkto pritarimo kitai mRNA ligos panacėjai", - užsiminė kažkas kitas. "Dabar jau sukurta infrastruktūra kitam masiniam žemos temperatūros produkto platinimui. Jie nesiruošia leisti visko paleisti. Iki tol pumpuos stiprintuvus".

Daugiau susijusių naujienų apie Vuchano koronaviruso (COVID-19) "vakcinas" rasite svetainėje ChemicalViolence.com.

Šaltiniai:

CitizenFreePress.com

Afinalwarning.com

Citizens.news

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 12:39 Receptai – Patiekalai Purūs amerikietiški blyneliai pusryčiams
Nuostabiausias receptas, kaip pasigaminti purius amerikietiškus blynelius pusryčiams sau ir savo šeimai. Receptas ir video medžiaga.

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai cholesterolio gydymui
Cholesterolis liaudies medicinoje, cholesterolis, cholesterolio gydymas, receptai, cholesterolio receptas, vaistažolės, vaistažolės cholesteroliui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradici...

Skaityti daugiau

10.09.2018 laikas 09:29 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti

Nervinės ligos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti, nervinės ligos, receptai nervams nuraminti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau