Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 25

"Covid" vakcinos - "pavojingiausias biologinis vaistas žmonijos istorijoje", sako daktaras Peteris McCulloughas

(Paranormal) Neseniai vykusiame internetiniame COVID mokslo simpoziume, kurį organizavo organizacija "Gydytojai už COVID etiką", pasauliui buvo pateikti kol kas išsamiausi įrodymai prieš Vuchano koronaviruso (Covid-19) "skiepus".

Ši tarptautinė grupė, kuri jau seniai priešinasi masiniam skiepų nuo Fauci gripo diegimui, teigė, kad injekcijų išprovokuota žmogaus imuninė sistema, aptikusi sintetinius smaigų baltymus, galiausiai gali pulti savo audinius (autoimuninė liga).

Dėl to jau įvyko neapsakomai daug tūkstančių mirčių, nors dauguma jų niekada nepatenka į vyriausybines duomenų bazes. Daugybė pranešėjų, tarp jų ir daktaras Peteris McCulloughas, kuris taip pat jau seniai pasisako prieš injekcijas, atskleidė mokslinius įrodymus, pagrindžiančius šiuos ir kitus teiginius.

Beje, P. McCulloughas (Peter McCullough) iš tikrųjų yra pareiškęs, kad kovidų "vakcinos" yra "pavojingiausias biologinis vaistas žmonijos istorijoje". Jis išlieka vienas iš garsiausių dabartinės darbotvarkės priešininkų.

Simpoziume pranešimą taip pat skaitė vokiečių patologas ir profesorius daktaras Arne Burkhardtas (Arne Burkhardt), turintis daugiau kaip 40 metų darbo šioje srityje patirtį. Jis atliko savo tyrimus, kuriuose tyrė 15 skirtingų pacientų, kuriems buvo atliktas skrodimas, audinius ir organus.

Aštuonių iš jų kūnai buvo moterų ir septynių vyrų, visų amžius - nuo 28 iki 95 metų. Kiekvienas iš šių asmenų mirė praėjus nuo septynių dienų iki šešių mėnesių po injekcijos.

Burkhardtas nustatė, kad beveik visais atvejais dėl injekcijų jų kūnai savaime sunyko. Nustatyta, kad tam tikros rūšies imuninės ląstelės, vadinamos limfocitais, įsiskverbė į įvairias kūno dalis ir galiausiai sukėlė ankstyvą mirtį.

Burkhardtas pristatė skaidres, kuriose buvo matyti, kad limfocitai ypač įsiskverbė į širdies raumenį ir sukėlė sisteminį uždegimą. Atsiradę pažeidimai buvo nedideli ir greičiausiai nepastebėti, "tačiau vos kelių raumens ląstelių sunaikinimas gali turėti pražūtingą poveikį", - perspėjo jis.

"Jei uždegiminė infiltracija randama ten, kur duodamas impulsas širdies susitraukimui, tai gali sukelti širdies nepakankamumą", - toliau sakė jis.

Taip pat buvo nustatyta, kad limfocitų invazija vyko ir į kitus gyvybiškai svarbius organus, tokius kaip kepenys, inkstai, gimda, smegenys, skydliaukė ir oda - visuose šiuose organuose buvo autoimuninio pažeidimo požymių.

Kiek mRNA nuodų gali ištverti organizmas, kol jis pradės kapoti?

Kanados mikrobiologas ir profesorius daktaras Maiklas Palmeris (Michael Palmer), apibendrindamas Burkhardto pranešimą, paaiškino, kad kiekvienas, turintis sąžiningą medicininį išsilavinimą, aiškiai pamatys, "koks pražūtingas gali būti šių vakcinų poveikis, bent jau tiems, kurie miršta po vakcinacijos".

"Dabar taip pat žinome, kodėl valdžios institucijos labai abejojo dėl tokių aukų skrodimų", - pridūrė Palmeris.

Kalbant apie tai, kodėl kai kurių žmonių po injekcijos neištinka toks kraštutinis likimas, Palmeris įspėjo, kad bendra per visą gyvenimą gaunama pasiuntinių RNR toksinų dozė yra ribota, o tai rodo, kad ji skiriasi priklausomai nuo žmogaus.

Kadangi trūksta eksperimentinių duomenų, nežinoma, kokios yra šios ribos. Ir, pasak Palmerio, tai yra "vienas didžiausių šių vakcinų skandalų, kad nebuvo atlikti jokie tinkami toksiškumo tyrimai".

Iš tyrimų su gyvūnais žinome, kad skiepų turinys neišlieka injekcijos vietoje. Jie cirkuliuoja visame organizme, jungiasi su receptoriais ir dengia kraujagysles, o tai daugeliui žmonių sukelia krešėjimą ir pernelyg didelį kraujavimą.

Ilgalaikė rizika iš tikrųjų bus akivaizdi, kai švirkštų turinys iš tikrųjų ilgainiui pateks į žmonių organizmus. Tikėtina, kad artimiausiais mėnesiais ir metais plačiai paplis mirtis dėl, atrodytų, jokios konkrečios priežasties.

Daugiau susijusių naujienų apie Fauci skiepus nuo gripo rasite svetainėje Genocide.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.06.2019 laikas 14:49 Receptai – Patiekalai Pyragas prie arbatos per 5 minutes. Viską sumaišiau ir į orkaitę
Paprastas ir skanus naminis pyragas! Išsamų torto paruošimą žiūrėkite vaizdo medžiagoje.

Skaityti daugiau

09.09.2019 laikas 20:06 Receptai – Patiekalai Nuostabus pyragas su sūriu, kurį galima kepti kiekvieną dieną

Pasigaminkime skanų pyragą su sūriu. Receptas labai paprastas. Vaikai, šį pyragą mėgsta labiausiai!

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 06:22 Receptai – Patiekalai Skanūs bulviniai blynai su morkomis

Skanūs bulviniai blynai su morkomis. Bulvinių blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau