Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 3

Izraelio masinio skiepijimo košmaras dar labiau paaštrėjo, per 6 mėnesius užfiksuota daugiausia naujų kovidų atvejų

Remiantis pranešimais, Izraelyje sparčiai plinta Moronio (Omicron) Vuchano koronaviruso (Covid-19) atmaina.

Nepaisant to, kad Izraelis turi autoritarinę policinę valstybę, kurioje beveik visi piliečiai, norėdami gyventi, privalo "skiepytis", dabartinė visuomenės sveikatos būklė, bent jau kalbant apie "teigiamus" tyrimų rezultatus, yra liūdna.

Laikraštis "Times of Israel" (ToI) praneša, kad visoje šalyje naujų užsikrėtimo maronika atvejų skaičius patrigubėjo. Duomenys rodo, kad dabar per dieną teigiamų testų sulaukia apie 1 800 izraeliečių.

Tai - per šešis mėnesius pasiektas rekordinis skaičius šalyje, nepaisant to, kad skiepų programa yra viena agresyviausių pasaulyje.

Šalies Sveikatos apsaugos ministerija teigia, kad praėjusį šeštadienį patvirtintų maronikos atvejų skaičius pasiekė 1118, o tai yra daugiau nei trigubai daugiau nei ankstesnį antradienį nustatytas 341 užsikrėtimo atvejis.

Ministerija savo pranešime pridūrė, kad dar 861 užsikrėtęs asmuo "labai įtariamas" kaip maronikas, tačiau dar nepatvirtintas.

Ši naujausia viruso "banga" yra penktoji Izraelyje nuo pirmosios plandemijos pradžios 2020 m. kovo mėn. Ir atvejų skaičius toliau sparčiai auga, nepaisant plačiai paplitusio injekcijų laikymosi.

Izraelis tapo policine valstybe pragaras

Siekdami pažaboti maronio plitimą, ministrų kabineto ministrai įveda dar vieną lokautą, šį kartą apribodami įėjimą į prekybos centrus. Taip pat ribojamas asmeninis moksleivių mokymasis.

"Sekmadienį taip pat turėjo įsigalioti naujos švietimo sektoriaus taisyklės", - praneša ToI. "7-12 klasių moksleivių klasės bendruomenėse, įtrauktose į "raudonųjų" arba "oranžinių" sąrašus, galės būti atidarytos tik toms klasėms, kuriose 70 proc. moksleivių yra gavę pirmąją vakcinos dozę."

"Mokiniai klasėse, kuriose paskiepyta mažiau nei 70 proc. vaikų, mokysis internetu. Šis sprendimas po trijų savaičių bus taikomas ir pradinėms mokykloms (1-6 klasėms)".

"Žaliosiose" ir "geltonosiose" bendruomenėse valstybinis mokymas bus tęsiamas įprasta tvarka visose klasėse.

Izraelio "šviesoforo" planas veikia taip, kad kiekvienai šalies savivaldybei suteikiamas balas nuo 0 iki 10, atsižvelgiant į veiksnių sąrašą. Vienas iš veiksnių yra naujų susirgimų skaičius, tenkantis 10 000 gyventojų, taip pat teigiamų atvejų skaičius.

Miestus ir miestelius, kurie vidutiniškai gauna 7,5 balo ar daugiau, vyriausybė priskiria "raudonai" kategorijai, o tai reiškia, kad artėja griežti apribojimai.

Ministras pirmininkas Naftali Bennett įsakė atlikti greituosius testus prie visų įėjimų į senelių globos namus, kad neva būtų apsaugotos "pažeidžiamos bendruomenės" nuo užsikrėtimo.

Tokį sprendimą Bennettas priėmė po to, kai centriniame Izraelio Saviono mieste esančiuose pagyvenusių žmonių globos namuose 25 žmonėms buvo "diagnozuotas" kinų gripas. Dvidešimt iš jų buvo gyventojai, o penki - darbuotojai.

Savaitgalį pasikalbėjęs su "Pfizer" generaliniu direktoriumi Albertu Bourla (Albert Bourla), Bennetas taip pat nusprendė įsigyti 100 000 dozių naujojo "Pfizer" vaisto "nuo gripo". Šis vaistas bus skiriamas kartu su nesibaigiančiais "stiprinamaisiais" skiepais, kuriuos izraeliečiai ir toliau gaus.

Bourla tvirtina, kad jo kompanijos vaistas gali padėti iki 90 proc. sumažinti hospitalizacijos ir mirties riziką didelės rizikos grupėse. Pirmoji siunta į Izraelį bus pristatyta per kitą savaitę.

"Rizika kiekvienam iš mūsų užsikrėsti šia liga yra didžiausia nuo pandemijos pradžios", - paskelbė Veizmano mokslo instituto profesorius Eranas Segalas (Eran Segal), skaičiavimo biologas ir vienas iš pagrindinių Izraelio vyriausybės patarėjų koronavirusų klausimais.

"Nėra abejonių, kad veiksmingiausias žingsnis yra vakcina", - pridūrė jis. "Būtent ji sumažins sergamumą ir sunkios būklės žmonių skaičių".

Naujausias naujienas apie Izraelį ir plandemiją rasite svetainėje Fascism.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

TimesOfIsrael.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.11.2019 laikas 08:36 Receptai – Patiekalai Makaronai Su Mėsa Ir Daržovėmis, Be Virimo

Greitas patiekalas. Skanūs makaronai pietums. Makaronai su mėsa ir daržovėmis. Kitą dieną jei nesuvalgote makaronai išlieka nesusilietę, atskirti vienas nuo kito ir tokie pat skanūs, tereikia juos pašildyti.

...

Skaityti daugiau

16.09.2018 laikas 13:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo karpų
Karpos liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo karpų, karpos, karpų gydymas, receptas karpoms, vaistažolės karpoms, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

20.06.2019 laikas 06:02 Receptai – Patiekalai Baklažanai su česnaku

Baklažanai ne visada gali būti skanūs, net galima pasakyti, kad jie tik mėgėjams. Tačiau viskas slypi teisingame jų paruošime. Mes skubame pasidalyti su jumis tokios įdomios daržovės paruošimo receptu, kad ji gali būti tokia sk...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
17.04.2024 laikas 14:51 Kaip elgiatės per pirmąjį pasimatymą pagal savo Zodiako ženklą
Avinai garsėja spontaniškumu, linksmumu ir aistra. Gyvenime visuomet stengiatės kuo geriau pasirodyti, ne kitaip yra ir pasimatymų scenoje. Pirmiausia, tikėtina, kad būtent tu prisiėmei atsakomybę ir suplanavai pasimatymą. Ir galima daryti prielaidą,...

Skaityti daugiau

17.04.2024 laikas 14:46 Kur veda svajonės apie idealų vyrą?
Moterys labiau linkusios kurti lūkesčius ir fantazijas šeiminio gyvenimo tema, vyrai šiuo klausimu būna pragmatiškesni, nors pasitaiko visokių variantų.

Skaityti daugiau

17.04.2024 laikas 14:42 Kaip sužinoti, ar jūsų geriausias draugas yra toksiškas: 9 tikslūs požymiai
Vienas iš pagrindinių draugystės ramsčių – būti šalia vienas kito, kai to reikia. Tokia draugystė dažnai būna paslėpta po bendro juoko, ilgų pokalbių ir iš pažiūros malonių gestų sluoksniu. Tačiau neleiskite savęs apgauti....

Skaityti daugiau