Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 22

"Virology Journal" straipsnyje patvirtinama, kad kovidų skiepai ilgainiui išsekina imuninę sistemą

Okamuros memorialinės ligoninės Varikozinių venų centro (Japonija) širdies ir kraujagyslių chirurgas yra žurnale "Virology Journal" paskelbto tyrimo, kuriame dar kartą patvirtinamas faktas, kad Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinos" naikina imunitetą, autorius.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Kendži Jamamoto (Kenji Yamamoto), komentuodamas kitą neseniai žurnale "The Lancet" paskelbtą tyrimą, teigia, kad praėjus aštuoniems mėnesiams po to, kai buvo paskiepytas dviem Fauci gripo vakcinos dozėmis, "visiškai paskiepyto" asmens imuninė sistema yra silpnesnė nei neskiepyto asmens.

Nepadės ir "sustiprinimas" vadinamąja stiprinamąja vakcina. Europos vaistų agentūra (EMA), darydama tai, ko niekada nedarytų JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA), teigia, kad skiepijimas tik dar labiau pažeidžia imuninę sistemą ir nėra protingas ar net mokslinis sprendimas.

"Imuniteto sumažėjimą gali lemti keli veiksniai, pavyzdžiui, N1-metilpseudouridinas, spyglių baltymas, lipidų nanodalelės, nuo antikūnų priklausomas stiprinimas ir pradinis antigeninis stimulas", - rašo Yamamoto.

"Šie klinikiniai pokyčiai gali paaiškinti ryšį, apie kurį pranešta tarp COVID-19 vakcinacijos ir juostinės pūslelinės." (Susiję: Kovido injekcijos taip pat sukelia AIDS.)

Kovid dūrio smaigų baltymai "nesuyra iš karto" po injekcijos

Kai kurie gydytojai laikosi kitokio požiūrio į savo pacientus, ragindami juos vengti tam tikrų vaistų, kurie, vartojami kartu su skiepais, gali padidinti jų žalos riziką.

"Tai nesteroidinių vaistų nuo uždegimo, įskaitant paracetamolį giluminei kūno temperatūrai palaikyti, tinkamo antibiotikų vartojimo ribojimas, rūkymo nutraukimas, streso kontrolė ir lipidinių emulsijų, įskaitant propofolį, kurios gali sukelti perioperacinį imunosupresinį poveikį, ribojimas", - aiškina Yamamoto.

Asmenys, turintys ankstesnių sveikatos sutrikimų, taip pat turėtų vengti injekcijų, nepaisant vyriausybinių agentūrų teiginių, kad imuniteto sutrikimų turintys asmenys turėtų būti pirmieji eilėje prie injekcijų.

Kitas dalykas, kurį atskleidė "The Lancet" tyrimas, yra tai, kad kovidų injekcijose esantys spygliuoti baltymai iš karto nesuyra, kaip teigiama. Šie spyglių baltymai, esantys egzosomose, cirkuliuoja organizme mažiausiai keturis mėnesius.

"Be to, - toliau aiškina Yamamoto, - in vivo tyrimai parodė, kad lipidų nanodalelės (LNP) kaupiasi kepenyse, blužnyje, antinksčiuose ir kiaušidėse, o LNP įkapsuliuota mRNA sukelia didelį uždegimą."

"Naujai susidarę spyglių baltymo antikūnai pažeidžia ląsteles ir audinius, kurie yra prifarširuoti gaminti spyglių baltymus, o į kraują patekę spyglių baltymai pažeidžia kraujagyslių endotelio ląsteles; tai gali pažeisti imuninės sistemos organus, pavyzdžiui, antinksčius."

Nuo antikūnų priklausomo stiprinimo (ADE) rizika taip pat yra ryški po injekcijos, ypač dėl to, kad infekciją stiprinantys antikūnai susilpnina neutralizuojančių antikūnų, kurių paskirtis - užkirsti kelią infekcijai, poveikį.

Kitaip tariant, covid injekcijos turinys pažeidžia organizmo gebėjimą užkirsti kelią infekcijai, o tai yra priešinga tam, ko norima ir ko tariamai siekiama "skiepijantis".

"Pirminė antigeninė nuodėmė, t. y. likutinė Wuhan tipo vakcinos imuninė atmintis, gali neleisti vakcinai būti pakankamai veiksmingai apsaugančiai nuo variantinių padermių", - priduria Yamamoto.

"Šie mechanizmai taip pat gali būti susiję su COVID-19 paūmėjimu".

Yamamoto toliau aiškinasi juostinės pūslelinės sąsajas su skiepais, taip pat vakcinomis įgyto imunodeficito sindromą (VAIDS).

"Nuo 2021 m. gruodžio mėnesio, be COVID-19, Okamuros memorialinės ligoninės, Šizuoka, Japonija (toliau - institutas), Širdies ir kraujagyslių chirurgijos skyrius susidūrė su sunkiai kontroliuojamų infekcijų atvejais, - rašo jis.

"Pavyzdžiui, buvo keli atvejai, kai po atviros širdies operacijos buvo įtariamos infekcijos dėl uždegimo, kurių nepavyko suvaldyti net po kelių savaičių, kai buvo vartojami keli antibiotikai. Pacientai turėjo imuniteto susilpnėjimo požymių, buvo keli mirties atvejai. Infekcijos rizika gali padidėti."

Apibendrinant galima teigti, kad stiprinamųjų injekcijų programą būtinai reikia nutraukti, nebent žmonės nori dar labiau susilpninti savo ir taip įtemptą bei pažeistą imuninę sistemą dėl pirmųjų dviejų injekcijų.

Naujausias naujienas apie Fauci skiepus nuo gripo galite rasti svetainėje Vaccines.news.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2019 laikas 20:38 Receptai – Patiekalai Varškės keksas prie arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame. Masę sudedame į kepimo fo...

Skaityti daugiau

30.08.2018 laikas 08:11 Receptai – Patiekalai Plaukų stiprinimas. Liaudiški patarimai plaukų gydymui

Plaukų stiprinimas liaudies medicinoje, Plaukų stiprinimas, receptai stiprinti plaukus, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams
Kojų skausmai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams, Kojų skausmai, kojų skausmas, kojos, kojų gydymas, receptai kojoms, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau